search

AREA 51

H τρέλα του μεγαλείου #1: Η παρουσιάστρια που ωρυόταν ότι θα ρίξει τον Μητσοτάκη μέσα από το κεντρικό δελτίο, μολονότι δεν είχε τέτοια εντολή «άνωθεν»!

Η κυβέρνηση δεν έπεσε και η παρουσιάστρια, που προαλείφεται για το ψηφοδέλτιο του «Βοσκού» «έμεινε με την μπουκιά στο στόμα», καθώς οι καιροί άλλαξαν, όπως και η γραμμή!

H τρέλα του μεγαλείου #2: Η παρουσιάστρια που ωρυόταν ότι θα ρίξει τον Μητσοτάκη μέσα από το κεντρικό δελτίο, μολονότι δεν είχε τέτοια εντολή «άνωθεν»!!!

Το σκηνικό που θα σας περιγράψω έγινε πριν από περίπου ένα μήνα σε ένα από τα πολύ γνωστά τηλεοπτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας και είναι …καρατσεκαρισμένο που λένε.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ετοιμάζεται πυρετωδώς να εκφωνήσει το κεντρικό δελτίο.

Σε περίπου μισή ώρα ξεκινά και έχει και σκληρό ανταγωνισμό από «αντίπαλο» κανάλι την ίδια ώρα.

Η σχέση μεταξύ κυβέρνησης και των «κεφαλών» του τηλεοπτικού σταθμού είναι εκείνες τις ημέρες πολύ οξυμένες, αλλά πάντως δεν έχουν δοθεί «άνωθεν» κάποιες ακραίες εντολές για το περιεχόμενο του δελτίου.

Εκείνη την ώρα την πλησιάζει ο αρχισυντάκτης του οικονομικού ρεπορτάζ και αναλυτής στο δελτίο και της λέει πως έχει μία σημαντική είδηση σχετικά με τα επιδόματα.

Η …«κεντρικιά» (όπως την αποκαλούν περιπαικτικά στην αίθουσα σύνταξης λόγω της μεγαλομανίας της) τον κοιτάζει σαν κεραυνόπληκτη και τον ρωτά:

«Σήμερα οικονομική είδηση; Είσαι τρελός;»
-Γιατί τί είναι σήμερα…
-Μα καλά δεν ξέρεις; Δεν ξέρεις τι κάνω εγώ σήμερα στο δελτίο;
-Μμμμ όχι δεν ξέρω…. τι κάνεις;
-Με το σημερινό δελτίο ρίχνω το Μητσοτάκη, τίποτα δεν έχεις καταλάβει; Μετά το δελτίο μου η κυβέρνηση θα πέσει!

«Κόκκαλο» ο οικονομικός αρχισυντάκτης….

Για την ιστορία να σας αναφέρουμε πως ο Μητσοτάκης ΔΕΝ έπεσε μετά το δελτίο της φιλόδοξης παρουσιάστριας και μάλιστα στις δημοσκοπήσεις παραμένει σταθερά πρώτος.

Μάλιστα οι «κεφαλές» του καναλιού λίγες μέρες μετά έδωσαν εντολή «να πέσουν οι τόνοι» και η …«κεντρικιά» έμεινε με αυτό που λένε οι Γάλλοι «La folie de grandeur», δηλαδή με την τρέλα του μεγαλείου…

Διαβάστε ακόμη: