Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να φθάσουν στη χώρα μας αύριο το απόγευμα (17/09), όπερ σημαίνει πως –εκτός απροόπτου– θα δώσουν το «παρών» στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα (21:30), για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Αλέξις Τρουιγιέ γεννήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2000 στην πόλη Σεν Πριστ Αν Γιαρέζ της κεντρικής Γαλλίας. Άρχισε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία της Ρεν, όπου και παρέμεινε έως τα 19 του χρόνια. Τον Ιανουάριο του 2020, αποκτήθηκε από τη Νις, όπου αρχικά αγωνίζονταν στη δεύτερη ομάδα.

Το καλοκαίρι του 2020 κέρδισε θέση στην πρώτη ομάδα, έλαβε συμμετοχές και μάλιστα, αγωνίσθηκε και σε δύο παιχνίδια των ομίλων του Europa League. Το καλοκαίρι του 2021, δόθηκε δανεικός στην Οσέρ, με την οποία βρέθηκε στη δεύτερη κατηγορία Γαλλίας και κέρδισε την άνοδο στη Λιγκ 1, προτού επιστρέψει το καλοκαίρι του 2022 στη Νις, ενώ, είναι διεθνής με την Κ18 της Γαλλίας.

Ο Ένις Τσοκάι γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 1999 στην πόλη Κόπλικ της Αλβανίας. Άρχισε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία της Βλάζνια και στα 16 του χρόνια, μετέβη στη Σκεντίγια όπου τον ανακάλυψε η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και στα 19 του, μετακόμισε στην Κροατία.

Έξι μήνες αργότερα, δόθηκε δανεικός στην αλβανική Λάτσι και το καλοκαίρι του 2019 επέστρεψε –για να μείνει– στη Λοκομοτίβα. Στην τριετία που ακολούθησε, αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της κροατικής ομάδας, ενώ, είναι εν ενεργεία διεθνής με την Αλβανία.