Σε μία απίστευτη ιλαροτραγωδία εξελίσσεται η υπόθεση του Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης, το φιλέτο των φιλέτων των 80 στρεμμάτων στο real estate δηλαδή, όπου ο διαγωνισμός τινάζεται στον αέρα μετά την μη καταβολή από τον εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη εδώ και 10 ημέρες, των 8,8 εκατ. ευρώ που προβλεπόταν στη συμφωνία με την Εκκλησία προκειμένου να υπογραφούν τα συμβόλαια της αγοραπωλησίας, μετά την ολοκλήρωση του πλειοδοτικού διαγωνισμού!

Μέχρι στιγμής ο γνωστός εφοπλιστής που πλειοδότησε στον διαγωνισμό μέσα από μια διαδικασία πρωτόγνωρη, μια μονομαχία στο τέλος της ημέρας με τον Εβραίο Αμίρ των ξενοδοχείων Brown και των λοιπών εμφανών και αφανών εταίρων του, αφού προηγουμένως μετά από παρεμβάσεις είχε ακυρωθεί το αρχικό αποτέλεσμα της πλειοδοσίας, έχει πληρώσει μόνο την προκαταβολή των 2,4 εκατ. ευρώ! Και αυτή επίσης με καθυστέρηση αρκετών ημερών!!!

Η υπόθεση όπως εξελίσσεται, δηλαδή η ολοκλήρωση ενός διαγωνισμού – παρωδία, όπου ενεπλάκησαν «Ανίψια», «δικηγόροι του Διαβόλου», πάσης φύσης Εβραϊκά συμφέροντα, «μάνατζερ της συμφοράς», τοπικοί άρχοντες και γνωστοί νταραβεριτζήδες της πιάτσας, προσβάλει την Εκκλησία και εγείρει ζητήματα ως προς τη διαδικασία που ακολουθήθηκε και τις αποφάσεις που ελήφθησαν και εν πάσει περιπτώσει δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκειμένου να διερευνηθεί ο ρόλος του καθενός εκ των εμπλεκομένων που επιχείρησαν να αποσπάσουν με μέσα αθέμιτα, τεράστια περιουσιακά στοιχεία της Εκκλησίας, τα οποία ως όφειλε έβγαλε σε διαγωνιστική διαδικασία με σαφείς όρους και ξεκάθαρες προδιαγραφές!

Διότι στην προκειμένη περίπτωση το Ορφανοτροφείο των 80 στρεμμάτων στον Λαιμό της Βουλιαγμένης και ακριβώς πάνω από την πλαζ του Αστέρα αποτελεί το διαμάντι του real estate όχι μόνο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, αλλά πιθανότατα σε ολόκληρη τη βαλκανική χερσόνησο!

Όπως εκ των πραγμάτων προκύπτει, μετά την μη εμφάνιση του Βίκτωρα Ρέστη από την περασμένη Τετάρτη όταν και βάσει της συμφωνίας έπρεπε να καταβάλει τα 8,8 εκατ. ευρώ για την υπογραφή των συμβολαίων, ο διαγωνισμός προφανώς οδηγείται στα βράχια και η ακύρωση του πρέπει να θεωρείται δεδομένη!

Οι ξένοι θέλουν συγκυβέρνηση – Κορυφαία funds, τραπεζίτες και ευρωπαίοι αξιωματούχοι ψηφίζουν κυβέρνηση συνεργασίας

Η αντίδραση της χρηματιστηριακής αγοράς πριν αλλά και μετά το διεθνές χρηματοπιστωτικό ζήτημα, έρχεται να καταδείξει ότι οι ξένοι θεσμικοί επενδυτές, τα κορυφαία funds του πλανήτη που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και επενδύουν επιλεκτικά, όχι μόνο δεν φοβούνται την συγκυβέρνηση και την μη ύπαρξη αυτοδυναμίας αλλά αντιθέτως ψηφίζουν κυβέρνηση συνεργασίας θεωρώντας ότι μια τέτοια εξέλιξη θα είναι θετική για τον τόπο, θα προωθηθούν πιο δίκαια τα πακέτα του Ταμείου Ανάπτυξης και θα περιοριστεί η αλαζονεία της εξουσίας και η πάσης φύσης αυθαιρεσία αποφάσεων!

Στο ίδιο μήκος κύματος με τα ξένα funds βρίσκονται και οι Ευρωπαίοι τραπεζίτες, οι κεντρικές τράπεζες καθώς και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι των Βρυξελλών!

Αλλά και τα ισχυρά εγχώρια επιχειρηματικά συμφέροντα που θεωρούν ότι με κομμένα τα φτερά του Μητσοτάκη και μέσα από μια κυβερνητική συνεργασία με το ΚΙΝΑΛ θα έχουν ρόλο και παρέμβαση!

Υπό αυτό το πρίσμα παρατηρείται εσχάτως αύξηση των θέσεων των κορυφαίων funds και επενδυτικών τραπεζών σε τράπεζες και ισχυρές επιχειρήσεις, όπως ενδεικτικά η είσοδος της Fidelity και της Fiera στην Τρ. Πειραιώς και της Goldman Sachs στη ΔΕΗ όπου και κατέχει πλέον άνω του 5%!

Το νέο μεγάλο στοίχημα της χώρας: Οι πρωτόγνωρες προκλήσεις σε πολιτική, οικονομία και αγορά – Γιατί το Χρηματιστήριο λέει ναι για εκλογές τον Μάιο και δεν φοβάται τις κυβερνήσεις συνεργασίας – Προς νέο μοντέλο διακυβέρνησης

Το νέο περίπλοκο σκηνικό τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς σε οικονομία και πολιτική που διαμορφώνεται μετά τις τελευταίες σεισμικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα προσπαθεί να ανιχνεύσει η σαστισμένη αγορά. Βρίσκεται έτσι ενώπιον ενός σοβαρού προβλήματος: Πολλαπλώς έχουν προκύψει στοιχεία που στο παρελθόν ουδέποτε είχε αντιμετωπίσει.

Από την κατανόησή του, την ανακάλυψή των κρυφών πτυχών του, την διαφορετική τους αντιμετώπιση σε σχέση με τον παρελθόν, εξαρτάται εν πολλοίς και η υιοθέτηση μιας οπτικής που ξέρει να προσαρμόζεται στο καινούργιο. Ένα φαίνεται να είναι σίγουρο: Όπως και στη διεθνή σκηνή η γραμμική ερμηνεία των εξελίξεων ελάχιστα μπορεί να συμβάλει στη κατανόηση της σημερινής σύνθετης πραγματικότητας, έτσι και στην Ελλάδα αυτό που πρόκειται να συμβεί τις επόμενες εβδομάδες, πριν και μετά τις εκλογές, θα αλλάξει πολλά σε απόψεις και νοοτροπίες.

Σε αυτές τις ριζικές μεταβολές δεν αποκλείεται να υπάρξουν χαμένοι και κερδισμένοι. Εφόσον όμως η χώρα συνολικά κάνει το βήμα υπέρβασης, κάτι που ήδη έχει συμβεί σε πολλές πλευρές της οικονομίας και του επιχειρείν, τότε θα μπορούμε να αναφερόμαστε σε ευεργετικό σεισμό πολλών Ρίχτερ, που ανέτρεψε παθογένειες του παρελθόντος και οδήγησε την Ελλάδα σε άμεση προσαρμογή στα νέα δεδομένα.

Τι δείχνει το Χρηματιστήριο

Με την τελευταία συνέντευξη του πρωθυπουργού στον Σταύρο Θεοδωράκη άρχισε η αντίστροφη μέτρηση προς τις εκλογές. Καταρχάς αποτελεί θετικό στοιχείο ότι -περίπου- προσδιορίστηκε ο χρόνος.

Μόνο παραλυτικές συνέπειες θα είχε για την οικονομία ενδεχόμενη εξάντληση των συνταγματικών ορίων, αυτό μοιάζει να γίνεται κατανοητό από όλες τις δυνάμεις της πολιτικής και της οικονομίας.

Η ψύχραιμη στάση της χρηματιστηριακής αγοράς σε όλα όσα συμβαίνει στη χώρα τις τελευταίες εβδομάδες δεν πρέπει να ξενίζει, αντίθετα δείχνει στοιχεία ωρίμασης που πρέπει να επισημανθούν.

Όπως έχουμε επισημάνει εδώ και καιρό το ελληνικό χρηματιστήριο δείχνει να μη φοβάται ενδεχόμενη πολιτική αβεβαιότητα μετά τις εκλογές. Αν είχε «εγκλιματιστεί» με αυτή την ιδέα θα είχε υιοθετήσει και άλλους τρόπους αντίδρασης.

Είτε λοιπόν πιστεύει ότι με τον πρώτο ή το δεύτερο γύρο των εκλογών θα προκύψει σταθερή κυβέρνηση, είτε εκτιμά πως ό,τι και αν συμβεί η οικονομία, λόγω συμμετοχής της χώρας στην Ε.Ε., διαθέτει από μόνη της τα ανακλαστικά να απορροφήσει τους όποιους κραδασμούς.

Φουντώνουν τα σενάρια για σκέψεις εξόδου 3+2 μεγάλων εισηγμένων από το Χρηματιστήριο! Οι δημόσιες προτάσεις και οι κεντρικοί σχεδιασμοί!

Άλλο μοντέλο

Αυτό που διακρίνεται όλο και πιο καθαρά στον ορίζοντα είναι το γεγονός ότι η χώρα θα πρέπει να αφήσει πίσω της το κακό της παρελθόν.

Έχει πληρώσει ακριβά την αλαζονεία μιας μέτριας πολιτικής εξουσίας, τα πείσματα και την κρατικοδίαιτη αντίληψη ενός οικονομικού κατεστημένου που δεν συναντάται στις προηγμένες χώρες της Δύσης, μια λογική επιδομάτων επί παντός του επιστητού που καλύπτει προσωρινά κάποια προβλήματα του μέσου πολίτη, αλλά δεν παρέχει οριστικές λύσεις.

Η εκτίμηση παραγόντων εντός και εκτός της χώρας καταλήγει στην άποψη ότι το πολιτικό απαράτ πρέπει να συμφιλιωθεί με την ιδέα των κυβερνήσεων συνεργασίας, που προβάλλει ως η μόνη εναλλακτική λύση.

Προφανώς και όσοι ομιλούν για κυβερνήσεις συνεργασίας δεν υποδεικνύουν σχήματα του τύπου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ή Σαμαρά-Βενιζέλου, που μπορεί να προσέφεραν στις συγκεκριμένες περιόδους, αλλά στις παρούσες συνθήκες δεν θα είχαν καμία προοπτική.

Εφόσον οι Έλληνες ψηφοφόροι επιλέξουν αλλαγή του μοντέλου διακυβέρνησης της χώρας αυτό θα πρέπει να διαθέτει συμφωνημένο πρόγραμμα και προτεραιότητες σημείου προς σημείο.

Προπάντων δεν πρέπει να προκύψει μέσω εκβιασμών για τα πρόσωπα, όσο ψηλά και αν βρίσκονται στις κομματικές τους πυραμίδες. Όσοι δεν το αντιληφθούν θα παραμεριστούν απλώς από τις ραγδαίες εξελίξεις.

Οι προκλήσεις στην οικονομία

Άλλωστε, η ελληνική οικονομία έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα να αντιμετωπίσει από τα «πείσματα» μια πρόωρα γερασμένης πολιτικής ηγεσίας.

Η πολιτική σταθερότητα είναι απαραίτητη καθώς στην επόμενη κυβέρνηση πέφτει το βάρος της διαπραγμάτευσης για τους στόχους στα πρωτογενή πλεονάσματα προκειμένου να κλειδώσουν κάτω από το 2% του ΑΕΠ το 2024 και μην αποτελούν θηλιά για την οικονομία.

Οι συζητήσεις με τους θεσμούς θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο, πράγμα που σημαίνει ότι η Ελλάδα θα καταθέσει Πρόγραμμα Σταθερότητας και Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα (2024 -2027) με σενάριο βάσης τις νέες εκτιμήσεις για την πορεία της οικονομίας και τις επιπτώσεις στα δημοσιονομικά από τις πολιτικές που έχουν ήδη θεσμοθετηθεί και ανακοινωθεί.

Στάση αναμονής ενόψει της αυριανής απόφασης της ΕΚΤ για την άνοδο των επιτοκίων

Επιτόκια: Έπιασαν ταβάνι, αργεί η αποκλιμάκωση

Σε διεθνές επίπεδο η απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (EKT) να προχωρήσει σε αύξηση των επιτοκίων κατά 50 μονάδες βάσης, λόγω των υψηλών επιπέδων πληθωρισμού αλλά και της συνεχιζόμενης αναταραχής στον τραπεζικό τομέα, δεν δημιούργησε μείζονα αναταραχή.

Όπως εκτίμησε η πρόεδρος της ΕΚΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, οι μελλοντικές αποφάσεις για τα επιτόκια θα καθοριστούν «από την εκτίμησή μας για τις προοπτικές για τον πληθωρισμό υπό το φως των εισερχόμενων οικονομικών και χρηματοοικονομικών δεδομένων, της δυναμικής του υποκείμενου πληθωρισμού και της ισχύος μετάδοσης της νομισματικής πολιτικής».

Προσέθεσε ότι τα βασικά επιτόκια της ΕΚΤ «παραμένουν το κύριο εργαλείο μας για τον καθορισμό της κατεύθυνσης της νομισματικής πολιτικής».

Η πρόεδρος της ΕΚΤ εξέφρασε παράλληλα την ικανοποίησή της για τις αποφάσεις και την ταχύτητα των ενεργειών των ελβετικών Αρχών για την αντιμετώπιση της κατάστασης που δημιουργήθηκε με την Credit Suisse.

«Ο τραπεζικός τομέας της ζώνης του ευρώ είναι ανθεκτικός, με ισχυρή ρευστότητα και κεφάλαια. Σε κάθε περίπτωση, η εργαλειοθήκη πολιτικής της ΕΚΤ είναι πλήρως εξοπλισμένη για να παρέχει στήριξη ρευστότητας στο χρηματοπιστωτικό σύστημα της ζώνης του ευρώ, εάν χρειαστεί, και για να διατηρήσει την ομαλή μετάδοση της νομισματικής πολιτικής», σημείωσε η Κριστίν Λαγκάρντ.

Στις ΗΠΑ, μόλις δύο εβδομάδες μετά τη δεύτερη μεγαλύτερη τραπεζική χρεοκοπία στην ιστορία των ΗΠΑ, ο πρόεδρος της Federal Reserve Τζερόμ Πάουελ κατέστησε σαφές ότι ο πληθωρισμός παραμένει η κύρια ανησυχία των υπευθύνων χάραξης πολιτικής. Ο επικεφαλής της Fed ενημέρωσε ότι ενδέχεται να υπάρξει περισσότερη σύσφιγξη της Fed μετά την αύξηση των επιτοκίων της Τετάρτης και ότι η κεντρική τράπεζα θα αυξήσει τα επιτόκια υψηλότερα από το αναμενόμενο, εφόσον κάτι τέτοιο χρειαστεί.

Η πρώτη αντίδραση στη Wall Street ήταν αρνητική, χθες και κατά την έναρξη της συνεδρίασης η ψυχραιμία έμοιαζε να επιστρέφει. Ήδη εκτιμάται ότι οι επενδυτές φαίνεται να λαμβάνουν το αποτέλεσμα της συνεδρίασης της FOMC αυτής της εβδομάδας ως ένδειξη ότι βρισκόμαστε στην κορυφή ή κοντά στην κορυφή του κύκλου αύξησης των επιτοκίων, αν και φαίνεται ότι η αγορά ήλπιζε σε μια παύση των αυξήσεων των επιτοκίων ή σε έναν πιο ήπιο τόνο από την επιτροπή.

Αρχίζει να ξηλώνεται το πουλόβερ των εν Ελλάδι επιχειρήσεων του Ιβάν Σαββίδη – Η παραίτηση του Αρτούρ Νταβιτιάν (CEO της Dimera) από τον ΟΛΘ κατ’ απαίτηση ΕΕ και πρεσβείας των ΗΠΑ είναι μόνο η αρχή!

Δεν χωρεί αμφιβολία ότι η παραίτηση του Αρτούρ Νταβιτιάν από τον ΟΛΘπροσώπου απόλυτης εμπιστοσύνης του Ρωσοπόντιου ολιγάρχη και CEO της Dimera, τον όμιλο των ελληνικών επιχειρήσεων του Ιβάν Σαββίδη, αποτελεί την αρχή του τέλους για τη δράση του «εξαφανισμένου» μεγαλοεπιχειρηματία στη χώρα μας!

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι άφαντος από τον Φεβρουάριο του 2020, πάνω από 3 χρόνια δηλαδή, κατά τη διάρκεια των οποίων ουδέποτε εμφανίστηκε δια ζώσης στη χώρα μας, παρά τις περί αντιθέτου προσπάθειες του συστήματος media που ελέγχει να πείσει την κοινή γνώμη!

Που διέρρεαν δήθεν ότι βρίσκεται σε βίλα στο Πόρτο Καρράς ή ότι φοβάται τον κορωνοϊό ή ακόμη ότι αντιμετωπίζει ζητήματα ασθενείας!

Η παραίτηση Νταβιτιάν έλαβε χώρα στο πλαίσιο των διεθνών κυρώσεων αλλά και της απαίτησης της ΕΕ καθώς και του αμερικανικού παράγοντα, να μην μετέχουν Ρώσοι στη Διοίκηση των υποδομών των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και του ΝΑΤΟ! Δηλαδή να μη συμμετέχουν στα ΔΣ αεροδρομίων, τρένων και λιμανιών!

Αποκάλυψη: Παραίτηση βόμβα του Αρτούρ Νταβιτιάν από το ΔΣ του ΟΛΘ κατ’ απαίτηση της Ε.Ε. - Σφίγγει ο κλοιός για τον Ιβάν Σαββίδη - Στο κάδρο ΕΕ και ΗΠΑ ο CEO της Dimera και Γενικός Διευθυντής Επενδύσεων του ΟΛΘ!

Καθώς και σε οποιαδήποτε άλλη στρατηγικής σημασίας για τα εθνικά συμφέροντα εταιρίας!

Επί του προκειμένου τώρα και ειδικά όσον αφορά τη χώρα μας, η Αμερικανική πρεσβεία έχει κατ’ επανάληψη ζητήσει από την ελληνική κυβέρνηση την απομάκρυνση και πώληση των μετοχών του Ρώσου ολιγάρχη και επί χρόνια εκλεκτού του Πούτιν, τόσο από τον ΟΛΘ όσο και από τον τηλεοπτικό σταθμό Open!

Η ελληνική κυβέρνηση δεν είχε μέχρι τώρα εφαρμόσει τις σχετικές κυρώσεις στον Ιβάν Σαββίδη, καθώς ο Ρώσος ολιγάρχης διαπραγματευόταν προσχηματικά την πώληση του Λιμένα Θεσσαλονίκης σε δυο funds, ένα αμερικανικό και ένα σκωτσέζικο, ενώ εφέρετο ένα βήμα πριν τη συμφωνία με ελληνοαμερικανό επιχειρηματία από το χώρο του θεάματος για τον τηλεοπτικό σταθμό Open!

Στην πραγματικότητα όμως ο Ιβάν Σαββίδης κέρδιζε χρόνο ενόψει πολιτικών εξελίξεων!

Στην προκειμένη περίπτωση τώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αμερικανοί μεθοδεύουν την πλήρη και οριστική αποκαθήλωση Σαββίδη από τις επενδύσεις στη χώρα μας και ότι μετά τον ΟΛΘ και το Open θα ακολουθήσουν τα εμβληματικά ξενοδοχεία Μακεδονία Παλλάς και Πόρτο Καρράς!

Όσο για το ιδιοκτησιακό μέλλον του ιστορικού ΠΑΟΚ, το μέλλον φαντάζει εντελώς αβέβαιον…

Γραφείο (επιχειρηματικών) κηδειών «Ν. ΠΕΘΑΝΗΣ»: Από όπου περνάει φέρνει την …καταστροφή – Πρώτα ο ΔΟΛ του Ψυχάρη (που μας άφησε χρόνους) μετά το παλιό MEGA, στη συνέχεια ο Πήγασος του Μπόμπολα…

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν το κοκαλάκι της νυχτερίδας! Από όπου περνάνε φέρνουν τύχη, επιτυχίες, μεγαλουργούν!

Και άλλοι που είναι εκ γενετής γκαντέμηδες, μαύρες γάτες και από όπου περνούν φέρνουν την καταστροφή, την κατάρρευση, ερείπια και συντρίμμια!

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα «γρουσούζη», προσώπου που φέρνει κακή τύχη όπου εργάζεται, όπως εκ των πραγμάτων προκύπτει, είναι ο περιβόητος Νίκος Πεφάνης, τον οποίο ο ανυπέρβλητος και μοναδικός Δημήτρης Καραγκούνης, ο ιστορικός πρόεδρος της Ένωσης Μετόχων, αποκαλούσε πριν  φύγει από τη ζωή, εδώ και 11 χρόνια, «Πεθάνη», ως θλιβερή παράφραση του ονόματος του μεγαλοστελέχους τότε του Σταύρου Ψυχάρη (ο οποίος μας άφησε χρόνους) και των μεγάλων εκδοτών της εποχής!

Ο Ν. Πεφάνης ή «Πεθάνης» κατά τον Δημήτρη Καραγκούνη, πέρασε κατά σειρά από τον ΔΟΛ του Σταύρου Ψυχάρη, από το παλιό Mega των μεγαλοεκδοτών και από τον Πήγασο των Μπομπολαίων!

Όλα, το ένα μετά το άλλο έκλειναν! Από όπου περνούσε ο Πεφάνης ερχόταν η καταστροφή, η πτώχευση, η κατάρρευση, τα ιλιγγιώδη δάνεια, οι απολύσεις προσωπικού! Σύμπτωση; Κατάρα; Κακοδιαχείριση;

Ο ΔΟΛ αποκαθηλώθηκε, όπως και το Mega, βγήκαν στο σφυρί, από όπου τα αγόρασε ως πλειοδότης ο εφοπλιστής Ευάγγελος Μαρινάκης, που στη συνέχεια τα ανέστησε!

Ο Πήγασος συνετρίβη, ο Φ. Μπόμπολας που είχε προσλάβει ως σύμβουλο τον «Πεθάνη» αποχώρησε κακείν κακώς σχεδόν κατεστραμμένος και διεσώθη εκ των υστέρων λόγω της μετοχικής συμμετοχής στην Stoiximan με τον Συριζαίο Δ. Μάρη, ο οποίος μπαινόβγαινε στο Μαξίμου ως προνομιούχος συνομιλητής του Αλ. Τσίπρα!

Γραφείο (επιχειρηματικών) κηδειών «Ν. ΠΕΘΑΝΗΣ»: Από όπου περνάει φέρνει την …καταστροφή

Ο τίτλος του Έθνους αποκτήθηκε από τον Ιβάν Σαββίδη, η ιστορική εφημερίδα επανακυκλοφόρησε, για να κλείσει οριστικά λίγο καιρό αργότερα!

Μετά την καταστροφή και του Πήγασου, η οποία επακολούθησε εκείνες των ΔΟΛ και Mega, ο «Πεθάνης» προσελήφθη το 2018 ως CEO στην 24 media του Δημήτρη Μάρη!

Με το που προσελήφθη ο Ν. Πεφάνης από τον Μάρη, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον ΣΥΡΙΖΑ!

Και ο προνομιακός συνομιλητής του τότε Μαξίμου άρχισε να χάνει τη δύναμη του!

Το 2019 ως γνωστόν ο ΣΥΡΙΖΑ έπεσε, η ΝΔ ήρθε στην κυβέρνηση και ο Μάρης άρχισε να χάνει την πολιτική του ισχύ, τα κυβερνητικά στηρίγματα, ενώ προέκυψαν σοβαρά ζητήματα με υποθέσεις φορολογικές του γνωστού στοιχηματζή!

Όλα στραβά κι ανάποδα για τον Μάρη, από την ώρα που πάτησε το πόδι του ο «κατσικόδαρος» Ν. «Πεθάνης»!

Το 2020 ο Μάρης έδιωξε από CEO του ομίλου τον «Πεθάνη» και στη θέση του τοποθέτησε την Μαρία Γράψα που προερχόταν από την ΙΜΑΚΟ!

Πού είναι τώρα άραγε ο «Ν. Πεθάνης»; Τι δουλειά κάνει; Είναι άραγε καλά ψυχολογικά μετά από μια τέτοια διαδρομή όπου τίποτα από ότι ακουμπούσε στο πέρασμα του δεν έμεινε όρθιο;

Διαβάστε περισσότερα