Επειδή παρακολουθώ με πολύ προσοχή και ενδιαφέρον τις τυμπανοκρουσίες για τους 3 σταθμούς του Μετρό στον Πειραιά όπου και έσπευσαν όλοι, υπουργοί και παράγοντες, να φωτογραφηθούν στην τελετή εγκαινίων και να βγάλουν λόγο μετά τον πρωθυπουργό, φαντάζομαι τι έχει να γίνει στο Μετρό στην Πλατεία του Κολωνακίου, αν φυσικά τελειώσει ποτέ το εμβληματικό αυτό έργο, η χρησιμότητα του οποίου είναι ακόμη αδιευκρίνιστη από τη στιγμή που υπάρχει ήδη ο σταθμός του Ευαγγελισμού!

Προς το παρόν πάντως, ούτε συνεργεία δουλεύουν, ούτε εργασίες γίνονται με αποτέλεσμα όχι μόνο το έργο να μην προχωρεί σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, αλλά ταυτοχρόνως στο κέντρο του Κολωνακίου να επικρατεί χάος και μια εικόνα πλήρους παρακμής!

Για να καταλαβαίνετε, στην Πλατεία Κολωνακίου, έξω ακριβώς από το πρώην Rock and Roll στο 14, απέναντι από το Βρετανικό Συμβούλιο από τη μία και το Da capo από την άλλη πλευρά, έχουν φυτρώσει μαρούλια!!!

Και η φωτό που παρατίθεται επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές!

Καλούμε λοιπόν τον υπουργό κ. Καραμανλή, τον υφυπουργό κ. Καραγιάννη αλλά και την ευαίσθητη σε θέματα Μετρό κυρία Μενδώνη, Υπ. Πολιτισμού, να φροντίσουν τουλάχιστον να περιφράξουν το μποστάνι, μην τυχόν και κλέψουν τα μαρούλια το βράδυ οι άστεγοι του κέντρου της Αθήνας!

Διαβάστε ακόμη: