Ένα μεγάλο μέρος της ζωής της Κιμ Καρντάσιαν θυμίζει ρεπλίκα γεγονότων ή ψυχικών καταστάσεων που έχει περάσει και καλείται συνεχώς να ζει ξανά και ξανά προς όφελος (και ενίοτε τέρψη) του φανατικού κοινού της, αφού όσοι την παρακολουθούν στο ριάλιτι The Kardashians βυθίζονται ακούσια σε μια σχεδόν ηδονοβλεπτική λούπα, που δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι την ξέρουν πραγματικά.

Η Chiara Barzini παραδέχεται πως είναι μία από αυτούς και πήρε συνέντευξη στη 42χρονη σταρ για λογαριασμό της ιταλικής Vogue, όπου και «εξερευνά» την Κιμ Καρντάσιαν και τα όνειρα που είχε «πριν τον Κάνιε Γουέστ, πριν τη μητρότητα, πριν τα ριάλιτι, τα Skims και το SKNN».

«Η τέχνη του να είσαι η Κιμ Καρντάσιαν»: Η Vogue Italia την αποθεώνει με εξώφυλλο που θυμίζει παλιό Χόλιγουντ

Στο εξώφυλλο της φωτογράφισης, που θυμίζει παλιό Χόλιγουντ, η Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει στον φακό του Rafael Pavarotti με ένα στενό μαύρο φόρεμα, σατέν διάφανα μαύρα γάντια και ένα εντυπωσιακό headpiece με φτερά, αλλά και πλεκτό φόρεμα Versace με εσώρουχα Intimissimi κάνοντας αυτό που γνωρίζει να κάνει πλέον άψογα- να γίνεται talk of the town.

Στη συνέντευξή της μιλά για το στιλ της και πώς εξελίχθηκε μετά τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ, που για χρόνια επιμελούνταν τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και όχι μόνο.

«Η τέχνη του να είσαι η Κιμ Καρντάσιαν»: Η Vogue Italia την αποθεώνει με εξώφυλλο που θυμίζει παλιό Χόλιγουντ

«Αισθάνομαι σαν να είμαι μια νέα Κιμ», λέει στη Vogue Italia. «Παλιότερα η αυτοπεποίθησή μου πήγαζε από το γεγονός ότι είχα έναν σύντροφο, του οποίου τη γνώμη εμπιστευόμουν τόσο πολύ. Όταν συμβαίνει αυτό, χάνεις κατά κάποιο τρόπο τη δική σου γνώμη».

«Πλέον, διανύω μια περίοδο που θέλω απλώς να κάνω το σωστό. Θέλω να εκτιμώ τα πάντα και τους πάντες γύρω μου, να κοιτάζω τη δουλειά μου και να εκτιμώ τις σχέσεις μου με τα παιδιά μου. Όσον αφορά το τι θέλω να αφήσω πίσω μου, δεν είμαι ο τύπος ανθρώπου που ξεχνάει από πού ξεκίνησε. Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά», λέει η Κιμ Καρντάσιαν, που με τον Κάνιε Γουέστ απέκτησαν δυο κόρες (North, 10 ετών και Chicago, 5 ετών) και δυο γιους (Saint, 7 ετών και Psalm, 4 ετών).

«Η τέχνη του να είσαι η Κιμ Καρντάσιαν»: Η Vogue Italia την αποθεώνει με εξώφυλλο που θυμίζει παλιό Χόλιγουντ

Όσο για την γκαρνταρόμπα της, παραδέχεται πως της αρέσουν τα ανερχόμενα ταλέντα. «Ο στιλίστας μου ψάχνει πάντα για νέες σχέσεις και brands. Παρακολουθούμε συνεχώς το street style, τι κυκλοφορεί εκεί έξω και τι αγαπούν και τι φοράνε όλοι», εξηγεί.

Διαβάστε περισσότερα