Πολύ κοντά στον θάνατο βρέθηκε το 2013 η γνωστή πορνοστάρ Angela White, κατά τη διάρκεια μίας απαιτητικής ερωτικής σκηνής.

Όπως είπε ο συμπρωταγωνιστή της Keiran Lee, η 37χρονη Angela White μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά την έκρηξη της σκωληκοειδούς απόφυσης κατά τη διάρκεια της σκηνής.

«Την έστειλα στο νοσοκομείο και αυτό δεν έγινε επίτηδες. Γυρίζαμε μια σκηνή για πάνω από μια ώρα. Όταν την ολοκληρώσαμε της είπα ‘τα λέμε γλυκιά μου, να έχεις μια υπέροχη μέρα», είπε χαρακτηριστικά.

Περιγράφοντας το περιστατικό είπε ότι όλα συνέβησαν όταν ολοκλήρωσαν την πρώτη τους σκηνή και η White άρχισε να κάνει παράπονα για έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα.

«Έμαθα ότι δύο μέρες αργότερα είχε επιστρέψει στο σπίτι της στην Αυστραλία. Είπε ότι πονούσε το στομάχι της και έπρεπε να πάει να δει έναν γιατρό. Προφανώς η σκωληκοειδής απόφυση έπαθε ζημιά στη σκηνή, κάτι που θα μπορούσε να την είχε σκοτώσει», είπε ο Kieran Lee.

Η διάσημη πορνοστάρ μιλώντας στο podcast του Only Stans αποκάλυψε τι ήταν αυτό που την έστειλε στο νοσοκομείο. «Η σκωληκοειδίτιδα μου στην πραγματικότητα δεν έσκασε, αλλά είναι αλήθεια ότι είχα από πριν πρόβλημα και έπρεπε να κάνω επείγουσα χειρουργική επέμβαση για να μου την αφαιρέσουν».

Σε ερώτηση αν η σκωληκοειδίτιδα υπέστη ζημιά από το μέγεθος του μορίου του συμπρωταγωνιστή της, η White ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχουν ιατρικά στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι το μόριό του τραυμάτισε τα όργανά μου. Πιθανόν να ήταν σύμπτωση».

Διαβάστε περισσότερα