Νέο συμβόλαιο με την Κόμο υπέγραψε ο Τάσος Δουβίκας και μάλιστα ο Έλληνας στράικερ είναι πλέον ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ιταλικής ομάδας.
Όπως σημειώνει το «Tuttomercato» ο διεθνής μας φορ λάμβανε μέχρι πρότινος 1,2 εκατομμύρια ευρώ και πλέον οι ετήσιες απολαβές του «εκτινάχθηκαν» περίπου στα 3 εκατομμύρια.
Η διάρκεια της νέας συμφωνίας των εμπλεκόμενων πλευρών θα έχει διάρκεια για 3+1 σεζόν (σ.σ. ως το 2031) και μάλιστα το σχετικό ρεπορτάζ παραθέτει και μία λεπτομέρεια.
Η Κόμο απέρριψε πριν από μερικούς μήνες πρόταση ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ που της κατατέθηκε για χάρη του Δουβίκα από club της Premier League, ενώ για τον 27χρονο στράικερ «ρώτησε» και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χωρίς όμως να είναι εκείνη που έκανε την επίσημη κρούση.
Διαβάστε ακόμη:
- Να ανοίξουν λογαριασμοί στον Προμηθέα για τη σκανδαλώδη φάμπρικα με τα «3Χ3»
- Χωριάτικο: Υπόθεση «μαμούθ» με 520 εταιρείες – 56 συλλήψεις για απάτη άνω των €100 εκατ.
- Pizza Fan: Αδήλωτα έσοδα άνω των 150 εκατ. ευρώ και πιέσεις σε καταστήματα
- 28η Οκτωβρίου: Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων και της μαθητικής παρέλασης
