Αρχίζω να πιστεύω βάσιμα πλέον, ότι η Βασίλω της Επ. Κεφαλαιαγοράς, γνωστή ως πρωταγωνίστρια της στήλης με το ψευδώνυμο Κριστλ Κάρρινγκτον λόγω της εκπληκτικής ομοιότητας με το στυλ, την κουπ των μαλλιών και το ντύσιμο με την Λίντα Έβανς στην διάσημη σαπουνόπερα «Δυναστεία» την δεκαετία του ‘80, έχει μια εμμονή με τον Ελλάκτωρα, τον Ολλανδό και τον Ηλία Λιανό!

Δεν εξηγείται αλλιώς, πως εν μέσω Αυγούστου, κατά την περίφημη θερινή ραστώνη, με μύρια όσα ανοιχτά ζητήματα στην χρηματιστηριακή αγορά, ορίζει ΔΣ της Επ. Κεφαλαιαγοράς την Πέμπτη 31 Αυγούστου, στην ημερήσια διάταξη του οποίου εντάσσει το παλαιό ζήτημα αγοράς μετοχών του Ελλάκτωρα, την εποχή της εσωτερικής σύγκρουσης Χόλτερμαν με τους επιχειρηματίες Εξάρχου- Μπάκο – Καϋμενάκη!!! Παλιά ξινά σταφύλια δηλαδή! Ένα θέμα που επιλύθηκε από την ίδια την αγορά, καθώς προέκυψε νέος μέτοχος, η πανίσχυρη οικογένεια Βαρδινογιάννη που απέκτησε το 30% των μετοχών που κατείχε η επιχειρηματική τριάδα Εξάρχου- Μπάκου – Καϋμενάκη!

Και ως συνέχεια όλων αυτών, αλλά και των άριστων σχέσεων που έχουν διαμορφωθεί πλέον μεταξύ των τότε αντιμαχόμενων πλευρών, η κατασκευαστική Ιντρακάτ που τότε ανήκε στον Σ. Κόκκαλη και στη συνέχεια πέρασε στον έλεγχο της επιθετικής επιχειρηματικής τριανδρίας, απέκτησε από τον Ελλάκτωρα του Ολλανδού και των Βαρδινογιάννηδων την ιστορική τεχνική εταιρία Άκτωρ!

Είναι πραγματικά να απορεί κανείς με την εμμονή της προέδρου της Επ. Κεφαλαιαγοράς να εστιάζει και να επαναφέρει συνεχώς στο ΔΣ ένα θέμα που εκ των πραγμάτων έχει επιλυθεί σε όλο το εύρος του, ενός ομίλου στον οποίο έχει προστεθεί ως βασικός μέτοχος η οικογένεια Βαρδινογιάννη που κατέχει το 30% των μετοχών!

Και μάλιστα οι πληροφορίες εκ των έσω κάνουν λόγο για ειλημμένη απόφαση της Προέδρου εκ των προτέρων να επιβάλει ποινές! Άρα η εισήγηση στο ΔΣ να είναι αρνητική για τις εμπλεκόμενες εταιρίες!

Ποια είναι άραγε η σκοπιμότητα πίσω από την κίνηση αυτή, διερωτάται η χρηματιστηριακή και επιχειρηματική πιάτσα, όταν η Επ. Κεφαλαιαγοράς και η κυρία Λαζαράκου προσωπικά έχουν αφήσει εδώ και πολύ καιρό κρίσιμες υποθέσεις να λιμνάζουν και να οδηγούνται στην παραγραφή; Προς τι η πρεμούρα για επιβολή ποινών στον Ελλάκτωρα;

Διαβάστε ακόμη: