Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους», ενώ, επισημοποιήθηκε και η απόκτηση του 28άχρονου επιθετικού, Άντραζ Σπόραρ, από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ένα 24άωρο νωρίτερα.

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς έφθασε στην Ελλάδα σήμερα το απόγευμα (29/07) και αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έκτη του θερινή προσθήκη στο ρόστερ.

Ο 28άχρονος μεσοεπιθετικός έχει την ικανότητα να αγωνισθεί τόσο στο δεξί, όσο και το αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ κατά συνθήκη μπορεί να προσφέρει και ευρισκόμενος στην κορυφή· πρόκειται να πλαισιώσει τους Αϊτόρ και Παλάσιος, συνθέτοντας μία άκρως ποιοτική «τριπλέτα» στο σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ως βασικό στέλεχος της Ντιναμό Κιέβου, μέτρησε τριψήφιο αριθμό αναμετρήσεων (121) με σπουδαία νούμερα (37 γκολ, 12 ασίστ). Προηγουμένως, ο Μπενιαμίν Βέρμπιτς είχε βρεθεί στην Κοπεγχάγη (22 τέρματα, 15 ασίστ σε 99 αγώνες), από την οποία ο ουκρανικός σύλλογος τον είχε αποκτήσει έναντι 4.000.000€. Η Τσέλιε αποτέλεσε την αρχή των «πάντων» στην καριέρα του, ομάδα της γενέτειράς του, στη Σλοβενία.

Όσον αφορά τον Άντραζ Σπόραρ, ο Σλοβένος επιθετικός απέστειλε λίγο μετά τις 23:30 της Πέμπτης (28/07) το υπογεγραμμένο, νέο του συμβόλαιο, με το «τριφύλλι» να γνωστοποιεί δίχως χρονοτριβή την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η συμφωνία με τον 28άχρονο έχει ισχύ έως το 2026, ενώ έφθασε στη χώρα μας σήμερα το μεσημέρι, με σκοπό να «τελειώσει» και τυπικά η μετακίνησή του από την ομάδα της Πορτογαλίας, στην οποία ο Παναθηναϊκός προσέφερε 3.500.000€, ενώ, ο ποδοσφαιριστής θα αμείβεται ετησίως με 1.000.000€, συν τα προβλεπόμενα μπόνους επίτευξης στόχων.