Ο άγριος ξυλοδαρμός στα Mad Video Music Awards φαίνεται ότι δεν ήταν η κορύφωση της κόντρας του Snik με τον Light.

Η κόντρα των δυο τράπερς «καλά κρατεί» καθώς οι δυό τους συνεχίζουν τις αντεγκλήσεις και όποτε βρίσκονται σε κοινό χώρο πάντα δημιουργείται επεισόδιο. Η κατάσταση φαίνεται πως έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, ενώ υπάρχουν καταγγελίες πως το τελευταίο 24ωρο ο Snik έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στη Θεσσαλονίκη.

Μετά από λίγες ώρες κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το βίντεο από τον ξυλοδαρμό του Snik, το οποίο περιέχει σκληρές εικόνες.

Μάλιστα, ο Light ανέβασε στα stories του μια φωτογραφία στην οποία ο Snik είναι πεσμένος στο έδαφος, έχοντας δεχτεί πολλά χτυπήματα, ωστόσο, στη συνέχεια κατέβασε τη φωτογραφία.

«Το έσβησα το story. Το έσβησα! Κάτσε καλά για να μην ανεβάσω όλο το βίντεο. Όλα καλά! Να είσαι γερός. Πολύ τον μάγκα μην κάνεις, κατάλαβες; Επειδή δεν είσαι μάγκας. Εγώ δεν ενοχλώ κανέναν τόσο καιρό αλλά βγαίνεις και λες… ενώ σου είπα δεν θα σε πειράξω. Σου είπα όλα καλά όταν σε πέτυχα στο αεροπλάνο εκείνη την ημέρα. Σου είπα όλα καλά, έλα να το λήξουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Light πρόσθεσε πως «Έχουμε το βίντεο ένα λεπτό να τρως κλωτσομπούνια και να κλαις και να λες ‘σας παρακαλώ μη με βαράτε’. Μην προκαλείς ναι; Να βγει τώρα το βίντεο που σε δέρνουν 35χρονών άνθρωπο; Άμα με αγγίξεις θα πεθάνεις λες στα τραγούδια και τρως χλέπες και κλωτσομπούνια στο πάτωμα», είπε χαρακτηριστικά.

Λίγη ώρα αργότερα υπήρξε απάντηση από τον Snik.

Όπως είπε, δέχθηκε επίθεση από 20 άτομα τα οποία περικύκλωσαν τον ίδιο κι έναν φίλο του, ωστόσο, ανέφερε πως έχει κι αυτός βίντεο στη διάθεσή του αναφέροντας και τη φράση «karma is a bitch».

Άγριο ξύλο σε live του Snik στην Κατερίνη – Το κλαμπ μετατράπηκε σε ρινγκ με μπουνιές και αίματα (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Διαβάστε ακόμη: