Γυροβολιά έχει πάρει εκδότες και μιντιάρχες το τελευταίο διάστημα ο γνωστός στοιχηματζής Δημήτρης Μάρης, ο οποίος αναζητεί συμμάχους προκειμένου να κάνει αισθητή την παρουσία του στον χώρο των εκδόσεων και του διαδικτύου καθώς τα ήδη υπάρχοντα πρότζεκτ του δεν διάγουν και τις πιο ένδοξες ημέρες τους.

Ο Μάρης εδώ και δεκαετίες παλεύει να φτιάξει lifestyle σάιτ, είτε ανδρικά, είτε γυναικεία, είτε ποικίλης ύλης, χρησιμοποιώντας ξεπερασμένες και αποτυχημένες συνταγές.

Το πρώτο θύμα της αποτυχίας αυτής είναι ο επί 17 έτη συνεργάτης του Μάρη, Μάνος Μίχαλος, ο οποίος εκτός από ιδρυτικό στέλεχος και μέλος της οικογένειας της 24 ΜEDIA από την πρώτη μέρα λειτουργίας της υπήρξε Content Director, Product Director και τα τελευταία δύο χρόνια Chief Operating Officer.

Οι επιλογές του συγκεκριμένου στελέχους – κουμανταδόρου των σάιτ, ο οποίος βασίστηκε σε προσλήψεις αποτυχημένων στελεχών της πάλαι ποτέ ΙΜΑΚΟ του Πέτρου Κωστόπουλου, όπως η Μαρία Γράψα ή η Μίνα Μπιράκου, μπορεί να δημιούργησαν ένα περιβάλλον επαγγελματικής ασφάλειας και ένα κλίμα «παρεούλας» αλλά δεν δημιουργήσαν σάιτ που να δικαιολογούν τις επενδύσεις και τα έξοδα του επιχειρηματία με αποτέλεσμα μοιραία να οδηγήσουν στην απόλυση του Μίχαλου, Χαρακτηριστικό δε ότι και τα ίδια τα στελέχη που έφερε ως ακριβοπληρωμένες μεταγραφές δεν τον στήριξαν την κρίσιμη ώρα, προφανώς ελπίζοντας σε δική τους αναβάθμιση.

Λογικό και αναμενόμενο αφού και όταν η ΙΜΑΚΟ όδευε προς το λουκέτο τα συγκεκριμένα στελέχη ήταν από τα πρώτα που πήδηξαν το καράβι αφήνοντας τον Κωστόπουλο στην τύχη του.

Έτσι ο Δημήτρης Μάρης, ο οποίος αυτάρεσκα υποστηρίζει, έχει στην τσέπη 200 ζεστά εκατομμύρια ευρώ από την πώληση της Στοίχιμαν στον ΟΠΑΠ, επιχείρησε να εξαγοράσει το νούμερο 1 lifestyle σάιτ της Ελλάδας, που δεν είναι άλλο από τη LIFO, του Στάθη Τσαγκαρουσιάνου.

Σε ραντεβού που είχαν οι δύο άντρες σε μαγαζί του Κολωνακίου, ο Μάρης, κατά πληροφορίες, προσέφερε στον Τσαγκαρουσιάνο 4 εκατομμύρια ευρώ για να εξαγοράσει τη LIFO για να εισπράξει την άρνηση του, καθώς το ποσό θεωρήθηκε χαμηλό σε σχέση με τη δυναμική του μέσου. Μάλιστα, η απάντηση του Τσαγκαρουσιάνου ήταν στο στιλ «φύγε, σκέψου και ξαναέλα».