Καλημέρα κυρίες και κύριοι…

Ενοχλούν στην Κουμουνδούρου τα πολλά ταξίδια του Στέφανου Κασσελάκη

Tα πολλά ταξίδια του Στέφανου Κασσελάκη στο εξωτερικό και ιδιαίτερα αυτό το πολυήμερο ταξίδι που θέλει να κάνει για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στις ΗΠΑ, έχει ενοχλήσει ακόμα και τους κοντινούς του στο κόμμα.

Την ίδια ώρα τα οικονομικά του κόμματος είναι χάλια και παρόλα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ πληρώνει τα ταξίδια του προέδρου…

Το χειρότερο είναι ότι θα φύγει και πίσω του ποιος θα διοικεί το κόμμα;

Η υπόγεια κόντρα Νίκου Παππά και Παύλου Πολάκη

Στον ΣΥΡΙΖΑ, να ξέρετε, έχει αρχίσει μία υπόγεια κόντρα ανάμεσα στον Νίκο Παππά και τον Παύλο Πολάκη.

Ο δεύτερος θεωρεί ότι παραγκωνίζεται.

Πάντως ο Παππάς και ο πατέρας του Στέλιος είναι αυτή την περίοδο πιο κοντά στον Κασσελάκη και ίσως είναι καλύτερα.

Ο Πολάκης τον είχε βάλει τον Κασσελάκη να βρίζει τους πάντες…

Σνόμπαρε τον Αλαφούζο ο Μητσοτάκης και ο «μιντιάρχης» τα έχει πάρει

Τα έχει πάρει ο Αλαφούζος για πολλά πράγματα με τον Πρωθυπουργό αλλά αυτό που τον έχει ενοχλήσει είναι που δεν πήγε στην εκδήλωση για τα 25 χρόνια συνεργασίας Καθημερινής -New York Times.

Περιμένε αυτήν την εκδήλωση για να μιλήσουν επισταμένως για πολλά πράγματα.

Και για το ποδόσφαιρο… Τελικά, ο Μητσοτάκης δεν πήγε, αλλά εκεί ήταν ο Στάυρος Παπασταύρου που έχει γίνει ο αντ’ αυτού του Μητσοτάκη…

Ο βαθιά νυχτωμένος Γιάννης Οικονόμου νόμιζε θα στοιχειοθετήσει την κατηγορία «εγκληματική οργάνωση» σε μια ημέρα

Οσοι μιλούν για «μοντέλο Χρυσής Αυγής» στη διερεύνηση των περιστατικών οπαδικής βίας, καλό θα ήταν να μην ξεχνούν μια σημαντική «λεπτομέρεια».

Ο τότε υπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Δένδιας διέθετε δεκάδες φακέλους, τεκμηριωμένους και ώριμους, για τα επεισόδια βίας που είχε προκαλέσει η Χρυσή Αυγή.

Ο Οικονόμου πήγε στον Άρειο Πάγο με την φιλοδοξία ότι σε μία μέρα είχε στοιχειοθετήσει την κατηγορία “εγκληματική οργάνωση” και ότι έχει βρει και τον υποκινητή…

Και μετά από λίγο τα αναίρεσε όλα… Καλά πήγε και αυτό Γιάννη…

Το ΠΑΣΟΚ έχει ταβανιάσει στις δημοσκοπήσεις και τα πανηγύρια μπορεί να βγουν ξινά

Στο ΠΑΣΟΚ καλά θα κάνουν να μην πανηγυρίζουν.

Ολοι οι δημοσκόποι λένε ότι το ΠΑΣΟΚ στις μετρήσεις υπερεκπροσωπείται.

Δηλαδή όσοι είναι ΠΑΣΟΚ δεν ντρέπονται να το πούνε, ενώ κάποιοι άλλοι κρύβουν τη ψήφο τους και την πολιτική τους καταγωγή.

Και παρόλο αυτά το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο 12% την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται…

Κοινώς έχει ταβανιάσει. Και αυτό είναι θέμα ηγεσίας. Πως να το κάνουμε…

Σφαγή με τους «νεοπροεδρικούς» του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη

Το τι γίνεται με τους «νεοπροεδρικούς» στην Θεσσαλονίκη δεν περιγράφεται.

Εκεί στήνεται το γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας πολύ εσωκομματικό θόρυβο.

Κυρίως, γιατί εκτός από τις Κατερίνα Νοτοπούλου και Ράνια Θρασκιά, στα κομματικά πηγαδάκια έχουν «φουντώσει» τα σενάρια για μετακόμιση στην Α΄ Θεσσαλονίκης της Δώρας Αυγέρη και της Θεοδώρας Τζάκρη, καθώς σε περίπτωση περαιτέρω εκλογικής συρρίκνωσης του κόμματος, τα περιθώρια εκλογής σε περιφερειακές έδρες θα είναι εξαιρετικά δύσκολα.

Πολλοί αριστεροί «γλυκοκοιτάζουν» το κόμμα που σκέφτεται να φτιάξει ο Πέτρος Κόκκαλης

Σημαντικός παράγοντας της αριστεράς εκτός ΣΥΡΙΖΑ εξέφραζε την άποψή του για το νέο κόμμα Κόκκαλη λέγοντας να μην υποτιμάται το νέο κόμμα.

Αφενός γιατί το κόμμα των Πρασίνων ευρωπαϊκά παίρνει ένα καλό ποσοστό, αφετέρου η οικολογία ως κίνημα τραβάει και μη αριστερές ψήφους.

Το συγκεκριμένο κόμμα Κόκκαλη μπορεί να είναι μια εναλλακτική λύση για όσους δεν τα βρουν με την αριστερή Ομπρέλα.

Ήδη ο Στέλιος Κούλογλου γλυκοκοιτάζει το κόμμα Κόκκαλη, ενώ καλά εκφράστηκε και ο Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος είχε περάσει από τον οικολογικό χώρο.

Τα άδεια ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτρέπουν τις προσλήψεις

Η νέα προεδρική φρουρά στον ΣΥΡΙΖΑ αφήνει αρκετά υπονοούμενα ότι βρήκε «άδεια ταμεία».

Η δεινή ωστόσο οικονομική κατάσταση στα ταμεία της Κουμουνδούρου δεν φαίνεται να πτοεί το στενό επιτελείο Κασσελάκη, αφού για κάποιους «δικούς της» φαίνεται πως ανοίγουν προσλήψεις.

Ο νέος οργανισμός του που θα «τελειώσει» τα τρολ

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Δημήτρης Παπαστεργίου ετοιμάζει κάτι πολύ καλό που θα στείλει τα τρολ στα «αζήτητα » του διαδικτύου.

Για την θωράκιση έναντι των τρολ και των fakenews λέει πως έρχεται το θέμα της τεχνητής νοημοσύνης να ελέγξει την κακή πληροφορία, την ψεύτικη πληροφορία των ψηφιακών μέσων και προσθέτει συνεχώς ότι αυτό θα κάνει ο νέος Οργανισμός Κυβερνοασφάλειας.

Η νέα ευρωπαϊκή οδηγία θα πρέπει να ενσωματωθεί στην ελληνική νομοθεσία μέχρι τον Οκτώβριο του ’24.

Το υπουργείο έρχεται τώρα -ένα χρόνο πριν- και φτιάχνει τον οργανισμό, ο οποίος θα συντονίσει, θα οργανώσει, θα εποπτεύσει πλέον, όλο το φάσμα της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής.

Σε λίγες εβδομάδες λοιπόν, θα ιδρυθεί ο νέος Οργανισμός Κυβερνοασφάλειας.

Η «κατάρα» της Ευρωβουλής

Στην Κουμουνδούρου έπρεπε να προβληματιστούν για την Ευρωομάδα τους.

Μετά την αποχώρηση Παπαδημούλη δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός, ότι ήταν ο τρίτος κατά σειρά ευρωβουλευτής που έθεσε εαυτόν εκτός του κόμματος καθώς είχαν προηγηθεί ο Στέλιος Κούλογλου στις 23 Οκτωβρίου και ο Πέτρος Κόκκαλης στις 16 Νοεμβρίου.

Μετά την εξέλιξη αυτή οι δύο ευρωβουλευτές που εξελέγησαν με τον ΣΥΡΙΖΑ και παραμένουν στο κόμμα είναι η Έλενα Κουντουρά και ο Κώστας Αρβανίτης.

Μια ζωή συνομοσιολόγος ο Νίκος Κοτζιάς

Διαφορετικές διαστάσεις δίνει στα τεκταινόμενα στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και επικεφαλής της κίνησης «ΠΡΑΤΤΩ», Νίκος Κοτζιάς, με ανάρτησή του στο «Χ» (πρώην Twitter).

Στη σιβυλλική ανάρτησή του που προφανώς αφορά τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται σε ξένο παράγοντα που μαζί με δύο επιχειρηματίες παρεμβαίνουν στην πολιτική σκηνή και συγκεκριμένα στην «σκακιέρα του Αιγαίου», όπως συγκεκριμένα αναφέρει για να «διευκολυνθούν οι υποχωρήσεις της Ν.Δ.»

Οι απειλές και τα υπονοούμενα του Σπίρτζη

Στο πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής όλα πήγαιναν πρίμα, με τον Χρήστο Σπίρτζη να λέει τα γνωστά, να ενωθούν το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ και να πάνε στις Ευρωεκλογές. Κάποια στιγμή οι τόνοι ανέβηκαν και ο πρώην υπουργός με πιο χαμηλή φωνή και με μάτι που ελαφρώς σκοτείνιασε, είπε
«Δεν συνηθίζω να βγάζω χαρτιά, αλλά ας μη με αναγκάσουν κάποιοι να βγάλω χαρτιά…»
Όλα δείχνουν ότι δεν θα πλήξουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ…

Διαβάστε ακόμη: