Όπως έχει καταστεί σαφές, οι Αμερικανικές Υπηρεσίες πραγματοποιούν έρευνα και στην Ελλάδα για τη χρηματοδότηση πολιτικών προσώπων, κομμάτων, επιχειρηματιών, Μέσων Ενημέρωσης και εκκλησιαστικών κύκλων από το σύστημα Πούτιν.

Όπως αντιλαμβάνεστε οι Αμερικανικές Υπηρεσίες δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουν δυσκολίες για τη διερεύνηση του σκανδάλου που σχετίζεται με τη ρωσική διείσδυση, η οποία επιδιώχθηκε να κορυφωθεί από το 2014 και εντεύθεν, επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όταν και ένα σύστημα του στενού πυρήνα της Μόσχας προσπάθησε να στήσει ένα φιλορωσικό δίκτυο προπαγάνδας στην Ελλάδα διά μέσω πλήθους τοπικών τηλεοπτικών σταθμών.

Και στην υπόθεση αυτή πρωτοστάτησε εγχώριος μικροεφοπλιστής, με βίο και πολιτεία στη χώρα, ο οποίος νταραβεριζόταν με ισχυρό την εποχή εκείνη πρόσωπο της συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, γνωστό για τα φιλορωσικά και αντιαμερικανικά του αισθήματα!

Είναι προφανές πως οι Αμερικανοί μπορούν κάλλιστα να φωνάξουν τον μικροεφοπλιστή που είχε αναλάβει τα νταραβέρια με Ρώσο ολιγάρχη και να τους τα πει όλα χαρτί και καλαμάρι.

Βέβαια αυτό ενδέχεται να έχει ήδη γίνει με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.

Διότι ο νταραβεριτζής μικροεφοπλιστής, το όνομα του οποίου ακούει μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια της χώρας και βγάζει σπυριά (ενώ ο συγκεκριμένος εφοπλιστής είχε σοβαρά προβλήματα με την Δικαιοσύνη και είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του) φέρεται να έχει «στρατολογηθεί» από τους Αμερικανούς και να έχει ήδη «δώσει» την περίφημη πολιτικοεπιχειρηματική φιλορωσική παρέα!

Έχει «κελαηδήσει» δηλαδή στις Αμερικανικές Υπηρεσίες!

Βέβαια το πρόβλημα με τις Αμερικανικές Υπηρεσίες δεν είναι η διερεύνηση στοιχείων που συνδέονται με γνωστό Έλληνα επιχειρηματικό και ποδοσφαιρικό παράγοντα. Γι΄ αυτά είναι ενημερωμένοι.

Εκείνο που διερευνούν είναι εάν προκύπτει ρωσική χρηματοδότηση μέσω επιχειρηματιών

Πρώτον σε πανίσχυρο πρόσωπο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που κατέλαβε μέσω της παρά φύση συμμαχίας υψηλή κυβερνητική θέση και στη συνέχεια παρίστανε τον νταβατζή της χώρας, χρησιμοποιώντας θεσμούς, ανεξάρτητες Αρχές και αισχρές παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη και την Αστυνομία!

Δεύτερον, σε πολιτικό νταραβεριτζή – παράγοντα του σήμερα, που φέρεται να αποτελεί τον εκλεκτό του Ιβάν Σαββίδη – και όχι μόνο- στην πολιτική ζωή και ο οποίος φιλοδοξεί, παρά τις ακραίες τάσεις του στα όρια του περιθωρίου, να διαδραματίσει καθοριστικό παράγοντα στον σχηματισμό μελλοντικής κυβέρνησης!

Οι 2 αυτοί πολιτικοί άνδρες, διερευνώνται από τις Αμερικανικές Υπηρεσίες, κατά πόσον από κοινού με τον μικροεφοπλιστή (κολλητό θεατρικού παράγοντα στενού φίλου του παιδεραστή Λιγνάδη) λειτουργούσαν από κοινού με απώτερο σκοπό την εγκαθίδρυση φιλορωσικού θύλακα στη χώρα μας, με επιρροή στα ΜΜΕ και την πολιτική εξουσία!

Διαβάστε ακόμη: