Όλα τα είχε η χθεσινή βραδιά των Mad Video Music Awards 2022, η οποία θα χαρακτηριζόταν κυρίως επεισοδιακή καθώς αμαυρώθηκε από τον καβγά ανάμεσα σε δύο τράπερ.

Τα πνεύματα μάλιστα οξύνθηκαν όταν στη σκηνή πήγε να ανέβει η Έλενα Παπαρίζου για να παραλάβει το βραβείο της από την Ιωάννα Παλιοσπύρου αλλά αντί αυτού η τραγουδίστρια κατέληξε να τραυματιστεί (ελαφρά ευτυχώς) από τις μπουνιές που αντάλλαζαν οι συμμορίες των δύο τράπερ.

Σοκάρει το βίντεο που καταγράφει το ξύλο στα MAD από απόσταση αναπνοής:

@poohlowpoohlos We are against Violence!!! #light #snik #athrecords #jumped 📷:@stam_athena ♬ Ryte Night – Never Broke Again & YoungBoy Never Broke Again

Στην συνέχεια, η δημοφιλής τραγουδίστρια αποχώρησε ενοχλημένη και σοκαρισμένη κατά τη διάρκεια του καβγά, ενώ φαίνεται πως ο δικηγόρος της δισκογραφικής εταιρείας της θα προχωρήσει σε μήνυση για εξύβριση και σωματική βλάβη.

Το twitter «υποκλίνεται» στην Έλενα Παπαρίζου που έφυγε «σαν Κυρία» από τα Mad VMA μετά τα επεισόδια

Το Twitter στάθηκε στο πλευρό της δημοφιλούς τραγουδίστριας τη στιγμή που εκείνη φυγαδεύεται, εν μέσω σπρωξιμάτων, από τον χώρο που διεξάγονταν η απονομή.

«Χειροκρατάει» το twitter: «Μπράβο στην Έλενα Παπαρίζου που έφυγε» – «Έφυγε σαν Κυρία»

Ο Light «καρφώνει» τον διοργανωτή των Mad VMA

Ο Light, ένας εκ των πρωταγωνιστών των επεισοδίων, με stories που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, «καρφώνει» τον διοργανωτή της εκδήλωσης και αποκάλυψε μήνυμα το οποίο του είχε στείλει και στο οποίο τόνιζε πως άλλαξε την αρχική τους συμφωνία για το που θα κάτσει ο κάθε τράπερ, τους έφερε πιο κοντά και κάπως έτσι ήταν περίπου αναμενόμενο αυτό που τελικά έγινε.

Το twitter «υποκλίνεται» στην Έλενα Παπαρίζου που έφυγε «σαν Κυρία» από τα Mad VMA μετά τα επεισόδια

«Αν θεωρείς ότι αλλάζοντας την συμφωνία και βάζοντας τον έναν να κάτσει δίπλα στον άλλο θα υπάρξει κάποια μικρή λογομαχία ή κάνα δυοσπρωξίματα που θα ανεβάσουν την τηλεθέαση και θα δώσουν ψωμάκι στα πάνελς τις επόμενες μέρες -κάνεις λάθος. Σε θερμοπαρακαλώ ξανασκέψου τo αλλιώς ό,τι συμβεί θα είναι αποκλειστικά και μόνο δική σου ευθύνη» ανέφερε το μήνυμα που δημοσιοποίησε ο Light!

Το twitter «υποκλίνεται» στην Έλενα Παπαρίζου που έφυγε «σαν Κυρία» από τα Mad VMA μετά τα επεισόδια

 

 

MAD VMA 2022 – Τάσος Ξιαρχό: Είδα να βγαίνει όπλο και αποφάσισα να φυγαδεύσω την Τάμτα