Ο Αϊτινός τραγουδιστής Michael Benjamin πέθανε πάνω στη σκηνή, στο Παρίσι, κατά τη διάρκεια συναυλίας.

Ο Benjamin, ο οποίος ήταν γνωστός ως «Mikaben», ήταν 41 ετών.

Ο Mikaben, ο οποίος τραγουδούσε εκείνη την ώρα μαζί με το μουσικό συγκρότημα από την Αϊτή kompa Carimi, «πέθανε έπειτα από ξαφνική αδιαθεσία που αισθάνθηκε πάνω στη σκηνή και παρά την παροχή πρώτων βοηθειών», έγραψε στο Twitter η ομάδα του Accor Arena, δηλώνοντας συγκλονισμένη από την είδηση.

Σύμφωνα με αρκετές μαρτυρίες, η συναυλία διακόπηκε άμεσα και στη συνέχεια εκκενώθηκε ο συναυλιακός χώρος.

Σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο τραγουδιστής κατέρρευσε ξαφνικά καθώς αποχωρούσε από τη σκηνή.

Ο Mikaben είχε προσκληθεί από το συγκρότημα Carimi, που δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 2000, για μια συναυλία στη Γαλλία.

Παρίσι: Ο τραγουδιστής Mikaben έπαθε ανακοπή και πέθανε πάνω στη σκηνή - Σοκάρει το βίντεο

Σε ανάρτησή της η σύζυγος του τραγουδιστή, δηλώνει συγκλονισμένη που έχασε το άλλο της μισό και παρακαλεί να μην την καλούν συνεχώς διότι από το σοκ που υπέστη δε μπορεί να μιλήσει.

Μαζί είχαν δύο παιδιά, έναν γιό και μια κόρη, ενώ η σύζυγος είναι έγκυος στο τρίτο παιδί τους το οποίο αναμένεται να έρθει στον κόσμο τον Δεκέμβριο.

Η σύζυγός του σε ανάρτησή της στο Instagram πριν από λίγη ώρα αδυνατεί να πιστέψει τη συμφορά που χτύπησε την οικογένειά της. «Ω Θέε μου, ξέρω ότι δεν κάνεις λάθη και ότι δεν θα μας δώσεις αυτό που δεν μπορούμε να αντέξουμε, αλλά… αυτός ο πόνος είναι πολύ βαρύς. Βοήθησέ με σε παρακαλώ, ελεήμων Κύριε».

Σε άλλη της ανάρτηση η Vanessa Benjamin έχει ανεβάσει ένα βίντεο στο οποποίο οι δυο τους χορεύουν ευτυχισμένοι. «Γλυκιά μου αγάπη, πώς κατάφερε ο Θεός να είναι χωρίς εσένα για 41 χρόνια», έγραψε στο σπαραξικάδριο μήνυμα που συνόδεψε το βίντεο.

Γεννημένος στο Πορτ-ο-Πρενς το 1981 ο Mikaben ήταν τραγουδιστής, συνθέτης και παραγωγός.

Είχε ερμηνεύσει αρκετά επιτυχημένα τραγούδια με το συγκρότημα Carimi, μεταξύ των οποίων το «Baby I Missed You» και «Fanm sa Move».

 

Διαβάστε ακόμη: