Όλοι στον ΠΑΟΚ μιλούν για μια σημαντική αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ καθώς αποτελεί παρελθόν από την ομάδα ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος των New Media της ομάδας, Παναγιώτης Αρωνιάδης, ο οποίος με μια μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό που διατηρεί στα social media, αποχαιρέτησε τον Δικέφαλο του Βορρά, δηλώνοντας περήφανος για τα εννέα χρόνια που αποτελούσε μέλος του.

Παράλληλα, έσπευσε να ευχαριστήσει τόσο τον Ιβάν Σαββίδη και τη διοίκηση των ασπρόμαυρων, όσο και τους συνεργάτες του, όπως θα έκανε κάθε σωστός επαγγελματίας, και ο Παναγιώτης Αρωνιάδης ήταν ακριβώς αυτό. Αν διαβάσει κανείς την ανακοίνωση του θα καταλάβει ότι η αποχώρηση ήταν οικειοθελής αλλά υπάρχει και παρασκήνιο στην υπόθεση.

Ο Παναγιώτης Αρωνιάδης έφυγε από την ομάδα καθώς το κλίμα ήταν στραβό. Όχι προς το πρόσωπο του αλλά σε ότι αφορά τα οικονομικά, καθώς οι περικοπές στην ομάδα ουσιαστικά οδηγούσαν το τμήμα του σε διάλυση.

Και όχι μόνο το τμήμα του αλλά και σχεδόν όλη την ομάδα καθώς και ο Κυριάκου και ο Μπότο είναι στα «κάγκελα» με την λέξη «παραίτηση» να βρίσκεται σε καθημερινή διάταξη αφού ο Ιβάν Σαββίδης το έχει σχεδόν πει ξεκάθαρα, ότι τα χρήματα θα κατευθυνθούν στο να δυναμώσει το OPEN TV (ώστε να πουληθεί χωρίς χασούρα) με μεταγραφές και νέα πρόσωπα και όχι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος υπολειτουργεί.

Η εξέλιξη αυτή δένει τα χέρια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ που βλέπουν την ομάδα τους να γίνεται σιγά σιγά κομπάρσος, με μεταγραφές Β’ κατηγορίας και πιτσιρικάδες των ακαδημιών να πρωταγωνιστούν, μέχρι να κλατάρουν.

Διαβάστε ακόμη: