Έκανε πάλι το θαύμα του ο πολυπράγμων παράγοντας Δημήτρης Μάρης.

Κατάφερε να κάνει μπάχαλο τον ΣΥΡΙΖΑ με τη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Think Tank ETERON, στο οποίο ηγείται ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και χρηματοδοτεί ο γνωστός στοιχηματατζής και ιδιοκτήτης διαφόρων site, Δημήτρης Μάρης.

Στην Κουμουνδούρου έχουν αρχίσει να χτυπάνε ενέσεις με τα περίεργα κόλπα του στοιχηματατζή, που έχει αναλάβει εργολαβικά την προώθηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, όχι για υποψήφιο δήμαρχο της Αθήνας, όπως γράφουν διάφοροι χαχόλοι, αλλά στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Όπως πληροφορούμαι από έγκυρη πηγή, σε μια συζήτηση που είχε ο Δημήτρης Μάρης με κυβερνητικό παράγοντα έριξε την ιδέα.

Ο Γαβριήλ είναι νέος, είναι ωραίος, έχει αναγνωρισιμότητα και παρότι είχε μια διαδρομή στον ΣΥΡΙΖΑ, διαθέτει προφίλ που ταιριάζει σε μια ευέλικτη ανανεωτική αριστερά.

Ένα κόμμα με ηγέτη τον Γαβριήλ, όχι τον γνωστό Μητροπολίτη, αλλά τον Σακελλαρίδη, θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις και με τη στήριξη του μιντιακού συστήματος να αγγίξει ποσοστά της τάξεως του 4% με 5%, τα οποία βέβαια θα έχανε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στο Μαξίμου ενθουσιάστηκαν στην κυριολεξία με την ιδέα που έριξε ο στοιχηματατζής αν και δεν του έχουν καμία εμπιστοσύνη.

Γιατί συνηθίζει να παίζει σε διάφορα ταμπλό, πουλώντας εκδούλευση πότε στον Αλέξη Τσίπρα και πότε στην κυβέρνηση.

Άλλωστε πριν από λίγες ημέρες περίφερε σε κορυφαίους υπουργούς τα σχέδια για έκδοση ενός Σαββατιάτικου φύλλου, το οποίο θα στήριζε τον Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα ένας υπουργός του είπε, γιατί δεν πάει τα σχέδια στον Τσίπρα που είναι ενδιαφερόμενος και τα περιφέρει από υπουργείο σε υπουργείο.

Βέβαια ο Δημήτρης Μάρης δεν επρόκειτο να ανοίξει εφημερίδα και απλά παραμύθιαζε το σύστημα.

Όπως είχε παραμυθιάσει έναν ιδιοκτήτη καναλιού, ότι θα συνεργαστεί σε μετοχικό επίπεδο, έναν ιδιοκτήτη site, από τον οποίο θα αγόραζε ποσοστό, τον Τσαγκαρουσιάνο και γενικά σχεδόν όλους τους παράγοντες του εκλογικού χώρου.

Πάντως στην Κουμουνδούρου τα έχουν πάρει με τα κόλπα του Μάρη.

Εμείς τον σώσαμε και αυτός πάει να στήσει κόμμα με τον Γαβριήλ για να μας καταστρέψει, έλεγε στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα μετά τη δημοσιοποίηση του γκάλοπ που έγινε για λογαριασμό του ινστιτούτου, που πληρώνει ο στοιχηματατζής και διοικεί ο Γαβριήλ.

Είναι τέτοιο το μένος για τον Μάρη στην Κουμουνδούρου που πρέπει να αρχίσει να ανησυχεί, γιατί μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι στα κάτω του, αλλά αυτοί οι πρώην Σταλινικοί είναι μανιακοί με τα αρχεία.

Δημήτρης Μάρης: Έφαγε «πόρτα» από τον Τσαγκαρουσιάνο και τη LIFO