O Snik και ο Light πρωταγωνίστησαν σε ένα ντροπιαστικό σκηνικό στα MAD VMA, όμως η κόντρα τους δεν είναι κάτι καινούργιο στον μουσικό χώρο. Οι απειλές, οι υποσχέσεις για το… ρινγκ και τα «ραντεβού», που παραπέμπουν σε πρακτικές «γκάνγκστερ», από δύο ανθρώπους αμέτρητους followers.

H μεγαλύτερη κόντρα στην ελληνική τραπ σκηνή, με πρωταγωνιστές τους Light και SNIK «άναψε» και πάλι το βράδυ της Τετάρτης (22/6), κατά τη διάρκεια των Mad Video Music Awards.

Ή μπορεί και να μην έσβησε ποτέ…

Το ξύλο που έπαιξαν μπροστά στους χιλιάδες παρευρισκόμενους αμαύρωσε τη μεγάλη μουσική γιορτή αλλά θα έλεγε κανείς πως ήταν αναμενόμενο, αφού οι δυο τους βρίσκονται σε «πόλεμο» και δεν διστάζουν να το παραδεχτούν με κάθε ευκαιρία.

Πολύ συχνά ο ένας ρίχνει τα «βέλη» του στον άλλον, μέσω αναρτήσεων στα social media, και το πράγμα ξεφεύγει.

Χαρακτηριστικός είναι ο ινσταγκραμικός καυγάς που είχαν στα τέλη Ιανουαρίου.

Όλα άρχισαν από ένα Instagram live του SNIK, όπου δήλωσε ότι ο Light αναγνωρίζει τη δεύτερη θέση. Υπονοώντας, δηλαδή, ότι ο ίδιος είναι πρώτος και ο Light έρχεται δεύτερος.

Fans του Light έσπευσαν να ενημερώσουν τον τράπερ για αυτές τις δηλώσεις, στις οποίες απάντησε μέσω story και είπε πως δεν ασχολείται με άλλους αλλά κάνει focus στο να είναι αυτός καλύτερος.

Αυτό εξόργισε τον SNIK, ο οποίος μάλλον περίμενε μια απάντηση και έδωσε συνέχεια, μέσω story.

Φυσικά, αυτό δεν έμεινε χωρίς απάντηση και η κόντρα τους κορυφώθηκε.

Στο τελευταίο μάλιστα ο Light προκάλεσε τον SNIK να συναντηθούν από κοντά να λύσουν τις διάφορες τους.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι βρέθηκε στη γειτονιά του τράπερ αλλά εκείνος δεν πήγε στο ραντεβού.

«Μάγκα άκου λίγο…Σε περιμένω 40 λεπτά, θα πάθω πνευμονία. Αυτό ήταν το πλάνο του εξ αρχής, ήθελε να με νικήσει με πνευμονία. Σου έχω στείλει πινέζα και λες ότι έρχεσαι. Άντε γαμ…βλάκα, μη με ξαναπιάσεις στο στόμα σου γιατί είσαι γυναικωτός. Καλσόν φοράς, είσαι κότα. Σου είπα τράβα και βίντεο να τις παίξουμε ένας μ’ έναν και δεν ήρθες καν στο ραντεβού», έλεγε στο βίντεο.

Μετά τα παραπάνω, ο SNIK έδωσε τη δική του απάντηση. Ανέφερε ότι πήγε στο σημείο και έψαχνε για 15 λεπτά τον Light, αλλά δεν τον βρήκε.

Στη συνέχεια ωστόσο, έκανε «κωλοτούμπα» και είπε πως είδε ότι ο τράπερ είχε μαζί του συνοδεία και γι΄αυτό δεν κατέβηκε.

Δεσμεύτηκε όμως να πάει σπίτι του και να «τα πουν» εκεί.

Ξαφνικά, δυο τράπερς με εκατομμύρια προβολών, που θαυμάζουν τα μικρά παιδιά και έχουν ένα πλήθος υποστηρικτών (ή/και χορηγών) από πίσω τους, μπήκαν σε διαδικασία να δίνουν… ραντεβού θανάτου.

«Έλα εδώ, εσύ και εγώ, τα δύο μας», έλεγαν. «Εκεί που έχει πάρκινγκ είσαι;», ξαναέλεγαν. «Έλα ρε, μην φοβάσαι, μόνο εγώ και εσύ θα παίξουμε. Εγώ και εσύ, άντρας με άντρα, μη φοβάσαι», τόνιζαν ξανά μαζί με πολλές βρισιές. Και όλα αυτά σε… δημόσια θέα: σε insta stories που μπορούσε να δει ο οποιοσδήποτε.

Τελικά, ο Light πήγε να βρει τον Snik, ο δεύτερος είπε πως δεν ήταν 1vs1 και οι… διαφορές τους δεν λύθηκαν. Κάπου εκεί έπεσε η ιδέα για έναν αγώνα μποξ, σε ρινγκ, με συμβόλαια και έσοδα. «Ήταν ένα διαφημιστικό τρικ; Ήταν ένα κόλπο για να αυξήσουν τη δημοφιλία τους;», αναρωτήθηκαν πολλοί.

Και μετά ήρθαν τα Mad VMA

Αφού τελικά δεν έλυσαν τις διαφορές τους στα ραντεβού που έδωσαν, είπαν να μετατρέψουν σε ρινγκ το Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do και μάλιστα όχι μία αλλά δύο φορές.

Να κάνουν ντου με προσωπικές φρουρές και να αμαυρώσουν μία γιορτή της μουσικής.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, να εμφανίζονται αργότερα και να ζητούν συγγνώμη.

«Ένα «συγνώμη» στις οικογένειες, στους μπαμπάδες, στις μαμάδες, στα παιδάκια. Έχουμε μάθει όταν μας επιτίθενται να απαντάμε, δεν είμαστε θύματα, ούτε π@τ&%ες. Την αγάπη σε όλους και του χρόνου καλύτερα…», είπε στο story του ο Light μετά το πρωτοφανές περιστατικό.