Η Μαντόνα στέκεται όρθια σε ένα μεγάλο τραπέζι, φορώντας ένα λευκό φόρεμα και έναν κόκκινο μανδύα. Κοιτάζοντας ψηλά έχει τα χέρια της προς τον ουρανό, σαν να προσεύχεται, ενώ από κάτω της στέκονται μοντέλα.

Αυτή είναι μία από τις φωτογραφίες, που συνοδεύουν μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη της Μαντόνα για το ιταλικό Vaνity Fair. Η έμπνευση των δημιουργών «γεννήθηκε» ως φόρος τιμής για τα 40 χρόνια καριέρας της βασίλισσας της ποπ, η οποία εχθές ανακοίνωσε παγκόσμια περιοδεία.

Η αναφορά στον Μυστικό Δείπνο είναι σαφής, με την βασίλισσα της ποπ και δώδεκα γυναίκες.

«Ήταν μια πρόταση από τους Luigi & Iango και σκέφτηκα ότι ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα άποψη, ένας τρόπος να ενσταλάξω μια αποκλειστικά γυναικεία ενέργεια σε μια κόσμο που παραδοσιακά φανταζόταν και αντιπροσωπεύεται μόνο από άνδρες. Γύρισα λοιπόν τα τραπέζια και μου άρεσε η ιδέα να παίξω με μια αντίφαση που δεν ήταν καθόλου αντίφαση», ανέφερε η Μαντόνα.

Η Μαντόνα ποζάρει σαν «Ιησούς» στον Μυστικό Δείπνο

Από την πλευρά του, το δίδυμο φωτογράφων Luigi and Iango, έκαναν λόγο για μια συμβολική φωτογράφιση μιας γυναίκας που εμπνέει.

«Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια συμβολική φωτογράφιση όπου η ομορφιά της εικόνας μπορεί να ειπωθεί ταπεινά μέσα από ισχυρά θέματα που σημάδεψαν το εξαιρετικό αφοσιωμένο, πνευματικό ταξίδι μιας δυνατής γυναίκας που είναι σε θέση να προκαλεί τον εαυτό της. Μια γυναίκα που δεν παύει ποτέ να εμπνέει, να προκαλεί, να σε κάνει να σκέφτεσαι και να κινεί τον κόσμο προς τα εμπρός μέσα απο την ανεκτικότητα, το φως της αγάπης και τη δέσμευση», έγραψαν στο Instagram

Η Μαντόνα ποζάρει σαν «Ιησούς» στον Μυστικό Δείπνο

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Μαντόνα αποκάλυψε ότι η μεγαλύτερη νίκη στη ζωή της είναι τα παιδιά της, ενώ στην καριέρα της το γεγονός ότι εξακολουθεί να κάνει καριέρα.

Τι της κόστισε η καριέρα; Η Μαντόνα δήλωσε με ειλικρίνεια: «Ξόδεψα όλο μου το χρόνο, όλη μου την ενέργεια παλεύοντας και δουλεύοντας για πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούσαν καν να φανταστούν ή με δυσκολία να πιστέψουν. Τι μου κόστισε; Απουσία ξεκούρασης, εγκατάλειψη της ασφάλειας, τέλος κάθε χαλάρωσης, αντίο σε μια άνετη ζωή, έλλειψη ύπνου, μηδενική ψυχική ηρεμία, αδυναμία να περάσω χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπώ. Ωστόσο, αυτό ήταν το ταξίδι που έπρεπε να κάνω. Ωστόσο, αυτό ήταν το κόστος που αποφάσισα να πληρώσω. Και επιτρέψτε μου να είμαι σαφής: το πλήρωσα μέχρι την τελευταία δεκάρα».

Διαβάστε ακόμη: