search

ΚΟΣΜΟΣ

ΟnlyFans – Οι διάσημοι που κερδίζουν πάνω από 2 εκατ. τον μήνα

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το μέγιστο κέρδος της γνωστής celebrity, Blac Chyna στο OnlyFans το 2022 υπολογίζεται πως ανέρχεται σε περισσότερα από 21 εκατομμύρια δολάρια.

Mia Khalifa

Ολοένα και περισσότεροι διάσημοι αποφασίζουν να ασχοληθούν με το OnlyFans. Ένας αυξανόμενος αριθμός ηθοποιών, τραγουδιστών και επαγγελματιών αθλητών είναι πρόθυμοι να μοιραστούν κάποια «πικάντικη» φωτογραφία ή βίντεο με τους followers τους. Σύμφωνα μάλιστα, με πρόσφατες έρευνες, η Blac Chyna κατέγραψε το μεγαλύτερα κέρδη στο OnlyFans το 2021, συγκεντρώνοντας 20 εκατομμύρια δολάρια το μήνα.

Μέχρι στιγμής το 2022, οι πρώην σταρ του Baywatch, Carmen Electra και Donna D’Errico, καθώς και η κόρη του Charlie Sheen, Sami και η πρώην σύζυγός του, Denise Richards, συγκαταλέγονται επίσης, στη λίστα με τους διάσημους που έχουν το δικό τους λογαριασμό στην πλατφόρμα ενηλίκων. Άλλες διασημότητες που δημιούργησαν πρόσφατα λογαριασμούς στο OnlyFans είναι ο ντράμερ του Mötley Crüe και ο πρώην σύντροφος της Pamela Anderson, ο Tommy Lee.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, τα πιθανά κέρδη των Denise Richards, Paige VanZant, Tommy Lee, Key Alves και Katie Price ανέρχονται περισσότερα από 2 εκατομμύρια δολάρια το μήνα.

Αυτοί είναι οι Celebrities που εντάχθηκαν στο OnlyFans το 2022 σύμφωνα με το Bonus Insider.

1. Bhad Bhabie

Η ράπερ Bhad Bhabie, η οποία έγινε γνωστή μετά την εμφάνισή της στο Dr.Phil το 2016, είναι μια από τις νεότερες και πιο επιτυχημένες δημιουργούς στο OnlyFans. Ξεκίνησε τη σελίδα της μόλις μια εβδομάδα μετά τα 18α γενέθλιά της, ισχυριζόμενη ότι κέρδισε 1 εκατομμύριο δολάρια μέσα στις πρώτες έξι ώρες. Επί του παρόντος, έχει περισσότερες από 130 φωτογραφίες και βίντεο, περισσότερες δηλαδή, από 170 δημοσιεύσεις. Με συνολικά, 16,3 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και κόστος συνδρομής στο OnlyFans τα 23,99 δολάρια , η Bhad Bhabie έχει τη δυνατότητα κερδίζει έως και 25 εκατομμύρια δολάρια σε μηνιαία κέρδη από τον ιστότοπο.

2. Mia Khalifa 

Η δεύτερη θέση ανήκει στην Mia Khalifa. Το γεγονός αυτό δεν αποτελεί έκπληξη λαμβάνοντας υπόψη την επιλογή της σταδιοδρομίας της – έγινε γνωστή ως αστέρας του κινηματογράφου ενηλίκων, πυροδοτώντας διαμάχες στον Λίβανο από όπου κατάγεται. Αφού αποσύρθηκε από τον κλάδο, συνέχισε να είναι ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια followers στο Instagram, το YouTube και το Twitch. Και τώρα επωφελείται από τη δημοτικότητά της με τη σελίδα της OnlyFans, όπου δημοσιεύει καθημερινό περιεχόμενο που είναι πικάντικο, αλλά όχι ρητό.

3. Blac Chyna

Η Blac Chyna λέγεται ότι ήταν το άτομο που κατάφερε να συγκεντρώσει τα περισσότερα κέρδη στο OnlyFans πέρυσι, με εκτιμώμενα μηνιαία έσοδα να αγγίζουν τα 20 εκατομμύρια δολάρια. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι δημιουργοί αποκρύπτουν τον αριθμό των συνδρομητών επί πληρωμή που έχουν στην πλατφόρμα, είναι πρακτικά αδύνατο να υπολογιστούν με ακρίβεια τα έσοδά τους. Έτσι, σύμφωνα με εκτιμήσεις, το μέγιστο κέρδος που θα μπορούσε να έχει η Blac Chyna στο OnlyFans το 2022 υπολογίζεται πως ανέρχεται σε παραπάνω από 21 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε ακόμη: