Για «σημεία και τέρατα» στην Περιφέρεια επί εποχής Γιώργου Πατούλη κάνουν λόγο πηγές του Μεγάρου Μαξίμου οι οποίες αποσαφηνίζουν ότι πρόθεση του πρωθυπουργού είναι να χυθεί άπλετο φως «στα έργα και τις ημέρες» του προβεβλημένου πρώην Περιφερειάρχη και για τον λόγο αυτό δόθηκε ήδη εντολή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον Νίκο Χαρδαλιά προκειμένου να διενεργήσει διαχειριστικό έλεγχο και το πόρισμα να αποσταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, που ήδη εξετάζει πλήθος σχετικών δημοσιευμάτων!

Γίνεται αντιληπτό ότι εκεί που μεταξύ Πατούλη – Μητσοτάκη υπήρχε μια ανακωχή και μάλιστα ο πρώην περιφερειάρχης είχε αποδεχτεί την εντολή του πρωθυπουργού να μηνκατέβει ξανά υποψήφιος, ξαφνικά τα δεδομένα ανατράπηκαν και ο πρώην Περιφερειάρχης μπήκε στο κάδρο του Μαξίμου με ότι τούτο συνεπάγεται για τη συνέχεια, που προβλέπεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα!

Το βέβαιον είναι ότι κάτι συνέβη! Πιθανότατα έφτασαν στα αυτιά του Μαξίμου πληροφορίες, συνοδευόμενες από στοιχεία και έγγραφα, ως προς την διαχείριση Πατούλη που έκαναν λόγο για απευθείας αναθέσεις, προνομιακούς προμηθευτές και μια αλυσίδα εργολάβων που λυμαίνονταν τα έργα εις βάρος του υγιούς ανταγωνισμού, μέσω αποκλεισμών και περιθωριοποίησης κάθε σοβαρού και αξιόπιστου!

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο ακόμη και για έναν «ψευτοεργολάβο» της κακιάς ώρας, που είχε αναλάβει καθήκοντα γενικού νταραβεριτζή, ο οποίος έχτισε την εργολαβική καριέρα του στο Μαρούσι και την εκτίναξε στην Περιφέρεια!

Σε κάθε περίπτωση ο Ν. Χαρδαλιας ως νέος και άφθαρτος Περιφερειάρχης δεν προτίθεται να φορτωθεί ούτε να συγκαλύψει τυχόν ανομίες στην Περιφέρεια επί εποχής Πατούλη! Το σύνθημα είναι «όλα στο φως»!

Γεγονός που συνεπάγεται ότι τα οικονομικά και η συνολική διαχείριση της Περιφέρειας θα γίνουν «φύλλο και φτερό»! Δύσκολοι καιροί για τον Γ. Πατούλη και την διαχρονική παρέα του…

Διαβάστε ακόμη: