Την τελευταία ημέρα του Αυγούστου ο Snik είχε προγραμματισμένο live σε γνωστό κλαμπ στην παραλία της Κατερίνης ωστόσο αυτό…μετατράπηκε σε ρινγκ όταν ξέσπασε άγριος καυγάς.

Ο γνωστός τράπερ από νωρίς την Τετάρτη είχε ανεβάσει εικόνα όπου μαζί με την παρέα του φαίνεται πως έτρωγαν σε μαγαζί της περιοχής λίγο πριν από το live του.

Άγριο ξύλο σε live του Snik στην Κατερίνη - Το κλαμπ μετατράπηκε σε ρινγκ με μπουνιές και αίματα

Λίγες ώρες αργότερα όμως ο Snik…έριχνε μπουνιές καθώς η εμφάνισή του έγινε κάτι παραπάνω από ροντέο.

Στον άγριο καυγά δεν συνεπλάκησαν απλά πελάτες του κλαμπ, αλλά όπως φαίνεται και στα παρακάτω βίντεο συμμετείχε κανονικά και ο ίδιος ο καλλιτέχνης και η παρέα του.

Το μαγαζί που εμφανιζόταν ο γνωστός τράπερ είχε γεμίσει από νεαρά παιδιά που απολάμβαναν τα τραγούδια του, ωστόσο κάποια στιγμή η κατάσταση άρχισε να εκτροχιάζεται επικίνδυνα.

Δείτε βίντεο:

@mixalisporfiridis #fy #foryoupage #katerini #xalarakaietsi #snik #goldtheclub ♬ Erotas – SNIK

@kraniwtou Χαλαρά μετα από δυο μπουκάλια @snik #snik ♬ πρωτότυπος ήχος – Ανδριάνα Κρ.

Όπως μπορείτε να δείτε και στα βίντεο που ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν στα social media, για λόγο που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός, ο Σνικ πήδηξε από τη σκηνή προς το κοινό όπου ήδη είχε αρχίσει να υπάρχει ένταση. Στην συνέχεια η κατάσταση ξέφυγε.

@xrhstosmst_ #fyp #snik ♬ πρωτότυπος ήχος – Xrhstos🕷️

Το μαγαζί μέσα σε λίγα λεπτά μετατράπηκε σε ρινγκ με τις αντιμαχόμενες πλευρές να είναι χωρισμένες σε δύο… στρατόπεδα. Η μία ήταν του Σνικ και η άλλη μίας παρέας πελατών.

Μάλιστα, στον αέρα άρχισαν να «πετάνε» και ποτήρια, τα οποία τραυμάτισαν τουλάχιστον ένα άτομο, το πρόσωπο του οποίου γέμισε αίματα.

Λίγο μετά τις 4:30 τα ξημερώματα, στο μαγαζί έφθασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τα οποία παρέλαβαν τους τραυματίες από το άγριο ξύλο που προηγήθηκε.

https://www.youtube.com/watch?v=q3tTZ2syaME&t=13s&ab_channel=ProtoThema

Επίσης, δύο περιπολικά της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο για να χωρίσουν τους «νταήδες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε προσαγωγές ατόμων τα οποία φέρονται να συμμετείχαν στον αιματηρό καβγά.

 

Διαβάστε ακόμη: