Έχουμε γίνει εσχάτως παρατηρητές και …αποδέκτες, τουλάχιστον περίεργων και ύποπτων δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο, βγαλμένα θαρρείς από κατασκοπευτικό φιλμ νουάρ του τέως Ανατολικογερμανικού κινηματογράφου, όπου μέσα από αυθαίρετες προσεγγίσεις, εικασίες, υποθέσεις και εκτιμήσεις, αραδιάζονται ονόματα, υπηρεσίες, πρόσωπα της κυβέρνησης και των Εθνικών Υπηρεσιών ως εμπλεκόμενα με δήθεν παρακολουθήσεις αυτοαποκαλούμενων «δημοσιογράφων»!

Στην ουσία, για να ξέρουμε τι λέμε, η «μπετονιέρα» των «εκτελεστών συμβολαίων», κατασκευάζει και πετάει λάσπη! Τόσο απλά!

Μέσα από την ταραγμένη από τα πρακτοριλίκια σκέψη τους, ανακάλυψαν ότι ο …Λάρι Κινγκ του Διαδικτύου, κάποιος «δημοσιογράφος» που δεν ξέρω αν έκατσε πάνω από 1-2 χρόνια σε ΜΜΕ και ο οποίος είχε «εξειδικευθεί» στο κυνήγι συστημικού τραπεζίτη με τρόπο που υπερβαίνει το μέτρο, ενώ στη συνέχεια φέρεται να «υπηρέτησε» τον εφοπλιστή – πρωταγωνιστή του τραπεζικού σκανδάλου και πρώην κολλητό του τραπεζίτη τον οποίο χτύπαγε, παρακολουθείτο πρώτα από την ΕΥΠ επισήμως με εισαγγελική εντολή και στη συνέχεια από κάποιο «λογισμικό παρακολούθησης Predator»!!!

Το οποίο καταγγέλεται ότι το έχουν αποκτήσει κυβέρνηση και Υπηρεσίες και όπως προκύπτει εκ των πραγμάτων και με βάσει τα επίσημα στοιχεία, ούτε το Κράτος το έχει αγοράσει, ούτε άλλος ιδιώτης στην Ελλάδα!

Μέσα στη σφαίρα φαντασίας που κινείται ένα δημοσιογραφικό παράκεντρο, το οποίο συνδέεται με άλλα κέντρα παραδοσιακής εξωθεσμικής εξουσίας και επιχειρηματικά συμφέροντα, αλλά και «βαθιά λαρύγγια» που η δράση τους φτάνει μέχρι και μέσα στον πρωινό καφέ του Μεγάρου Μαξίμου, είναι πέραν πάσης αμφιβολίας προφανές πως εξυφαίνει μια «Συνωμοσία Μυστηρίου», ειδικού βάρους αντίστοιχου εκείνου που διαβάζουν στα Άρλεκιν οι κομμώτριες όταν λιάζονται στις ξαπλώστρες στην παραλία της Λούτσας το καλοκαίρι…

Με πρωταγωνιστή έναν «δημοσιογράφο» που τη μια νταραβερίζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ, την άλλη με υπόγειους μηχανισμούς του Μαξίμου και που μόνιμα επικοινωνεί με Ανεξάρτητες Αρχές (πχ ξέπλυμα χρήματος) ζητώντας να ερευνηθούν «ανώνυμες καταγγελίες» που έχουν υποβληθεί!!!!

Πως τις ξέρει άραγε; Και γιατί ενδιαφέρεται;

Είναι επομένως προφανές, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι ένα «δημοσιογραφικό σύστημα στα όρια του περιθωρίου», που εξυπηρετεί σκοπιμότητες και συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας, δημοσιογραφικά, επιχειρηματικά και πολιτικά, αποσκοπεί στην αποδόμηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και των στενών του συνεργατών, μέσα από την εκτόξευση λάσπης, κατασκευασμένων κατηγοριών και ευφάνταστων σεναρίων μυθοπλασίας που υπερβαίνουν ακόμη και αυτά που προβάλλονται στους δέκτες της ελληνικής τηλεόρασης!

Μόνο που όπως εξελίσσονται, αγγίζουν πλέον τα όρια της φαιδρότητας και πρέπει να θεωρείται βέβαιον, ότι όλες οι αστήρικτες αυτές κατηγορίες που ανερυθρίαστα εκτοξεύονται θίγοντας πρόσωπα και υπολήψεις, θα επιστρέψουν σύντομα πάνω τους ως μπούμερανγκ…

Συνεχίζεται …