search

AREA 51

Κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διαφωνούν με την επιλογή Τσαπανίδου – Της καταλογίζουν διαδρομή που ταυτίστηκε με τα κανάλια της διαπλοκής και προσήλωσή στα συστημικά κόμματα

Οι μόνοι που γνώριζαν για τη μεταγραφή ήταν οι Καλογήρου, Βασιλειάδης και Γεροβασίλη - Η «πόρτα» που έφαγε ο Αλέξης από διευθυντή μεγάλης κυριακάτικης εφημερίδας, στον οποίο είχε υποσχεθεί και θέση στο Επικρατείας.

Κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διαφωνούν με την επιλογή Τσαπανίδου - Της καταλογίζουν διαδρομή που ταυτίστηκε με τα κανάλια της διαπλοκής και προσήλωσή στα συστημικά κόμματα!

Έντονο προβληματισμό προκαλεί στα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ η μεταγραφή στην Κουμουνδούρου της Πόπης Τσαπανίδου.

Η τοποθέτησή της στη νευραλγική θέση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος και η ενδεχόμενη υποψηφιότητά της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας αποτελούν προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα.

Οι μόνοι που γνώριζαν για τη μεταγραφή ήταν οι Μιχάλης Καλογήρου, Γ. Βασιλειάδης και η Όλγα Γεροβασίλη.

Εκφραστές της λεγόμενης εσωκομματικής αντιπολίτευσης κατηγορούν την Πόπη Τσαπανίδου για μια διαδρομή που ταυτίστηκε με τα κανάλια της διαπλοκής και την προσήλωσή της στα συστημικά κόμματα.

Την χαρακτηρίζουν προνομιούχο δημοσιογράφο που ζει στα βόρεια προάστια και δεν έχει δώσει ποτέ αγώνες για τα προβλήματα του λαού.

Κάποιοι, μάλιστα, μιλούν για μεταγραφή που επιβλήθηκε από συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Επισημαίνουν επίσης τη στάση που κράτησε ως παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, η οποία δεν ήταν και τόσο φιλική προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως, απόφαση του Αλέξη Τσίπρα ήταν να τοποθετήσει εκπρόσωπο Τύπου πρόσωπο που όπως έλεγε θα προερχόταν από την αγορά και δεν θα είχε κομματική διαδρομή.

Στην κατεύθυνση αυτή επιχείρησε να πείσει έναν διευθυντή μεγάλης κυριακάτικης εφημερίδας, στον οποίο μάλιστα είχε υποσχεθεί και θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Η άρνηση του συγκεκριμένου δημοσιογράφου ανάγκασε τον Αλέξη Τσίπρα να καταφύγει στη λύση της Τσαπανίδου, η οποία προκαλεί αναβρασμό στην Κουμουνδούρου.

Διαβάστε ακόμη: