Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, καθώς αποκάλυψε πως ο πατέρας της ήταν τοξικομανής.

Η πρώην παίκτρια του Survivor ανέφερε αρχικά: «Τα παιδικά μου χρόνια δεν ήταν και τα πιο ευχάριστα. Ο πατέρας μου είναι τοξικομανής, έχω τέτοιες εικόνες από παιδί, να κάνει χρήση μπροστά μας. Δεν προέρχομαι από ευκατάστατη οικογένεια, ήμασταν πάρα πολύ δύσκολα οικονομικά».

Όπως είπε, ο πατέρας της έλεγε συνεχώς πως θα σταματήσει τη χρήση, όμως δεν το έκανε ποτέ. «Η μαμά μου περνούσε βασανιστικά με έναν άνδρα εξαρτημένο δίπλα της, που μονίμως έλεγε “θα το κόψω”, δεν το έκανε και μετά, ξανά τα ίδια», αναφέρει.

«Συνέχεια αλλάζαμε σπίτια λόγω οικονομικών προβλημάτων, όχι μόνο στην Αθήνα. Κάποια στιγμή φύγαμε και στη Δράμα για τρία χρόνια. Πολλές μετακομίσεις, που είναι ό,τι χειρότερο για τη σταθερότητα ενός παιδιού. Μόλις έβρισκα τον κύκλο μου και έκανα τις παρέες και τους κολλητούς μου, διαλύονταν όλα. Σαν να γκρεμιζόταν ένας κόσμος. Κάπως έτσι ήταν κάθε φορά για μένα», συμπλήρωσε.

Σχετικά με τους λόγους που η μητέρα της δεν άφηνε τον πατέρα της, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εξήγησε: «Η μαμά δεν μπορούσε να διαχειριστεί όλο αυτό που συνέβαινε στο σπίτι μας. Θα έπρεπε να είχε χωρίσει νωρίτερα, όμως θεωρούσε ότι κάνει καλό προσπαθώντας να κρατήσει την οικογένεια. Ο μπαμπάς μου ήταν μονίμως απών. Μικρή τού είχα πολύ μεγάλη αδυναμία, αλλά στην πορεία με απογοήτευσε».

Τέλος, είπε: «Χώρισαν, όταν ήμουν 18 ετών. Είχε φτάσει ο κόμπος στο χτένι, δεν πήγαινε άλλο. Ανακάμπτει και μετά, ξανακυλάει. Τώρα είναι σε μια φάση που είναι καλά. Έχω μια άρνηση μέσα μου, δεν μου είναι ευχάριστο να τον βλέπω, γιατί μου θυμίζει άσχημες καταστάσεις του παρελθόντος».

 

Γιώργος Λιανός: Διακοπές με τα τέσσερα παιδιά του στον Αχέροντα

Διαβάστε ακόμη: