Επειδή η υπόθεση του ΒΟΑΚ έχει καταντήσει κακόγουστο σίριαλ, όπου οι άνωθεν παρεμβάσεις έχουν καταστεί καθημερινή συνήθεια και οι Φάκελοι των προσφορών παραμένουν ερμητικά κλειστοί από τον Μάιο μέχρι και σήμερα, νομίζω πια ότι οι καθ’ ύλην αρμόδιοι έχουν υπερβεί κάθε όριο!

Καταργώντας και υπονομεύοντας μια διαγωνιστική διαδικασία που επί της ουσίας έχει καταργηθεί!

Επί ενάμιση χρόνο γίνεται νταραβέρι, ποιος θα πάρει τι και ποιο μερίδιο του αναλογεί!

Και επί του προκειμένου όσον αφορά τον ΒΟΑΚ έχει εξαντληθεί κάθε είδους και κάθε μορφής παρέμβαση, θεσμική και εξωθεσμική, προκειμένου οι δύο κορυφαίοι εργοληπτικοί όμιλοι να τα βρουν μεταξύ τους και να μοιραστούν το έργο!

Και οι οποίοι δεν τα βρίσκουν και όσο δεν τα βρίσκουν οι Φάκελοι των οικονομικών προσφορών σκανδαλωδώς, καθ’ υπέρβαση των αρμοδίων δεν ανοίγουν!

Και έρχονται νέα δημοσιεύματα να μας πληροφορήσουν ότι και μετά την πρόσκληση του Μαξίμου σε Μυτιληναίο και Περιστέρη, η εσχάτη προσπάθεια της κεντρικής εξουσίας απέβη άκαρπη και οι δύο πανίσχυροι εργολάβοι – και όχι μόνο- αδυνατούν να τα βρουν μεταξύ τους και να μοιράσουν τον περίφημο ΒΟΑΚ, για την υλοποίηση του οποίου (που θα ονομαστεί οδικός άξονας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη προς τιμήν του αείμνηστου πρωθυπουργού) ο Κυρ. Μητσοτάκης έχει πράγματι επιδείξει τεράστιο ενδιαφέρον.

Εμείς ερχόμαστε σήμερα να αποκαλύψουμε το γεγονός ότι κατά την συνάντηση των ισχυρών μεγαλοεργολάβων στο Μαξίμου, στην πρόσκληση «να τα βρουν» προκειμένου να μην υπάρξουν καθυστερήσεις, ενστάσεις και προσφυγές για τον ΒΟΑΚ, υπήρξε πλήρης διαφωνία και ένταση!

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, στην συγκεκριμένη συνάντηση και ειδικότερα στο γραφείο του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου, κατά τη συνάντηση των τριών μεγαλοεργολάβων με τον Διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού, ο Ευάγγελος Μυτιληναίος φέρεται να εξανέστη, να εξερράγη και να δήλωσε προς τον Γιάννη Μπρατάκο «Άλλα μου είχατε υποσχεθεί»!

Και κατά τις ίδιες πληροφορίες, σηκώθηκε κι έφυγε από την …συμβιβαστική συνάντηση!

Οπότε ήταν σαφές και ξεκάθαρο από την ίδια μέρα της συνάντησης των τριών μεγαλοεπιχειρηματιών στο Μαξίμου πως ήταν αδύνατον να τα βρουν μεταξύ τους, καθώς υπήρχε τελείως διαφορετική αντίληψη για τα αρχικώς συμπεφωνημένα!

Σε απλά λόγια ο Ευάγγελος Μυτιληναίος θεωρεί ότι η παραχώρηση του ΒΟΑΚ εμπίπτει στο δικό του σκέλος, κάτι που φέρεται να συμφωνήθηκε στην αρχική μοιρασιά όλων των έργων, και της Κρήτης περιλαμβανομένης!

Ο Γιώργος Περιστέρης υποστηρίζει ότι το εν λόγω έργο, επειδή είναι παραχώρηση και εμπεριέχει άλλου είδους διαδικασίες, δεν είχε ενταχθεί, ούτε μπορούσε να είναι στην αρχική μοιρασιά, μολονότι περιλαμβάνει κατασκευαστικό αντικείμενο ύψους 1,7 δις. ευρώ, που οι εργολάβοι το ανεβάζουν στα 2,2 δις. ευρώ!

Επί της ουσίας, αυτό που την ώρα τούτη συμβαίνει, δια μέσω των άνωθεν καθημερινών παρεμβάσεων, διά μέσω πολιτικών προσώπων, είναι η πλήρης κατάργηση των θεσμών και των διαγωνιστικών διαδικασιών, ελλείψει αξιωματικής αντιπολίτευσης και προφανούς παντοκρατορίας της κυβέρνησης, που δείχνει συμπτώματα αυθαιρεσίας!

Είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο να καλείται η κεντρική εξουσία να «πάρει πάνω της» την επίλυση ενός μείζονος ζητήματος όπως ο ΒΟΑΚ όταν υπάρχουν διεθνείς διαδικασίες που έχουν ακολουθηθεί και αρμόδιοι θεσμοί που κρίνουν τις υποβληθείσες προσφορές όταν και αν ποτέ αυτές ανοίξουν, που αδυνατώ να αντιληφθώ πότε, έτσι όπως πάει το πράγμα!

Μολονότι είναι γνωστό τοις πάσι πλέον, ότι οι εργολάβοι, παρά τις συναντήσεις, τις ζυμώσεις και τις παρεμβάσεις, δεν πρόκειται να τα βρουν ποτέ για τον ΒΟΑΚ, τουλάχιστον όσο οι προσφορές είναι κλειστές και δεν προχωρεί η σχετική διαγωνιστική διαδικασία, που είναι απλή!

Δυο νούμερα από την οικονομική προσφορά της κάθε πλευράς θα εξετάσουν όλα κι όλα…

Όχι μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στη Νέα Δημοκρατία «σφάζονται»  – Κόντρες, ξεκατινιάσματα και παιχνίδια εξουσίας έξω από την αυλή του Μεγάρου Μαξίμου – Αν το κόμμα δεν ήταν κυρίαρχο και στην εξουσία, θα είχαμε δει σοβαρές διαγραφές και αποχωρήσεις!

Όχι μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στη Νέα Δημοκρατία «σφάζονται» – Κόντρες, ξεκατινιάσματα και παιχνίδια εξουσίας έξω από την αυλή του Μεγάρου Μαξίμου – Αν το κόμμα δεν ήταν κυρίαρχο και στην εξουσία, θα είχαμε δει σοβαρές διαγραφές και αποχωρήσεις

Λέμε για τον ΣΥΡΙΖΑ που «σφάζονται» οι σύντροφοι αλλά και στην Νέα Δημοκρατία δεν πάνε πίσω.

Στην κυβερνώσα παράταξη συμβαίνουν πολλά το τελευταίο διάστημα και εάν η ΝΔ δεν ήταν στην εξουσία, να είστε σίγουρη ότι θα είχαμε και εκεί διαγραφές.

Υπουργοί βρίσκονται σε κόντρα μεταξύ τους, μας έκανε εντύπωση οι διάλογοι μεταξύ του Λευτέρη Αυγενάκη και του Γιάννη Βρούτση στο υπουργικό συμβούλιο.

Πρώην και νυν στο υπουργείο Αθλητισμού άδειαζαν ο ένας τον άλλον για το νόμο Κοντονή και τι κινήσεις (δεν) έκανε ο Αυγενάκης στη θητεία του. Ασφαλώς, αυτό δεν θα μείνει έτσι.

Όμως, στο στόχαστρο έχει βρεθεί και ο Γιώργος Γεραπετρίτης γιατί με την απόφασή του να υποστείλει τη ροζ σημαία σε έκθεση στο ελληνικό προξενείο, κατάφερε να ξεσηκώσει τους κεντρώους και τους φιλελεύθερους στη ΝΔ εναντίον του.

Ο Μητσοτάκης έχει δώσει μεγάλη σημασία σε αυτή τη προοδευτική ομάδα και δεν θέλει να δημιουργεί τέτοιες εντάσεις, θα μπορούσε ο Γεραπετρίτης να το χειριστεί αλλιώς.

Ντόρα Μπακογιάννη, Δημήτρης Καιρίδης (αυτοί οι δύο είναι κολλητοί πλέον) και Λίνα Μενδώνη «άδειασαν» τον Γεραπετρίτη, που θεωρείτο το δεξί χέρι του Μητσοτάκη.

Όμως, και στο μέτωπο της δεξιάς πτέρυγας βλέπουμε διάφορες κόντρες.

Η παρέμβαση του Θανάση Πλεύρη ενός προσώπου που δεν είχε προκαλέσει ποτέ πρόβλημα στο Μαξίμου, σχετικά με την τροπολογία για τους μετανάστες, ενόχλησε εμφανώς μερικούς στο μέγαρο και δεν το κρύβουν.

Τα καουμποιλίκια ορισμένων δεξιών Καραγκούνη, Χρυσομάλλη, Κατσανιώτη και άλλων συνδέσμων του Σαμαρά θεωρούνται ως προσπάθεια να πλασαριστούν στον επόμενο ανασχηματισμό.

Όμως, άλλοι που περιμένουν στωικά για να υπουργοποιηθούν τους βλέπουν και ανακατεύονται.

Ο δε Σαμαράς αν δεν είχε ήδη τη ρετσινιά ότι έριξε το 1993 την κυβέρνηση Μητσοτάκη, δεν θα μασούσε να το κάνει τώρα που διαθέτει επιρροή στην Κ.Ο.

Μόλις χθες, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας «άδειασε» τον Γιώργο Πατούλη για τους διαγωνισμούς των εκχιονιστικών μηχανημάτων ενώ συνέστησε την προσοχή στο Νίκο Χαρδαλιά να προβεί σε έκτακτη επίταξη.

Καταλαβαίνει κανείς ότι εάν έχουμε κανά χιονιά, ο ένας θα κατηγορεί τον άλλον…

Στο υπουργείο Οικονομικών όλοι τα χώνουν στον Χάρη Θεοχάρη για τα τεκμαρτά εισοδήματα αλλά την πληρώνει και ο Χατζηδάκης.

Δεν είναι τυχαίο που υπηρεσιακοί και γραμματείς δεν θέλανε αυτό το φορολογικό νομοσχέδιο που τους έβαλε όλους σε μία κατάσταση κόντρας.

Ακόμα και ξέμπαρκους υπουργούς με το οικονομικό επιτελείο.

Οι πρώην περιφερειάρχες Αγοραστός και Πατούλης που έχουν δικογραφίες εις βάρος τους, «παλεύουν» να βρουν χώρο στη ΝΔ.

Ο ένας θέλει να κατέβει για βουλευτής στις εθνικές, ο άλλος το πάλεψε αλλά δεν του βγήκε να μπει στο ευρωψηφοδέλτιο.

Τα πράγματα στο Μαξίμου έχουν ηρεμήσει τουλάχιστον αλλά λείπει ο άνθρωπος που θα «τελειώσει» εν τη γεννέση του μία κρίση, όπως έκανε ο Γρηγόρης Δημητριάδης.

Όμως, αυτό που φοβίζει είναι η υπόγεια κόντρα κεντρογενών και δεξιάς πτέρυγας γεγονός που θα καθυστερήσει να φέρει νομοσχέδια όπως αυτό με το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Η εξουσία ενώνει και βάζει τα πράγματα κάτω από το χαλί αλλιώς θα βλέπαμε ξεκατίνιασμα τύπου Κουμουνδούρου.

Ανασχηματισμό μετά τις εορτές ετοιμάζει το Μαξίμου – Ποιες αλλαγές σκέφτεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και σε ποια υπουργεία – Έτοιμοι για να μπουν στην κυβέρνηση οι της δεξιάς πτέρυγας μπας και ηρεμήσουν λιγάκι μετά την «αναμπουμπούλα» με τον Ερντογάν και ενόψει του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια!

Ανασχηματισμό μετά τις γιορτές ετοιμάζει το Μαξίμου – Ποιες αλλαγές σκέφτεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και σε ποια υπουργεία – Έτοιμοι για να μπουν στην κυβέρνηση οι της δεξιάς πτέρυγας μπας και ηρεμήσουν λιγάκι μετά την «αναμπουμπούλα» με τον Ερντογάν και ενόψει του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια!

Ανασχηματισμό Ιανουάριο – Φεβρουάριο έχει αποφασίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι αλλαγές θα είναι μικρές αλλά ουσιαστικές.

Οι αλλαγές που θα προκύψουν θα περιλαμβάνουν συγκεκριμένα χαρτοφυλάκια.

Όπως λέγεται δεν θα πειραχτούν το υπουργείο Οικονομικών και το υπουργείο Εσωτερικών.

Θα έχουμε αλλαγή στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης όπου ο Δημήτρης Παπαστεργίου θα φύγει και ακούγεται ότι θα μπει στο γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο.

Στη θέση του μάλλον θα πάει ο Θοδωρής Λιβάνιος. Το μεγάλο έργο του Λιβάνιου στα εκλογικά συστήματα έχει τελειώσει, ίσως είναι καλύτερα να πάει στο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Αλλα εάν δεν γίνει αυτό, μπορεί να έχουμε αναβάθμιση του Κώστα Κυρανάκη με το σκεπτικό ότι είναι νέος και έχει αρκετά πατριωτικά χαρακτηριστικά, απαραίτητα σε αυτή τη συγκυρία που διέρχεται η παραταξη.

Θα έχουμε αλλαγές στο υπουργείο Ανάπτυξης όπου ο Κώστας Σκρέκας τα έχει βρει δύσκολα και έχει μειωμένη αποτελεσματικότητα απέναντι στο φαινόμενο ακρίβεια.

Εκεί δύο είναι τα σενάρια. Ή θα έχουμε αλλαγή υπουργού ή θα έχουμε ένα νέο αναπληρωτή υπουργό για την ακρίβεια.

Σε αυτή την περίπτωση ο Σκρέκας θα παραμείνει με μόνο αντικείμενο τις επενδύσεις.

Αλλαγές θα έχουμε και στο υπουργείο Υγείας.

Το Μαξίμου δεν είναι ευχαριστημένο με την Ειρήνη Αγαπηδάκη αλλά δεν θα την αλλάξει διότι διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με σημαίνοντα στελέχη και συνομιλητές του Μητσοτάκη.

Ίσως όμως έχουμε αλλαγές στα υπόλοιπα πρόσωπα του υπουργείου.

Το Μαξίμου θέλει να αλλάξει τον Γιάννη Οικονόμου στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αποδεικνύεται πολύ λίγος για το χαρτοφυλάκιο και το κύριο στοιχείο είναι ότι έχει χάσει και τα αποδυτήρια που λέμε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο.

Δηλαδή δεν τον θέλει πλέον και το σώμα, τα ΜΑΤ αρνήθηκαν να εκτελέσουν εντολή του, αστυνομικοί χάνονται στη βάρδια του.

Όμως, επειδή είναι άνθρωπος της «οικογένειας» θα μετακινηθεί κάπου αλλού που είναι πιο safe και οι «γκάφες» του δεν θα στοιχίζουν… ζωές.

Τα τελευταία 24ωρα υπάρχει ένα σενάριο, να επιστρέψει σε αυτό το χαρτοφυλάκιο ο Νίκος Δένδιας, πολύ πιο δυναμικός και γνωρίζει το υπουργείο.

Τέλος, μαθαίνω ότι από το υπουργείο Παιδείας θα φύγει η Δόμνα Μιχαηλίδου, δεν υπάρχει αντικείμενο ούτε καλή σχέση με την ηγεσία του υπουργείου.

Ίσως, όμως, διασωθεί μέσω άλλης θέσης που θα της δοθεί.

Περιμένουμε επίσης, να δούμε κάποια στελέχη από τη δεξιά πτέρυγα να αξιοποιούνται μπας και ηρεμήσουν λίγο.

Ίσως δούμε λοιπόν, κάποιοι από τους Πλεύρη, Κατσανιώτη, Καραγκούνη αλλά και τον Βασίλη Οικονόμου, στον όποιο όλο υπόσχονται υπουργοποίηση και όλο τον «ξεχνάνε» την τελευταία στιγμή, να παίρνουν θέσεις υφυπουργού.

Βγάζουν τα άπλυτα στην φόρα του Πατούλη και του… Αγοραστού – Οι νέοι εκλεγέντες κάνουν διαχειριστικό έλεγχο και ξεσκεπάζουν τη μεγάλη κακοδιαχείριση στην Περιφέρεια Αττικής και Θεσσαλίας – Την γλιτώνει ο Μπακογιάννης; Η περίπτωση της Ανάπλασις Α.Ε και τα 12 εκατ. ευρώ για προβολή!

Βγάζουν τα άπλυτα στην φόρα του Πατούλη και του… Αγοραστού – Οι νέοι εκλεγέντες κάνουν διαχειριστικό έλεγχο και ξεσκεπάζουν τη μεγάλη κακοδιαχείριση στην Περιφέρεια Αττικής και Θεσσαλίας – Την γλιτώνει ο Μπακογιάννης; Η περίπτωση της Ανάπλασις Α.Ε και τα 12 εκατ. ευρώ για προβολή!

Της τρελής γίνεται αυτή τη περίοδο σε βασικές περιφέρειες και δήμους που άλλαξαν χέρια καθώς από 1.1.2024 θα έχουμε τις νέες ηγεσίες.

Πρώην τρέμουν τι θα βρουν οι νέοι και οι νέοι προσπαθούν να βγάλουν από πάνω τους όσα βαρύνουν τις προηγούμενες διοικήσεις.

Και μέσα σε όλα αυτά, η Νέα Δημοκρατία παρακολουθεί ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών το οποίο εν μέρει έχει προκαλέσει το Μέγαρο Μαξίμου για παράδειγμα στην Περιφέρεια Αττικής.

Εκεί όπως φαίνεται η ΝΔ είναι αποφασισμένη να «τελειώσει» μία και καλή τον Γιώργο Πατούλη χύνοντας άπλετο φως «στα έργα και ημέρες» του στην μεγαλύτερη περιφέρεια της Ελλάδας.

Το Μαξίμου έχει δώσει εντολή στο Νίκο Χαρδαλιά να κάνει λεπτομερή διαχειριστικό έλεγχο σε ότι έχει υπογραφτεί και προωθηθεί από τον Πατούλη και το πόρισμα να αποσταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για συστηματική κακοδιαχείριση, για σύστημα προσλήψεων μέσω εταιρειών- φαντασμάτων της περιφέρειας, για απευθείας αναθέσεις, σύστημα με προνομιακούς προμηθευτές και εργολάβους και αποκλεισμών άλλων.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν προτίθεται να «φορτωθεί» τίποτα από τα παλιά και θα τα φέρει όλα στο φως με εντολή Μητσοτάκη.

Όμως, δεν είναι η μόνη περίπτωση.

Στην Θεσσαλία βοά η πιάτσα για την συστηματική κακοδιαχείριση του Κώστα Αγοραστού, για αναθέσεις έργων που δεν είχαν καμία μελέτη, για γέφυρες καρμανιόλες και απίστευτη καθυστέρηση αντιπλημμυρικών έργων ανεπίτρεπτων για την φύση της περιοχής αλλά και τη μεγάλη θητεία των 13 ετών που ήταν υπεύθυνος ο Αγοραστός.

Έχει σχηματιστεί μία δικογραφία 5.000 σελίδων για την Περιφέρεια, τον Αγοραστό και πολλούς από τους αντιπεριφερειάρχες που τώρα κάνουν πως δεν τον ξέρουν τον Κώστα…

Το χειρότερο είναι ότι και ο Δημήτρης Κουρέτας, έντιμος και αδέκαστος κατά πολλούς, δεν έχει καμία διάθεση να κρύψει πράγματα και θα βοηθήσει στην εισαγγελική έρευνα.

Και ένα άλλο στοιχείο που μάθαμε είναι ότι εισαγγελέας στην υπόθεση είναι αδερφή πολλού γνωστού βουλευτή της αντιπολίτευσης, και οι δυο νομικοί και αδέκαστοι.

Το Μαξίμου έχει κάνει λάθος που στήριξε στις εκλογές τον Αγοραστό, το φυσάει και δεν κρυώνει.

Έπρεπε μετά τις μεγάλες πλημμύρες και τις αυταπόδεικτες ευθύνες της περιφέρειας να άρει την εμπιστοσύνη του. Τώρα ότι βγει θα βαρύνει και το ίδιο.

Μία τρίτη περίπτωση είναι ο δήμος της Αθήνας.

Ο Χάρης Δούκας έχει σκοπό να στηρίξει την δική του θητεία στην κακοδιαχείριση που έκανε ο Κώστας Μπακογιάννης στο δήμο.

Δεν χρειάζεται και πολλές αποδείξεις, αφού ο Μεγάλος Περίπατος κόστισε πολύ, ήταν μία κατά κοινή ομολογία αποτυχία, την οποία παραδέχεται και ο ίδιος.

Όμως, η κυβέρνηση εδώ κάνει κάτι άλλο.

Παίρνει από το δήμο Αθηναίων την «Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε» μία εταιρεία που διαχειριζόταν κατά βάση ο δήμαρχος, την διευρύνει και την επεκτείνει σε άλλους δήμους της Αττικής.

Στερεί δηλαδή από τον Χάρη Δούκα το εργαλείο για να κάνει τις αναπλάσεις.

Ως πρόεδρος αυτής της εταιρείας θα έβλεπε και τι έχει ξοδευτεί από την εταιρεία, τώρα όμως χάνει αυτό το δικαίωμα.

Αν και στην κυβέρνηση λένε ότι αυτή η διαδικασία μεταβίβασης αρμοδιοτήτων είχε ξεκινήσει από το 2022…

Πάντως από τους πρώτους ελέγχους που έχει κάνει ομάδα του Δούκα όπου σε ανεπίσημο έλεγχο που έχει κάνει στα ταμείο του Δήμου έχουν παρατηρήσει ότι έχουν δοθεί 12 εκατ. ευρώ μέσα στο 2023 για δαπάνες τουριστικής προβολής… Τι τρέχει;

Σκάει μεγάλη υπόθεση για προβεβλημένο επιχειρηματία!

Το «Μεγάλο Μπαμ» που ψήνεται – και θα προκαλέσει αίσθηση- αφορά 2 εισηγμένες στο Χρηματιστήριο και καμία σχέση δεν έχει με τα ονόματα που αραδιάζουν οι διάφοροι εσχάτως!

Μετά την αποκάλυψη του Radar ότι επίκειται συμφωνία – βόμβα που θα αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά, πολλοί και διάφοροι, μέσα στην άγνοια τους, έχουν αρχίσει να αραδιάζουν ονόματα και να επικαλούνται ανύπαρκτες πληροφορίες, ευελπιστώντας ότι ίσως – κατά τύχη- μπορεί να πέσουν μέσα!

Εμείς σας λέμε πως πρόκειται για ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ, που θα προκαλέσει αίσθηση και θα δημιουργήσει δυναμική!

Και δεν έχει καμμία σχέση με τα ονόματα εταιριών που ακούγονται, ούτε φυσικά με την Τέρνα Ενεργειακή με τους Αραβες που όπως σας αποκαλύψαμε προχωρεί με γρήγορους ρυθμούς και κατά τις πληροφορίες θα έχει ολοκληρωθεί κατά το πρώτο δίμηνο του νέου έτους!

Επί του προκειμένου τώρα, το μεγάλο μπαμ που επίκειται, το οποίο θα κάνει μεγάλο ντόρο, αφορά 2 εισηγμένες στο Χρηματιστήριο και την ώρα τούτη βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και πάσης φύσης ζυμώσεις μεταξύ των εμπλεκομένων μερών. Μια υπόθεση σύνθετη όπου απαιτείται η συμφωνία διαφόρων μερών! Μέχρι εδώ όμως… Νεότερα προσεχώς!

Διαβάστε ακόμη: