search

AREA 51

Το Fit & Proper από SSM σε Εξάρχου- Μπάκο – Καϋμενάκη «κλείνει στόματα» όλων όσοι μέσω υπόγειων κυκλωμάτων εκτόξευαν λάσπη – Πρόκριμα για τον ΠΕΜΠΤΟ τραπεζικό πόλο!

Για πρώτη φορά, ο ελεγκτικός μηχανισμός του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος βάζει στο κάδρο της φερεγγυότητας μια εγχώρια επιχειρηματική τριάδα - Νέα μέρα για Attica bank - Παγκρήτια!

Το Fit & Proper από SSM σε Εξάρχου- Μπάκο - Καυμενάκη «κλείνει στόματα» όλων όσοι μέσω υπόγειων κυκλωμάτων εκτόξευαν λάσπη - Πρόκριμα για τον ΠΕΜΠΤΟ τραπεζικό πόλο!

Για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολύ καιρό, ο SSM έρχεται να πιστοποιήσει το Fit & Proper και να εντάξει στο κάδρο της φερεγγυότητας του τραπεζικού συστήματος, μια επιχειρηματική τριάδα, εν προκειμένω τους κυρίους Εξάρχου- Μπάκο- Καϋμενάκη, οι οποίοι στο μεσοδιάστημα, παρά τις εντυπωσιακές και ηχηρές οικονομικά επενδύσεις τους σε πλήθος εγχώριων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, είχαν ακούσει τα …μύρια όσα, από ανταγωνιστές και κάθε λογής κακοπροαίρετους, για πετρέλαια και άλλα πολλά!

Η πιστοποίηση της φερεγγυότητας τους σε κάθε επίπεδο, από έναν οργανισμό ο οποίος διαφεντεύει το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα και καθορίζει εν πολλοίς τα πρόσωπα που διοικούν τις τράπεζες ή καθίστανται μέτοχοι τους, έρχεται να «κλείσει στόματα» όλων όσοι με μεθόδους ύποπτες και διαδικασίες υπόγειες προσπάθησαν να σπιλώσουν πρόσωπα και συνειδήσεις και να αποτρέψουν την επιθετική επέκταση της επιχειρηματικής Τριάδας στο τραπεζικό σύστημα και όχι μόνο!

Δεν χωρεί αμφιβολία ότι η απόφαση του SSM, στον οποίο αναφέρονται ως κεντρική ελεγκτική αρχή, όλες οι ευρωπαϊκές τράπεζες, αποτελεί πρόκριμα για Εξάρχου- Μπάκο- Καϋμενάκη να αποτελέσουν μέσω των επενδύσεων τους σε Παγκρήτια και Attica bank, τον περίφημο ΠΕΜΠΤΟ τραπεζικό πόλο του εγχώριου τραπεζικού συστήματος, για τον οποίο ερίζουν πανίσχυρα και φιλόδοξα επιχειρηματικά σχήματα!

Και σε κάθε περίπτωση, σε επίπεδο αμιγώς τραπεζικό, το Fit & Proper από τον SSM σε Εξάρχου- Μπάκο- Καϋμενάκη δρομολογεί μια νέα, καλύτερη ημέρα για την πολυβασανισμένη Attica bank αλλά και την Παγκρήτια, μέσα από μια διαδικασία πλήρους εξυγίανσης και ανάπτυξης τους στον υπέρτατο βαθμό!