To νέο Ford Explorer ετοιμάζεται να ζήσει την πρώτη του μεγάλη περιπέτεια, καθώς θα είναι συμπρωταγωνιστής του πιο εμβληματικού εξερευνητή.

Το νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο crossover, λοιπόν, προλογίζει την επερχόμενη ταινία «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο Δίσκος του Πεπρωμένου». Τον διάσημο αρχαιολόγο Ιντιάνα Τζόουνς θα ενσαρκώσει ο ταλαντούχος Χάρισον Φορντ, ενώ το καστ της ταινίας συμπληρώνουν οι Φίμπι Γουόλερ -Μπριτζ, Μας Μίκελσεν και ο Αντόνιο Μπαντέρας.

Σύμφωνα με τη Ford, ο Ιντιάνα Τζόουνς είναι ένας χαρακτήρας επαναστατικός, ανήσυχος και ασυμβίβαστος, όπως ακριβώς και το νέο Explorer, το οποίο δηλώνει με το όνομά του ότι είναι αληθινός εξερευνητής. Στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού η πέμπτη ταινία της ομώνυμης σειράς ταινιών θα κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη στις 30 Ιουνίου.

Υπενθυμίζουμε ότι το νέο Explorer θα προσφέρεται ως πισωκίνητο, αλλά και με τετρακίνηση, ενώ η μπαταρία του θα φορτίζει από 10-80% εντός μόλις 25 λεπτών. Μπορεί να μεταφέρει μέχρι πέντε επιβάτες και το πορτμπαγκάζ του έχει χωρητικότητα 470 λίτρων. Η μεγάλη κάθετα τοποθετημένη-15 ιντσών-οθόνη αφής SYNC Move 2, μετακινείται πάνω κάτω, δημιουργώντας ένα κρυφό αποθηκευτικό χώρο για αντικείμενα αξίας ή για τα λάφυρα του Ιντιάνα Τζόουνς.

Ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα υπάρχει ένα κεντρικό υποβραχιόνιο με δυνατότητα κλειδώματος και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 17 λίτρων για μικροαντικείμενα, ενώ χωράει ακόμα και ένα tablet με οθόνη 15 ιντσών.

Διαβάστε περισσότερα