Με τον τίτλο «Κανταλαπιέδρα, ο σούπερ σταρ» η ηλεκτρονική έκδοση της ισπανικής εφημερίδας αναφέρθηκε στην εξαιρετική παρουσία του Αϊτόρ στον Παναθηναϊκό και την καταπληκτική εκκίνηση του 26άχρονου μεσοεπιθετικού στη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, στη διάρκεια της οποίας συμμετάσχει στα οκτώ από τα εννέα τέρματα του «τριφυλλιού».

 

«Ο Παναθηναϊκός αποτελεί τον μεγάλο πρωταγωνιστή, στην αρχή της σεζόν. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετρά μόνο νίκες στα παιχνίδια και τούτη η περίοδος των επιτυχιών δε θα είχε επιτευχθεί χωρίς τη συμμετοχή του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος από πέρυσι φθάνει σε επιδόσεις υψηλού επιπέδου και είναι ένας από τους “αστέρες” του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, Παναθηναϊκός.

Ο άσος από τη Βαρκελώνη, που άρχισε την πορεία του στη Μπαρτσελόνα, μετρά πέντε γκολ και δύο ασίστ σε πέντε αγωνιστικές.

Από πέρυσι, εξάλλου, είχε σπουδαία νούμερα. Εννέα γκολ και δέκα ασίστ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με τον ελληνικό σύλλογο να κλείνει” μία περίοδο οκτώ ετών χωρίς τρόπαιο, με την κατάκτηση του κυπέλλου. Στον τελικό, ο Αϊτόρ πέτυχε το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

 

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Φυσικά, ο Παναθηναϊκός επιθυμεί την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ωστόσο, ακόμη δεν έχει προκύψει συμφωνία», τονίσθηκε, μεταξύ άλλων, στο αφιέρωμα για τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

 

Διαβάστε ακόμη: