search

UNDERCOVER

Θετική εισήγηση της ΤτΕ προς την ΕΚΤ και τον SSM για το fit and proper της επιχειρηματικής τριανδρίας Εξάρχου- Μπάκου- Καϋμενάκη *Η Ελλάδα παραμένει κορυφαία επενδυτική επιλογή – Πακτωλός εισερχόμενων κεφαλαίων για κυνήγι αποδόσεων στο ΧΑ και εξαγορές επιχειρήσεων *Οι ξένοι οίκοι, επιθετικά funds και διεθνή επιχειρηματικά ονόματα χτενίζουν την αγορά *Προς επιχειρηματικές ανακατατάξεις μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου *Άρχισαν ήδη τα …όργανα για πασίγνωστο επιχειρηματικό παράγοντα, τον οποίο έχει βάλει στο στόχαστρο ο πυρήνας του Μεγάρου Μαξίμου *Για ποιον επιχειρηματικό παράγοντα λένε στο Μαξίμου «από την Δευτέρα 26 Ιουνίου αρχίζουν τα δύσκολα»; *Ποιος τραπεζίτης του εξωτερικού προαλείφεται για Διοικητής της Εθνικής, στη θέση του Μυλωνά; *Morgan Stanley και Goldman Sachs, ανοίγουν τις πόρτες της επενδυτικής βαθμίδας *Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο…προξενιά στον κλάδο των φαρμακευτικών εταιρειών!

UNDERCOVER

Έτσι έγινε η «Ανάσταση» των ελληνικών τραπεζών: Οι κρίσιμοι παράγοντες που οδηγούν σε άνοιξη αγορά και οικονομία – Αναδιατάσσεται ο τραπεζικός χάρτης της χώρας – Τι θα κριθεί στις εκλογές της 21ης Μαΐου *Οι 3 κορυφαίοι επιχειρηματίες που φέρονται να «εγκαταλείπουν» τον Μητσοτάκη και «κλείνουν το μάτι» στον Αλ. Τσίπρα, αλλά και ο …τέταρτος από τα παλιά που …δεν το γύρισε ποτέ με τον Κυριάκο *Τι ενώνει Χόλτερμαν, Βαρδινογιάννη και Εξάρχου – Μπάκο – Καϋμενάκη – Οι Παραχωρήσεις, οι Τράπεζες και τα Media – Η «υπόθεση Άκτωρ» τους έφερε πιο κοντά – Η Attica bank, η Optima και η μετοχική θέση στην Alpha bank – Ο Σέρβος μπαλαντέρ της United media *«Σοκ» για την ελληνική κοινωνία: Καθηγητής της Σχολής Ευελπίδων επικεφαλής του νεοναζιστικού κόμματος Κασιδιάρη – ΜΕΡΑ25 και «Έλληνες» με ποσοστά έκπληξη στη Generation Z *Ποιος κορυφαίος επιχειρηματίας μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον νυν συνέταιρο του και με τα χειρότερα για τον πρώην; Η νέα εποχή και το διαζύγιο που δεν ήταν βελούδινο…

UNDERCOVER

Στο κάδρο της Αρχής για το ξέπλυμα οι «ατσίδες» της Συνεταιριστικής Σερρών, με τα δάνεια σε φωτοβολταϊκά χωρίς εξασφαλίσεις, χωρίς ίδια κεφάλαια και με υπερτιμολογήσεις – Ο έλεγχος της ΤτΕ, οι ανώνυμες επιστολές στην Αρχή και η τρύπα των 25 εκατ. ευρώ – Η παρέμβαση Τσιάρα και η θέση του Κ. Καραμανλή *Οι απατεώνες Κουτσολιούτσοι, η βίλα της χλιδής στις Σπέτσες, ο μαϊμού δανεισμός από τον Μεξικανό φίλο Andres Holzer, η εικονική υποθήκη των 36,4 εκατ. και το colpo Grosso για πώληση σε Παύλο Γλύξμπουργκ και Μαρί Σαντάλ αντί 70 εκατ. ευρώ *Μετά το 50% του Alpha, η BC Partners του «Πρίγκιπα» Ν. Σταθόπουλου, συζητά να αποκτήσει και το 50% του Star διά μέσω της United του Σέρβου Τσόλακ, ιδιοκτήτη της τελευταίας στην Premier League Σαουθάμπτον *Τι επιδιώκει ο Αλέξης Τσίπρας με την αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ από την Βουλή *Το success story της Intrakat μόλις 6 μήνες μετά – Από ζημίες, υποχρεώσεις και μηδενικά μερίσματα, στα άνω των 160 εκατ. ίδια κεφάλαια, μηδενικό δανεισμό, επιτυχή ΑΜΚ ύψους 100 εκατ. και πρόσβαση σε χρηματοδότηση για συμμετοχή σε έργα υποδομών!