search

LIFESTYLE

To top 10 των πολυτελών κατοικιών των Celebrities

Aπό την Κιμ Καρντάσιαν έως τον Τζάστιν Μπίμπερ, τα δέκα κορυφαία σπίτια διασημοτήτων του 2022 είναι τα εξής...

Celebrities: To top 10 των πολυτελών κατοικιών

Celebrities: To top 10 των πολυτελών κατοικιών. Aπό την Κιμ Καρντάσιαν έως τον Τζάστιν Μπίμπερ, τα δέκα κορυφαία σπίτια διασημοτήτων του 2022, σύμφωνα με το TopTenRealEstateDeals.com είναι τα εξής:

 

1) Η Κιμ Καρντάσιαν αγοράζει την έπαυλη της Σίντι Κρόφορντ

Ίσως το μεγαλύτερο deal μεταξύ διασημοτήτων το 2022, ήταν η αγορά από την Kim Kardashian της πολυτελούς κατοικίας  του supermodel Cindy Crawford στο Μαλιμπού, έναντι 70,4 εκατομμυρίων δολαρίων.

2) Το πανέμορφο σπίτι της Betty White στο Carmel-by-the-Sea

Η Betty White απεβίωσε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2021. Λίγους μήνες αργότερα, το σπίτι της Betty στο Carmel-by-the-Sea βγήκε στην αγορά προς 7,95 εκατομμύρια δολάρια. Το σπίτι πουλήθηκε μέσα σε μόλις τρεις μήνες για 10,775 εκατομμύρια δολάρια.

3) Το κτήμα του Μαρκ Γουόλμπεργκ όπως παρουσιάστηκε στο Entourage

Ένα κτήμα στο Μπέβερλι Χιλς που ανήκε στο παρελθόν στον Μαρκ Γουόλμπεργκ και είχε γυριστεί η αμερικανική σειρά Entourage, βγήκε στην αγορά το 2022 με τιμή εκκίνησης 28,5 εκατομμύρια δολάρια. Εκτός από την κύρια κατοικία, το συγκρότημα περιλαμβάνει επίσης ένα αυτόνομο γυμναστήριο με 3.000 τετραγωνικά πόδια χώρου προπόνησης, δύο επίπεδα εξοπλισμού και ένα ρινγκ πυγμαχίας πλήρους μεγέθους.

4) Ο Τρέβορ Νόα παραθέτει στη λίστα το δραματικό ρετιρέ του Μανχάταν

Μία από τις καλύτερες καταχωρήσεις της χρονιάς σε οποιαδήποτε κατηγορία, το ρετιρέ του Trevor Noah στο Μανχάταν με θέα στην πόλη και τον ποταμό Hudson, βγήκε στην αγορά στα τέλη του 2022. Η ζητούμενη τιμή του πρόσφατα ανανεωμένου διαμερίσματος είναι 12,95 εκατομμύρια δολάρια.

5) Το σπίτι του Steve McQueen στην παραλία του Μαλιμπού

Ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς στον κόσμο τη δεκαετία του 1970, ο Steve McQueen ήταν η επιτομή του cool. Ο Steve και η εξίσου μεγάλη σταρ του κινηματογράφου σύζυγός του, Ali MacGraw, έζησαν στο σπίτι του Steve στο Malibu Beach για μερικά χρόνια τη δεκαετία του 1970, το οποίο τώρα είναι πλήρως αναβαθμισμένο, εξίσου cool όπως ήταν και ο Steve, και πωλείται στα 16,995 εκατομμύρια δολάρια.

6) Το ράντσο αβοκάντο της Σάντρα Μπούλοκ στο Σαν Ντιέγκο

Η Σάντρα Μπούλοκ έχει διοχετεύσει μεγάλο μέρος του πλούτου της από την A-list σε κτηματομεσιτικά εγχειρήματα, έχοντας αγοράσει και πουλήσει σπίτια στο Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη, το Όστιν και τη Τζόρτζια. Το 2022, η Sandra καταχώρησε το εκπληκτικό της σπίτι και ράντσο αβοκάντο 91 στρεμμάτων στο Σαν Ντιέγκο για 6 εκατομμύρια δολάρια. Το σπίτι πουλήθηκε μέσα σε λίγους μήνες για 5,6 εκατομμύρια δολάρια.

7) Το σπίτι του Lil Wayne στην παραλία του Μαϊάμι 29,5 εκατομμύρια δολάρια

Σχεδόν τόσο μοναδικό όσο και ο σούπερ σταρ ράπερ, το σπίτι του Lil Wayne στο Miami Beach καταχωρήθηκε το 2022 για 29 εκατομμύρια δολάρια. Βρίσκεται στο Allison Island, το σπίτι των 10.632 τετραγωνικών ποδιών διαθέτει 110 πόδια πρόσοψης στο νερό και αστρική θέα στην παραλία του Μαϊάμι με τους φοίνικες.

8) Το ράντσο Super Oklahoma του Terry Bradshaw

Ο τέσσερις φορές νικητής του Super Bowl quarterback και τηλεοπτικός παρουσιαστής του Fox NFL Sunday, Terry Bradshaw, μειώνει τη δραστηριότητά του προκειμένου να ταξιδεύει και να περνάει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του. Ο Terry έχει βάλει στη λίστα το ράντσο του με τα άλογα, έκτασης 744 στρεμμάτων, έναντι 22,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

9) Σπίτι με καταρράκτη στη Χαβάη – τόπος διακοπών του Justin Bieber

Ένα από τα δημοφιλέστερα σπίτια των διασημοτήτων της Χαβάης, με θέα καρτ ποστάλ σε έναν φυσικό καταρράκτη 240 ποδιών, το Waterfalling Estate ήταν ένα από τα αγαπημένα σημεία διακοπών του Justin Bieber. Πρόσφατα καταχωρήθηκε για 9,95 εκατομμύρια δολάρια, το ακίνητο βγήκε σε δημοπρασία τον Σεπτέμβριο και εκκρεμεί η πώλησή του.

10) Ο Adam Levine αγοράζει το σπίτι του Rob Lowe στο Montecito

Ένας από τους top αγοραστές σπιτιών διασημοτήτων του Χόλιγουντ, ο Adam Levine έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια σε ακίνητα. Ο Adam πρόσθεσε στη συλλογή του το 2022  το πρώην σπίτι του Rob Lowe στο Montecito για 52 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε ακόμη: