search

AREA 51

Τα «χρυσά» μελομακάρονα και κουραμπιέδες της Aegean Air και του Costa Navarino – Με τιμή 70 ευρώ το κιλό η διάθεσή τους στις πτήσεις της – Ποιοι τα αγοράζουν; Πιο φθηνό το γούρι της χρονιάς!

Η αγορά κάποιων παραδοσιακών ελληνικών γλυκών «πήρε φωτιά»! Η τιμή κουραμπιέδων και μελομακάρονων εκτοξεύτηκε, όχι μόνο σε ζαχαροπλαστεία- σούπερ μάρκετ, αλλά και στα αεροπλάνα!

Τα «χρυσά» μελομακάρονα και κουραμπιέδες της Aegean Air και της Costa Navarino – Με τιμή 70 ευρώ το κιλό η διάθεσή τους στις πτήσεις της – Ποιοι τα αγοράζουν; Πιο φθηνό το γούρι της χρονιάς!

Φέτος , όπως θα διαπιστώσατε η αγορά κάποιων παραδοσιακών ελληνικών γλυκών «πήρε φωτιά».

Η τιμή κουραμπιέδων και μελομακάρονων εκτοξεύθηκε στα ύψη , όχι μόνο στα επώνυμα ζαχαροπλαστεία αλλά και τα σούπερ μαρκετ , όπου έφτασε ή και ξεπέρασε τα δέκα ευρώ το κιλό.

Άλλο όμως αυτό και άλλο μια συσκευασία κουραμπιέδων ή μελομακάρονων των 300 γραμμαρίων να πωλείται 20 ευρώ , διότι αν κάνετε τη σχετική αναγωγή φτάνει γύρω στα 70 ευρώ το κιλό.

Που συμβαίνει αυτό; Στα αεροπλάνα της Aegean Air αφού η καλή ελληνική αεροπορική εταιρία πρόσθεσε στις ειδικές εορταστικές πωλήσεις που κάνει εν πτήση τα δύο παραδοσιακά ελληνικά γλυκά των εορτών.

Δεν θα διαφωνήσουμε ότι το καλό επώνυμο προϊόν πρέπει να το πληρώνεις , βλέπετε και τα δύο φέρουν τη σφραγίδα και την εγγύηση του Costa Navarino , αλλά δεν πάει πολύ , ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ευρώ το κιλό !

Έτσι για σύγκριση: Φθηνότερα πωλούνται στις πτήσεις της Aegean Air το γούρι του 2023 ( 29 ευρώ ) ή ένα γυναικείο κολιέ με απόχρωση λευκόχρυσο ( μόνο 28 ευρώ ) ….

Διαβάστε ακόμη: