Επειδή εσχάτως γίνεται λόγος πολύς στην πιάτσα σχετικά με τις περικοπές αστυνομικών από φυλασσόμενους στόχους, πολιτικούς, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους, εκδότες, δικαστές και άλλους πολλούς, όπου σε άλλους τους παίρνουν πίσω όλους, θεωρώντας ότι δεν χρειάζονται προστασία αφήνοντας τους απροστάτευτους σε πάσης φύσης εγκληματικά στοιχεία και από άλλους «ημέτερους» δεν κόβουν κανέναν, σας ενημερώνω σχετικά ως προς το ποιοι είναι οι δύο που μαζί με τον Υπ. Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου (όταν έχει χρόνο και δεν παρακολουθεί κεντρικά δελτία ειδήσεων και σεμινάρια λόμπινγκ και επικοινωνίας από τους ειδικούς(ες) του χώρου) έκαναν όλη την κοπτοραπτική για λογαριασμό του Μαξίμου!

Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, εκ των έσω, που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, τις λίστες των περικοπών αστυνομικών από φυλασσόμενους στόχους επεξεργάστηκαν:

Πρώτον ο Γιάννης Μπρατάκος, υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και Διευθυντής της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού, γνωστός στην πολιτική και επιχειρηματική πιάτσα ως «Αγκαζέ», καθώς εδώ και καιρό ζει τον έρωτα του με την Έλενα Ράπτη και κυκλοφορούν αλά μπρατσέτα, χέρι – χέρι, όλο το καλοκαίρι, ακόμη κι όταν όλος ο κόσμος …καίγεται!

Ο Γιάννης Μπρατάκος είναι επίσης γνωστός στην πιάτσα για τη στενή φιλία του με τον Βλάσση Γεωργάτο των μικρογευμάτων «Γρηγόρης» (υπήρξε και μέλος του ΔΣ της εταιρίας) με τον οποίο συντρώγουν συχνά στο beach bar restaurant “ Crabo” στο Καβούρι, στέκι της ελίτ του χρήματος και της πλουτοκρατίας, ο οποίος Γεωργάτος βρέθηκε εσχάτως στην επικαιρότητα λόγω των καφέ των Μουσείων που ανέλαβε από την αρμόδια υπουργό κυρία Μενδώνη, η οποία είναι πολύ χαρούμενη καθώς επέστρεψε στο πλευρό της, μετά από καιρό, η δημοσιογράφος Άννα Παναγιωταρέα!

Δεύτερον, ο Ταξίαρχος Πέτρος Παυλόπουλος, επικεφαλής της ασφαλείας του πρωθυπουργού, ο οποίος ως γνωστόν διατηρεί άριστες προσωπικές σχέσεις με τον τέως αρχηγό της Αστυνομίας Μιχάλη Καραμαλάκη, παταγωδώς αποτυχόντα υποψήφιο στο Ηράκλειο Κρήτης την περασμένη Κυριακή, παρά την εξωθεσμική βοήθεια που του παρασχέθηκε από κάθε λογής συστήματα!

Ο Πέτρος Παυλόπουλος, θεωρείται ως ο άνθρωπος που «λύνει και δένει» στο Υπ. Προστασίας του Πολίτη και φέρεται να έπαιξε καθοριστικό ρόλο ως προς το πόσοι αστυνομικοί θα κοπούν και από ποιους επιχειρηματίες και εκδότες που δεν του είναι αρεστοί!

Για τους καλά γνωρίζοντες, ο Πέτρος Παυλόπουλος θεωρείται ως ο νούμερο ένα «νταραβεριτζής» στην ελληνική αστυνομία με το ερώτημα να αιωρείται, κατά ποσόν κινείται κατ’ εντολή του πρωθυπουργού ή αυτοβούλως!

Διαβάστε ακόμη: