Με αγκαλιές και συνωμοτικά βλέμματα η Κιάρα Φεράνι και ο Φέντεζ φαίνεται να είναι ερωτευμένοι στις τελευταίες εικόνες που μοιράστηκαν στο Instagram.

Αυτά τα στιγμιότυπα θα μπορούσαν να είναι ένα ακόμα από αυτά που το ζευγάρι έχει συνηθίσει τους followers του, εκτός από μια λεπτομέρεια: εμφανίζονται με πολύ λίγα ρούχα.

Ο ράπερ ήταν εκείνος που δημοσίευσε τη σειρά των εικόνων που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις στους χρήστες του, στις οποίες το ζευγάρι ποζάρει με τον πιο αισθησιακό τρόπο. Η γνωστή influencer εμφανίζεται ντυμένη μόνο με ένα μικροσκοπικό μπεζ εσώρουχο, ενώ ο ράπερ ποζάρει χωρίς τίποτα από πάνω, φορώντας μόνο ένα σλιπάκι.

«Εμείς», έγραψε ο Φέντεζ στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Το ζευγάρι απολαμβάνει λίγες μέρες στο διάσημο ελβετικό θέρετρο του Σεν Μόριτς, όπου κάνουν ένα διάλειμμα από τη δύσκολη χρονιά που πέρασαν. Μετά την χειρουργική επέμβαση για όγκο στο πάγκρεας στην οποία που υποβλήθηκε το 2022, ο Fedez τον περασμένο Οκτώβριο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με εσωτερική αιμορραγία λόγω δύο ελκών.

Οι εικόνες αυτές, δείχνουν για άλλη μια φορά τον ισχυρό δεσμό που τους ενώνει, παρά τα όσα έχουν περάσει. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο παιδιά, τη Vittoria και τον Leone, τα οποία τους έχουν δώσει τη δύναμη που χρειάζονται σε όλη αυτή τη διαδικασία για να προχωρήσουν μπροστά. «Ήταν σαν να είχε σταματήσει ο χρόνος και φοβήθηκα όσο ποτέ άλλοτε στη ζωή μου σκεπτόμενη ότι κάτι κακό θα μπορούσε να συμβεί», παραδέχτηκε η ινφλουένσερ μετά τη διάγνωση του συζύγου της. «Είναι ο ήρωάς μου», είπε.

Παρά το πολυάσχολο πρόγραμμά τους, το ζευγάρι βρίσκει πάντα χρόνο για την οικογένεια. Απόδειξη αυτού είναι τα ετήσια ταξίδια τους σε αυτό το ελβετικό θέρετρο, όπου η οικογένεια περνάει πάντα μερικές ημέρες πριν από το τέλος του έτους.

Αντιδράσεις στα social media για τη γυμνή φωτογραφία της Κιάρα Φεράνι στην αγκαλιά του συζύγου της

Ωστόσο αυτές οι λήψεις δεν άρεσαν σε όλους. «Σε αυτό το σημείο, βάλτε το στο OnlyFans», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος σημείωσε «Το κάνεις μόνο για επιδειξιομανία».

«Ακόμα και οι έφηβοι δεν δημοσιεύουν τέτοιες φωτογραφίες…», ήταν το σχόλιο κάποιου άλλου. Οι πιο ευγενικοί ρωτούν: «Είστε έτοιμοι για το τρίτο παιδί;». «Είναι απαραίτητες αυτές οι φωτογραφίες;» «Οι φωτογραφίες είναι ωραίες, αλλά κατά τη γνώμη μου εκτός τόπου και χρόνου. Η οικειότητα πρέπει να φυλάσσεται», είναι κάποια μόνο από τα σχόλια.