search

UNDERCOVER

Φύλλο και φτερό από κλιμάκια της ΑΑΔΕ, όλες οι χρηματιστηριακές, για ξέπλυμα χρήματος μέσα από δήθεν «ξένους πελάτες» οι οποίοι νομιμοποιούν στο ΧΑ μίζες και προμήθειες – Εντοπίστηκαν ήδη 2-3 καραμπινάτες περιπτώσεις *Οι 5 hot 50άρες, «κυρίες» επώνυμων κυρίων που αρμενίζουν «ελεύθερες και ωραίες» τα πέλαγα με τη θαλαμηγό προβεβλημένου επιχειρηματία – παράγοντα *Καταγγελίες για κατασπατάληση πόρων για συμβούλους και ιλιγγιώδες διαφημιστικό μπάτζετ 1 εκατ. το Α’ εξάμηνο έχουν γίνει για τον Σαχίνη της ΕΥΔΑΠ στον Δημητριάδη του Υπερταμείου *Υπάλληλοι επωνύμου και προβεβλημένου υπουργού, τρέχουν να ξεμπλοκάρουν φυτά για την κάνναβη, μονάδας στην Κόρινθο πρώην προφυλακισμένου επιχειρηματία της ενέργειας *Ο δικηγόρος – νταραβεριτζής της Ενέργειας, μετρ των γνωμοδοτήσεων και των διαιτησιών, τα ραντεβού με τη «σιγανοπαπαδιά» της Μεσσηνίας και οι βλέψεις για βουλευτικό αξίωμα με τον ΣΥΡΙΖΑ σε νησί του Ιονίου *«40 παλικάρια» μάζευαν χόρτα την Κυριακή στην Πλατεία Κολωνακίου – Οι Υποδομές του Κράτους, έστειλαν τα συνεργεία να μαζέψουν, επιτέλους, τα μαρούλια του Μετρό που φύτρωσαν απέναντι από το Da Capo!

Όλα όσα συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες σε επιχειρήσεις, τράπεζες, χρηματιστήριο, ανεξάρτητες αρχές και πολιτικά γραφεία για να μην μένεις στο σκοτάδι!

Εξονυχιστικούς ελέγχους, αιφνιδιαστικούς, πραγματοποιούν τα ελεγκτικά κλιμάκια της ΑΑΔΕ σε όλες ανεξαιρέτως τις χρηματιστηριακές εταιρίες, προκειμένου να πιστοποιήσουν την ύπαρξη ή όχι περιπτώσεων ξεπλύματος βρώμικου χρήματος μέσα από ψευδή, πλαστά ή εικονικά στοιχεία που παρατίθενται για τη διενέργεια χρηματιστηριακών συναλλαγών!

Ο έλεγχος ξεκίνησε μετά από καταγγελίες και αναφορές διεθνών αρχών, πχ Γερμανίας, Κύπρου, Μεγάλης Βρετανίας, σχετικά με την ταυτότητα ξένων επενδυτών θεσμικών ή ιδιωτών, που ενεργοποιούνται στην Ελλάδα και πραγματοποιούν συναλλαγές έχοντας ανοίξει κωδικούς σε χρηματιστηριακές εταιρίες!

Σε απλά λόγια τα κλιμάκια της ΑΑΔΕ, σε συνεργασία και απευθείας γραμμή με την ανεξάρτητη Αρχή καταπολέμησης χρήματος που προέρχεται από εγκληματικές δραστηριότητες, κάνουν φύλλο και φτερό όλες τις χρηματιστηριακές για ξέπλυμα χρήματος, βάσει του CRS (Common Reporting Standard) προσπαθώντας να πιστοποιήσουν την ταυτότητα των «ξένων επενδυτών», που εμφανίζονται ως θεσμικοί είτε ως ιδιώτες, ενώ πίσω τους πιθανόν κρύβεται τεράστιο κύκλωμα ξεπλύματος βρώμικου χρήματος μέσω χρηματιστηρίου!

Όπως είναι λογικό, ο έλεγχος επικεντρώνεται κυρίως στις χρηματιστηριακές εκείνες που διενεργούν μεγάλο μέρος των συναλλαγών τους με ξένους πελάτες, με τις πληροφορίες να λένε πως ήδη έχουν βρεθεί 2-3 κραυγαλέες και καραμπινάτες περιπτώσεις ξεπλύματος σε χρηματιστηριακές!

Την ώρα τούτη διερευνάται η πιστοποίηση των στοιχείων των πελατών, τα ΑΦΜ, στοιχεία ταυτότητας, τραπεζικοί λογαριασμοί, έδρες των επενδυτών!

Προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι εμφανίζονται ως «ξένοι επενδυτές» ξεπλένοντας βρώμικο χρήμα μέσω ΧΑ, με την ανοχή και συνέργεια χρηματιστηριακών εταιριών υπεράνω υποψίας!

Οι Αρχές μετά από τις σχετικές καταγγελίες υποψιάζονται ότι πίσω από τους δήθεν ξένους επενδυτές, ξεπλένονται πιθανόν μέσα από συγκεκριμένες ΑΧΕ λεφτά από μίζες, προμήθειες και πιθανόν λαδώματα σε παράγοντες και νταραβεριτζήδες του δημοσίου βίου, της επιχειρηματικής ζωής και του τραπεζικού συστήματος!

Καταγγελίες για κατασπατάληση πόρων για συμβούλους και ιλιγγιώδες διαφημιστικό μπάτζετ 1 εκατ. το Α’ εξάμηνο έχουν γίνει για τον Σαχίνη της ΕΥΔΑΠ στον Δημητριάδη του Υπερταμείου!

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης, όχι ο αυθεντικός αλλά του Υπερταμείου, είχε δεχθεί καταγγελίες για τον Κωνσταντόπουλο των ΕΛΤΑ, που συνδέθηκε με την υπόθεση Πάτση και ήθελε να τον αλλάξει, αλλά δεν το έπραξε λόγω παρεμβάσεων όπως φημολογείται αλλά και γιατί τον πρόλαβαν οι εξελίξεις!

Και τώρα τρέχει και δεν φτάνει να προλάβει τις καταστάσεις, ως καθ ύλην αρμόδιος για τα ΕΛΤΑ τα οποία υπάγονται στην ΕΕΣΥΠ!

Καλώς ή κακώς ο Δημητριάδης (όχι ο original) φέρει το βάρος της πολιτικής – και όχι μόνο- ευθύνης ως προϊσταμένη αρχή, για τα έργα και τις ημέρες της διοίκησης Κωνσταντόπουλου, Μπαλούρδου και λοιπών δυνάμεων!

Υπό την έννοια αυτή, η θέση του αρχίζει να διαφαίνεται επισφαλής!

Και δεν τον σώζουν ούτε croque Madame , ούτε croque Monsieur!

Ωστόσο πολύ φοβάμαι ότι η υπόθεση Κωνσταντόπουλου δεν φαίνεται να είναι η μόνη για την οποία ο Δημητριάδης που τρώει croque Madame κάθε πρωί στο πρώην Zonars στη Βουκουρεστίου έχει δεχθεί καταγγελίες και ως συνήθως, μέσα στην ένοχη ανοχή του, τις έχει πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων!

Οι πληροφορίες λένε πως ο Δημητριάδης (ο ιμιτασιόν) έχει δεχθεί πλήθος καταγγελιών για τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ Σαχίνη, για τα έργα και τις ημέρες του οποίου ωρύονται οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση που ήδη πραγματοποιούν τέταρτη εβδομάδα κινητοποιήσεων και καταλήψεων στις κεντρικές εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ, όπου σε κάθε παρουσία του ο «τεχνοκράτης του γλυκού νερού» Σαχίνης γιουχάρεται από το σύνολο του παρευρισκόμενου προσωπικού!

Οι σύλλογοι των εργαζομένων φέρονται να έχουν προβεί σε καταγγελίες προς τον Δημητριάδη του Υπερταμείου για κατασπατάληση χρημάτων της ΕΥΔΑΠ σε πρόσληψη συμβούλων, καθώς και για ένα ιλιγγιώδες μπάτζετ διαφημιστικής προβολής της τάξης του 1 εκατ. ευρώ που μοιράστηκε όπως καταγγέλλουν σε «ημέτερα» media για να εξασφαλιστεί η σιωπή για την θλιβερή εικόνα της επιχείρησης, που έδινε μέρισμα και επιστροφή κεφαλαίου σε κερδοσκόπους μετόχους τύπου Πόλσον χωρίς να έχει κέρδη και που κόβει το νερό στους φουκαράδες μεροκαματιάρηδες που έχει ισοπεδώσει η κρίση για 100 ευρώ!

Παράλληλα η Δικαιοσύνη διερευνά το μείζον σκάνδαλο με τις εισπρακτικές εταιρίες, τον διαγωνισμό της Ψυττάλειας καθώς και τους «ημέτερους» δικηγόρους με τις υπέρογκες αμοιβές για «μαϊμού εισπράξεις, όπως καταγγέλλεται!

Ποιος ή ποια λοιπόν κρατάει τον Σαχίνη στη θέση του και ακούγεται ότι παρεμβαίνει στον ιμιτασιόν Δημητριάδη για να μην τον αποπέμψει;

Υπάλληλοι επωνύμου και προβεβλημένου υπουργού, τρέχουν να ξεμπλοκάρουν φυτά για την κάνναβη, μονάδας στην Κόρινθο πρώην προφυλακισμένου επιχειρηματία της ενέργειας!

Επειδή εμείς είμαστε δίκαιοι, θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε επώνυμο και προβεβλημένο υπουργό, που πασχίζει για την προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα μας και την δημιουργία παραγωγικής βάσης από εκλεκτούς και αξιόπιστους επιχειρηματίες, όπως στην προκειμένη περίπτωση πρώην προφυλακισμένος της Ενέργειας που εσχάτως αναπτύσσει πολυσχιδή δράση παράλληλα με εβραϊκά συμφέροντα, από «χρυσές βίζες», real estate, ξενοδοχεία, διαγωνισμούς του Δημοσίου, έως και παραγωγή φαρμακευτικής κάνναβης στην Κόρινθο!

Ο άξιος και «καθόλα επιτυχημένος» υπουργός, που στο επίκεντρο του έχει την Ανάπτυξη, για το καλό του τόπου, ενεργοποίησε το υπαλληλικό του προσωπικό προκειμένου να απεγκλωβιστεί η εισαγωγή φυτών για την κάνναβη, που προορίζονταν κατά τις πληροφορίες για τη μονάδα στην Κόρινθο!

Και όλοι, έχουν να λένε, στις σχετικές υπηρεσίες και φορείς, πόσο γρήγορα έδρασε ο δημοφιλής υπουργός ο οποίος προφανώς το ίδιο θα κάνει με κάθε εισαγωγή που τυχόν μπλοκάρεται σε αεροδρόμια και υπηρεσίες!

Γιαυτό πάει καλά η κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης δικαίως είναι ευχαριστημένος με τους υπουργούς του και δεν τους αλλάζει!

Γιατί προφανώς, ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους και με το παραπάνω!

Με γνώμονα το καλό του τόπου, το κοινό συμφέρον και όχι την τσέπη τους!

Μπράβο και πάλι μπράβο στον υπουργό! Τα φυτά της κάνναβης ξεμπλοκαρίστηκαν!

Και η δουλειά στην Κόρινθο προχωράει χωρίς προβλήματα. Η Ανάπτυξη ήρθε!

Ο δικηγόρος – νταραβεριτζής της Ενέργειας, μετρ των γνωμοδοτήσεων και των διαιτησιών, τα ραντεβού με τη «σιγανοπαπαδιά» της Μεσσηνίας,και οι βλέψεις για βουλευτικό αξίωμα με τον ΣΥΡΙΖΑ σε νησί του Ιονίου!

Ένας δικηγόρος της …Ενέργειας, που εμφανίζεται ως μετρ των γνωμοδοτήσεων και ειδήμων των διαιτησιών (πάντα προς όφελος των μεγαλομετόχων των ισχυρών εταιριών του κλάδου που αποτελούν και μόνιμους χορηγούς στα συνέδρια – σεμινάρια που παραχωρεί και τα οποία γεμίζουν – εκτός των άλλων- την τσέπη του), βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τα ύποπτα και υπόγεια κέντρα που βρίσκονται πίσω από την σκευωρία των παρακολουθήσεων!

Η σχέση του με «χαμηλοβλεπούσες», «θεούσες» και «βαθιά λαρύγγια» του Μαξίμου είναι ως γνωστόν παλαιές, όταν για λογαριασμό συμφερόντων τροφοδοτούσε με στοιχεία το κυβερνών κόμμα – όταν ήταν στην Αντιπολίτευση- εις βάρος βασικών ανταγωνιστών τους!

Ο εν λόγω «νταραβεριτζής», τον οποίο όλη η Διαπλοκή θεωρεί ότι τον «έχει δικό της», την ώρα που προαλείφεται για βουλευτικό αξίωμα με τον ΣΥΡΙΖΑ σε νησί του Ιονίου, συνεχίζει να συναντιέται και να τροφοδοτεί με στοιχεία εις βάρος της κυβέρνησης, την «σιγανοπαπαδιά» που είναι προσκολλημένη στα ιερά ράσα της Μεσσηνίας!

Οι 5 hot 50άρες, «κυρίες» επώνυμων κυρίων που αρμενίζουν «ελεύθερες και ωραίες» τα πέλαγα! Η παρέα με τις «σκαφάτες», τα καυτά 3ήμερα στα κοσμικά νησιά και η θαλαμηγός του προβεβλημένου επιχειρηματία – παράγοντα!

Επειδή πολλά και διάφορα διαβάζω για τις περιπέτειες εν μέσω ανοικτών ελληνικών θαλασσών, των μεσηλίκων σκαφάτων επιχειρηματιών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σας ενημερώνω αρμοδίως ότι υπάρχουν και οι σκαφάτες που αρμενίζουν τα πέλαγα!

Οι κεραίες του Radar έχουν εντοπίσει μια πολύ ενδιαφέρουσα παρέα ώριμων κυριών, πενηντάρες plus (αυτές είναι της μόδας φέτος, βλέπε Βανδή, Θεοδωρίδου κλπ), συζύγων επωνύμων κυρίων, οι οποίες αλωνίζουν τα Παρασκευοσαββατοκύριακα τα νησιά του Αργοσαρωνικού και τους high προορισμούς των Κυκλάδων!

Η παρέα των σκαφάτων γυναικών αποτελείται από 5 πολύ γνωστές κυρίες των Αθηνών, όλες σύζυγοι προβεβλημένων επιχειρηματιών και παραγόντων, της ελληνικής σκηνής και των θεσμικών φορέων!

Οι πέντε 55άρες πραγματοποιούν γυναικείες εκδρομές προκειμένου να ξεσκάσουν από το φόρτο και το άγχος της σκληρής καθημερινότητας των bar restaurant της Μυκόνου και των κοσμικών επιλογών της Αθήνας, του Κολωνακίου και της Βουλιαγμένης που στην κυριολεξία τις αγχώνουν και τις κουράζουν!

Οπότε βρήκαν την ευκαιρία να ξεσκάσουν, χρησιμοποιώντας την θαλαμηγό προβεβλημένου σχετικά νεόνυμφου παράγοντα, ο οποίος την παραχωρεί στην σύζυγο του για να πραγματοποιεί εκδρομές στα νησιά με τις φίλες της τα Σαββατοκύριακα!

Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!

ΥΓ.: Κάποτε η λόξα ήταν, οι επώνυμες κυρίες των προβεβλημένων κυρίων της Αθήνας, να το παίζουν κουλτουριάρες, ψεύτο διανοούμενες και να κάνουν διαλέξεις – συγκεντρώσεις με νέου τύπου «φιλοσόφους» και «γκουρού» του διαλογισμού, τρομάρα τους …

ΥΓ 2.: Τώρα οι κυρίες των κυρίων το παίζουν σκαφάτες και κάθε Σ/Κ την κοπανάνε για να τις φυσήξει ο καθαρός αέρας του ανοιχτού πελάγους… Νέες εποχές, νέα ήθη …

«40 παλικάρια» μάζευαν χόρτα την Κυριακή στην Πλατεία Κολωνακίου! Οι Υποδομές του Κράτους, έστειλαν τα συνεργεία να μαζέψουν, επιτέλους, τα μαρούλια του Μετρό που φύτρωσαν απέναντι από το Da Capo!

Δεν προλάβαμε να γράψουμε για τα μαρούλια της Πλατείας Κολωνακίου, έξω από το παλιό 14 όπου κατά καιρούς λειτούργησαν το Block και το Rock and Roll και από την περασμένη Πέμπτη ο «Δρακούλης» και οι Υποδομές του Κράτους δραστηριοποιήθηκαν αμέσως!

Την Κυριακή καμία σαρανταριά εργάτες – εργαζόμενοι του εργολάβου «βγήκαν» στην Πλατεία να μαζέψουν χόρτα!!!

Βλέπετε, το ρεπορτάζ του Radar έπιασε τόπο!

Και οι αρμόδιοι υπουργοί, που δεν νομίζω ότι θα βγάλουν λόγο στα εγκαίνια του Μετρό της Πλατείας Κολωνακίου για λόγους που αντιλαμβάνεστε (εκλογικούς εννοώ), έσπευσαν να στείλουν τα συνεργεία να κόψουν τα χόρτα Κυριακάτικα!!!

Τέλος καλό όλα καλά, όπως βλέπετε και στις σχετικές φωτο!

Ελπίζω (λόγω Κυριακής) να μην έπεσαν στην τσιμπίδα της Επιθεώρησης Εργασίας!

Το πριν:

…και το μετά:

Διαβάστε ακόμη: