Παραφωνίες, γκάφες και πλήρης αποσυντονισμός παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στο κυβερνητικό στρατόπεδο και αυτό είναι άλλη μία απόδειξη ότι η ανυπαρξία αντιπολίτευσης έχει επιφέρει μία καταστροφική χαλάρωση στους υπουργούς.

Εχθές, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνιζε ότι βρήκε το καθοδηγητή των επεισοδίων έξω από το γήπεδο του Ρέντη και ότι ετοιμάζονται συλλήψεις.

Εν τέλει, αρμόδιες πηγές από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξηγούν ότι πρόκειται για λάθος διατύπωση, καθώς ο φερόμενος ως «καθοδηγητής» ούτε έχει κατονομαστεί ούτε έχει ταυτοποιηθεί.

Πρόκειται για τη δεύτερη προβληματική δήλωση μέσα σε ένα 24ωρο, καθώς μία ημέρα νωρίτερα ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Κατσαφάδος έκανε λόγο για ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. για το θέμα της κακοποίησης του χάσκι.

Οι ανακοινώσεις αυτές δεν ήρθαν ποτέ, καθώς ουδέποτε η Αστυνομία είχε τέτοια πρόθεση.

Η έρευνα και σε αυτή την περίπτωση είναι σε εξέλιξη και δεν έχει καταλήξει σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα.

Συμπέρασμα; Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ο Γιάννης Οικονόμου έχουν χάσει την μπάλα, τόσο σε επιχειρησιακό επίπεδο όσο και σε επίπεδο εικόνας.

Το επιβεβαίωσε δειλά και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης υπονοώντας ότι μπορεί οι κινήσεις της ΕΛ.ΑΣ στο Πανθεσσαλικό να μην ήταν εντός πρωτοκόλλου.

Δηλαδή μπορεί αυτές να οδήγησαν σε έκρηξη τους φιλάθλους μέσα στο γήπεδο…

Πάμε τώρα και στην Δόμνα Μιχαηλίδου με ένα ρεσιτάλ κυνικότητας και υπεραμυνόμενη των συγχωνεύσεων σχολείων, δήλωσε ότι δεν τρέχει κάτι που λόγω αυτών των συγχωνεύσεων τα παιδιά θα περπατάνε και 2 χιλιόμετρα για να πάνε σπίτι τους.

Μάλιστα ανέφερε και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας που προτείνει να περπατάμε όλοι 8 χιλιόμετρα, λες και τα παιδιά δεν έχουν άλλες ασχολίες μέσα στο καθημερινό πρόγραμμά τους…

Αυτή η φράση και η στάση – θυμίζουμε και παλαιότερα η Δόμνα έχει υποπέσει σε γκάφες- δεν άρεσε ούτε στον Κ. Πιερρακάκη ούτε και στον Πρωθυπουργό.

Όπως μάθαμε, από διάφορα υπουργικά χείλη, η Δόμνα Μιχαηλίδου δεν της αρέσει και πολύ η θέση της ως υφυπουργός Παιδείας διότι δεν έχει κανέναν οργανισμό κάτω από τις αρμοδιότητές της. Όλοι είναι στον υπουργό.

Φυσικά, δεν θα παραλείψουμε να αναφερθούμε στο φορολογικό και τις αλλαγές που έγιναν τελευταίες ώρες για να περάσει το νομοσχέδιο, αφού κάποιοι απειλούσαν (και βουλευτές και υπουργοί) ότι δεν θα το ψηφίσουν.

Και ακόμα και τώρα βασικά στελέχη του οικονομικού επιτελείου διαφωνούν και θεωρούν ότι δεν θα φέρει τα έσοδα που αναμένει η οδός Νίκης. Ούτε καν συμφωνεί ο Θεοχάρης με τον Χατζηδάκη…

Τέλος να πούμε ότι οι αναφορές Καραμανλή για την ελληνοτουρκική προσέγγιση που επιχειρεί ο Μητσοτάκης μπας και ηρεμήσει η Τουρκία βρήκαν καθ’ όλα σύμφωνο τον Νίκο Δένδια.

Ο οποίος, να θυμίσουμε ήταν της επιθετικής σχολής.

Θυμάστε τι είχε γίνει μέσα στην Άγκυρα όταν διαφώνησε ανοικτά με τον Μεχμέτ Τσαβούσογλου;

Τα έκανε γης μαδιάμ. Και τώρα έχεις έναν ΥΠ.ΕΞ τον Γεραπετρίτη που βαράει υποκλίσεις λες και είναι χανούμισσα μπροστά στον πασά!

Τελικά, υπάρχει στιβαρό Κέντρο στο Μαξίμου να σταματήσει τις παραφωνίες;

Διαβάστε ακόμη: