Πριν λίγο καιρό, η Σερένα Γουίλιαμς, μία από τις θρυλικότερες τενίστριες που έχουν πατήσει το πόδι τους στα γήπεδα, ανακοίνωσε πως πρόκειται να αποσυρθεί.

Πριν από αυτό, όμως, θα ρίξει αυλαία στην καριέρα της με την συμμετοχή της στο φετινό US Open. Η τενίστρια, μάλιστα, κέρδισε ήδη τον πρώτο της αγώνα στο τουρνουά απέναντι στην Ντάνκα Κόβινιτς.

Η 40χρονη Γουίλιαμς, όχι μόνο εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με τις επιδόσεις της, αλλά και με το Nike outfit που επέλεξε και έκρυβε πολλούς συμβολισμούς.

Η τενίστρια έβαλε το χέρι της στον σχεδιασμό του custom αυτού look, στο οποίο τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όπως, για παράδειγμα, οι 6 στρώσεις της φούστας της, που συμβόλιζαν τους 6 προηγούμενους τίτλους της στο αμερικανικό Open.

Όσο για το γεμάτο κρυστάλλους μπούστο της, αυτό συμβόλιζε τον έναστρο ουρανό του τουρνουά.

Αστραφτερή ήταν η Σερένα Γουίλιαμς κυριολεκτικά μέχρι τα άκρα, μιας και κρυστάλλους είχαν και τα παπούτσια της. Συγκεκριμένα, το λογότυπο της Nike στα επίσης custom αθλητικά παπούτσια, ήταν φτιαγμένο από διαμάντια, ενώ, η μέσα πλευρά τους είχε τα αρχικά της τενίστριας.

Όσο για τα deubrés, δηλαδή, τα μεταλλικά διακοσμητικά στα κορδόνια των παπουτσιών, ήταν ολόχρυσα και προέρχονταν από το δικό της brand με κοσμήματα, το Serena Williams Jewelry. Στα μεταλλικά διακοσμητικά έχουν τοποθετηθεί με το χέρι 400 διαμάντια σε μαύρο κεραμικό που σχηματίζουν την λέξη «Queen» (δηλαδή, «Βασίλισσα»).

Η Σερένα Γουίλιαμς δεν ήταν η μόνη που επέλεξε αυτό το outfit, μιας και η 4χρονη κόρη της, Ολυμπία Οχάνιαν, φόρεσε ό,τι και η μητέρα της. Το «μυστικό» όμως, κρύβεται στα κοτσιδάκια που είχε το μικρό κορίτσι στα μαλλιά του: ήταν τα ίδια με αυτά που είχε η μητέρα του στην πρώτη της εμφάνιση στο US Open το 1997, όταν ήταν ακόμη 16 ετών.

Διαβάστε ακόμη: