Σας αποκαλύψαμε χθες από την διπλανή στήλη Undercover, για την παρουσία ενός «μεσάζοντα» στο Μαξίμου, ο οποίος κινείται παρά τω Κυριάκο Μητσοτάκη και υποτίθεται ότι μετέφερε στον πρωθυπουργό την πρόθεση του Υπ. Προστασίας του Πολίτη για ίδρυση έφιππης αστυνομίας και απέσπασε την έγκριση του, ρίχνοντας έτσι σε παγίδα τον Νότη Μηταράκη!

Προσπαθώντας να βγάλω άκρη σχετικά με την ταυτότητα του νέου «μεσάζοντα» δίπλα στον πρωθυπουργό, αντιλήφθηκα μέσα από πληροφορίες που έφθασαν στην κατοχή μου, ότι κατά το τελευταίο διάσημα σημαντικές πρωτοβουλίες φέρεται να αναλαμβάνει ο Ταξίαρχος Πέτρος Παυλόπουλος, ο επικεφαλής δηλαδή της ασφαλείας του πρωθυπουργού!

Ο οποίος όπως μαθαίνω διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με τον νυν πολιτευτή Ηρακλείου Κρήτης Μιχάλη Καραμαλάκη, πρώην αρχηγό της ΕΛΑΣ και πρώην ΓΓ του Υπ. Προστασίας του Πολίτη μέχρι τις εκλογές!

Και διερωτώμαι, μήπως αντί να ασχολείται με τις κρίσεις στην ΕΛΑΣ, όπως φέρεται να έχει κάνει, αλλά και την έφιππη αστυνομία, ο Ταξίαρχος Πέτρος Παυλόπουλος θα όφειλε να ασχοληθεί με τα βασικά του καθήκοντα, που δεν είναι άλλα από την φύλαξη του πρωθυπουργού;

Γιατί άλλο πράγμα η ασφάλεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και άλλο το νταραβέρι και οι παρεμβάσεις! Ο νοών νοείτο …

Διαβάστε περισσότερα