Έναν τόμο με SMS που προέρχονταν από κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχει στη διάθεσή του ο Χρήστος Καλογρίτσας.

Το ερώτημα είναι αν τα συγκεκριμένα SMS αναφέρονται και σε οικονομικές συναλλαγές που απαιτούνταν για την ολοκλήρωση του πρότζεκτ του ΣΥΡΙΖΑ TV.

Την εξέλιξη της υπόθεσης παρακολουθούν με ενδιαφέρον οι αρμόδιοι μηχανισμοί της Αρχής για την Καταπολέμηση του Μαύρου Χρήματος.

Δεδομένη θεωρείται η παρέμβαση του Χαράλαμπου Βουρλιώτη, ο οποίος αναμένεται να απαιτήσει τη διαβίβαση του επίμαχου υλικού που έχει κατατεθεί στο Ειδικό Δικαστήριο προκειμένου να προχωρήσει σε αυτοτελή έρευνα για να διαπιστωθεί αν οι συναλλαγές που έγιναν υποκρύπτουν ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Μια τέτοια εξέλιξη αναγκαστικά θα συμπεριλάβει και τον αποκαλούμενο βασιλιά των offshore Aρτέμη Αρτεμίου, ο οποίος σύμφωνα με τον Χρ. Καλογρίτσα είχε κομβικό ρόλο στη μετοχική σύνθεση του νέου καναλιού και στην εξεύρεση των κεφαλαίων που απαιτούνται για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό αλλά και την τεχνική υποστήριξη του καναλιού σε περίπτωση που λάμβανε τη σχετική άδεια.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν μηνύουν τον γνωστό εργολάβο Χρ. Καλογρίτσα.

Σε περίπτωση κατά την οποία προσφύγουν εναντίον του στα δικαστήρια τότε ο Χρ. Καλογρίτσας νομιμοποιείται να παραδώσει στις αρμόδιες αρχές το σύνολο του καυτού υλικού από συνομιλίες SMS και άλλα στοιχεία που βρίσκεται στην κατοχή του και αποκαλύπτει το σκάνδαλο που συντελέστηκε με τις τηλεοπτικές άδειες.

Το καυτό υλικό που κρατάει μέχρι τώρα επτασφράγιστο μυστικό ο Χρ. Καλογρίτσας τεκμηριώνει σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται στενοί συνεργάτες του και τις συναλλαγές που είχε με κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλωστε ήταν γνωστές οι προνομιακές σχέσεις που είχε με τον ΣΥΡΙΖΑ και διαχρονικά με όλα τα κόμματα της Αριστεράς.

Διαβάστε ακόμη: