Επειδή διαβάζω σε μεγάλα και θεσμικά ΜΜΕ του Διαδικτύου, σχετικά με την υπόθεση της νόμιμης επισύνδεσης από την ΕΥΠ των τηλεφωνικών συνομιλιών του Ν. Ανδρουλάκη, ότι η κυβέρνηση αναζητεί τα «βαθιά λαρύγγια» που διέρρευσαν απόρρητα στοιχεία τόσο από τις Μυστικές Υπηρεσίες όσο και από την Ανεξάρτητη Αρχή, διερωτώμαι γιατί οι διαχειριστές της κεντρικής εξουσίας δεν ψάχνουν μέσα στο Μαξίμου, από τον πρωινό καφέ μέχρι τους όμορους και εφαπτόμενους με την κεντρική εξουσία κύκλους, κοινώς τους πάσης φύσης νταραβεριτζήδες που επωφελούνται στο μέγιστο βαθμό από την ανατροπή των υφιστάμενων ισορροπιών!

Και εκεί ενδεχομένως να ανακαλύψουν υπόγειες διαδρομές, ανάρμοστες σχέσεις, ύποπτα παιχνίδια, μυστηριώδεις μηχανισμούς και παράξενα «πάρε – δώσε»!

Οι «ηθικοί αυτουργοί» και το …«κουνέλι» της πιάτσας! Πρώτα τους την έκανε και τώρα σφυρίζει αδιάφορα…

Το γεγονός πάντως είναι πως εκεί στο Μαξίμου, ότι έχει απομείνει δηλαδή από τις ένδοξες ημέρες, καθώς τώρα θυμίζει τις «τελευταίες ημέρες» της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, θα έπρεπε να είχαν ενασχοληθεί κυρίως με τα κεντρικά πρόσωπα της «ιστορίας», αυτούς που «άναψαν τη σπίθα», ενορχήστρωσαν τις επιθέσεις, μεθόδευσαν τις «έρευνες» και τις «δημοσιογραφικές αναρτήσεις και δημοσιεύσεις», τους ηθικούς αυτουργούς σε απλά λόγια της σκευωρίας, που τώρα έχουν λουφάξει, σφυρίζουν αδιάφορα και …κάνουν το κουνέλι!

Και αντί να τους κυνηγήσουν, τους έχουν καταστήσει ισότιμους συνομιλητές!

Που στην πράξη σημαίνει, ότι οι ηθικοί αυτουργοί και οι λοιπές παραδοσιακές δυνάμεις που …κάνουν το κουνέλι, «πουλάνε προστασία», μελλοντικές μπίζνες, εξυπηρετήσεις, παρέμβαση και νταραβέρια!

Διαβάστε ακόμη: