Σε αρκετά καλή ψυχολογική κατάσταση νοσηλεύεται από χθες στο Δρομοκαΐτειον ψυχιατρικό ίδρυμα, ο πρώην παίκτης του Survivor Πάνος Αργιανίδης.

Ο Πάνος Αργιανίδης, κατά την διάρκεια της βραδινής του εργασίας στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου, υπέστη αμόκ με αποτέλεσμα τα ξημερώματα της Τρίτης να ταμπουρωθεί για τουλάχιστον οκτώ ώρες στις τουαλέτες του κτιρίου, που βρίσκονται στο 2ο όροφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το «Πρώτο Θέμα», ο μάνατζερ ράγκμπι, όπως είχε συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό το 2017 κατά την είσοδο του στο ριάλιτι επιβίωσης, είναι συνεργάσιμος και λαμβάνει κανονικά την φαρμακευτική αγωγή που του έχουν συστήσει οι γιατροί.

Νοσηλεύεται σε τμήμα ήπιων περιστατικών, ενώ είναι ιδιαίτερα ευγενικός με όλους.

Ο Πάνος Αργιανίδης έφτασε στο Δρομοκαΐτειον χθες νωρίς το μεσημέρι και μετά την κατάθεση του στο Α.Τ Διονύσου, όπου μεταφέρθηκε από τους αστυνομικούς μετά τις διαπραγματεύσεις που είχαν μαζί του με σκοπό να βγει ήρεμα από τον χώρο που είχε κλειδωθεί και έσπαζε τα πάντα.

Όπως φαίνεται, ανέφερε στους γιατρούς που ήρθαν σε επαφή μαζί του, η άσχημη κατάσταση στην οποία περιήλθε οφείλεται σε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει στον εργασιακό του χώρο, καθώς αισθάνεται πως οι συναδέλφοι του συνωμοτούν σε βάρος του, με αποτέλεσμα να του έχουν δημιουργηθεί ψυχικά προβλήματα.

Ο Πάνος Αργιανίδης εργάζεται στο τμήμα φύλαξης του κτιρίου ως μόνιμος υπάλληλος για πάνω από δεκαπέντε χρόνια, ενώ για την συμμετοχή του στο Survivor, χρειάστηκε να πάρει άδεια άνευ αποδοχών.

Σύμφωνα με το χρονικό, όλα συνέβησαν γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης όταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, φωνάζοντας και λέγοντας ασυναρτησίες κλειδώθηκε στις τουαλέτες του κέντρου διαλογής δεμάτων στο Κρυονέρι. Αμέσως ειδοποιήθηκαν ο πατέρας και ο αδελφός του που κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να τον ηρεμήσουν, αλλά μάταια.

Επί τόπου βρέθηκαν δύο διαπραγματευτές της ΕΛΑΣ, η Άμεση Δράση και άνδρες της ΟΠΚΕ με αποτέλεσμα λίγο πριν τις 10 το πρωί ο Πάνος Αργιανίδης να βγει από τα ΕΛΤΑ και να οδηγηθεί στο ΑΤ Διονύσου.

 

Διαβάστε ακόμη: