search
220827140108_undercover alternative

Ο Ελληνοαμερικανός Τζων Καλαφάτης, παραγωγός ταινιών και εκλεκτός των ΗΠΑ, θέλει να αποκτήσει «πακέτο» Open, ΟΛΘ και Μακεδονία Παλλάς από τον Ιβάν Σαββίδη *Συμπληρωματικό ενημερωτικό υπέβαλε την Τρίτη στην ΕΚ η Παγκρήτια *Στις 30 Σεπτεμβρίου η αξιολόγηση του master plan από την ΤτΕ *Η επιστολή Στουρνάρα που δεν μπήκε στο ενημερωτικό και η σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ Λαζαράκου – Στάμου στο ΔΣ της ΕΚ *Το μείζον -σκανδαλώδες – ζήτημα με τον εφοπλιστή Μαρτίνο, το Άγιον Όρος και το σπάσιμο του εμπάργκο ρωσικού πετρελαίου και προϊόντων *Η παραβίαση των κυρώσεων της ΕΕ και το πέρα δώθε πρακτόρων και κατασκόπων με πλαστά διαβατήρια *Τα 3+1 «ψέματα» του Αλέξη Τσίπρα για την ΔΕΗ  *Τα δήθεν μερίσματα, οι «αρπαχτές» από τους «τυχοδιώκτες» ξένους και η αλήθεια για την κρατικοποίηση σε Γερμανία – Γαλλία *«Επιχείρηση come back τραπεζών»: Goldman Sachs και JP Morgan πρωτοστατούν στην κίνηση αποκατάστασης της πραγματικής εικόνας των μετοχών στο Χρηματιστήριο

Όλα όσα συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες σε επιχειρήσεις, τράπεζες, χρηματιστήριο, ανεξάρτητες αρχές και πολιτικά…

UNDERCOVER

Λιμενικοί υπάλληλοι ελέγχονται για παράνομη διακίνηση παράτυπων μεταναστών και ξέπλυμα μαύρου χρήματος * Ούτε Άραβες, ούτε εφοπλιστές, ούτε μεγαλοεπιχειρηματίες Έλληνες και ξένοι πρόκειται να μπουν στην Εθνική αν δεν λάβουν εγγυήσεις ότι ο Μυλωνάς και το παρεάκι θα πάρουν δρόμο *Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, η Alpha Ocean (με εμπλοκή στα ακίνητα των Τουρκοβουνίων), το 7,91% της Παγκρήτιας, η αποτυχημένη επένδυση των 10 εκατ. και η άρνηση συμμετοχής στην αύξηση *Με ποια ιδιότητα παρέστησαν στο γεύμα του Μπιν Σαλμάν στον Αστέρα Βουλιαγμένης Μαργαρίτης Σχοινάς και Εύα Καϊλή; *Περίεργα πράγματα συμβαίνουν με τις Επιτροπές διαγωνισμών για τα μεγάλα έργα: Στελέχη παραιτούνται ή παύονται και αντικαθίστανται με γραμματείς και συνεργάτες των γραφείων των αρμοδίων υπουργών!

UNDERCOVER

«Σαν να μην υπάρχει αύριο» ξεσάλωσε ο «γαλάζιος στρατός» στη ΔΕΘ * Κυβερνητικοί δεν άφησαν πάρτι για πάρτι, μπουζουξίδικο όρθιο, ενώ γέμισαν τα πανάκριβα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης * Εποχές άλλων δεκαετιών θύμισε η σπατάλη *Δεν έχει Fit and Proper ο Σάλλας και έχει ο Μακέδος της Attica bank! Πόσα θέλουν να μας τρελάνουν; *Ο «προνομιακός παίκτης» του συστήματος και μετρ των πάσης φύσης διαγωνισμών κύριος Στασινός του ΤΕΕ *Ο Παπασταύρου (που τον χάνεις, που τον βρίσκεις) δίπλα στον πρωθυπουργό (με ενεργό ρόλο;) και στην ΔΕΘ *Η «μυστηριώδης» ανάκτηση 1 δις. από τα «υπερκέρδη» της Ενέργειας! Από πού προέκυψαν; Πως αβγάτισαν; *Το μείζον ζήτημα με την φορολόγηση των κερδών των πετρελαϊκών εταιριών *Σε αναψηλάφηση οδηγείται η υπόθεση της Euromedica του Θωμά Λιακουνάκου *Η υπαγωγή στο καθεστώς εξυγίανσης και πώς κατέληξε στα χέρια της Farallon!

UNDERCOVER

Όλη η αλήθεια για τους Άραβες, την Εθνική Τράπεζα, το placement του 20%-30% *Η Goldman Sachs και ο ρόλος του Χάρη *Το ενδιαφέρον του Χένρι Χόλτερμαν που δεν προκρίθηκε *Η πρόταση Μπιν Σαλμάν και η άρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη *ΤΧΣ, Διοίκηση της Εθνικής και πάσης φύσης κρατικοδίαιτοι και νταραβεριτζήδες προσπαθούν να αποτρέψουν ντηλ *Ποιας αρχιδιαπλεκόμενης «σιδηράς κυρίας» της σπατάλης και της κακοδιαχείρισης υπήρξε επιλογή ο Σαγιάς; *Σε ποια μελετητική – συμβουλευτική εταιρία από τη Θεσσαλονίκη, επί Πιτσιόρλα, συνωστίζονταν επιχειρηματίες και νταραβεριτζήδες; *Όλα στον αέρα για την Παγκρήτια Τράπεζα: Η έγκριση – γιαλατζή του ενημερωτικού από την ΕΚ, οι 2 βαρείς επενδυτικοί κίνδυνοι και το ζήτημα αποχώρησης του Μ. Σάλλα *Οι επίσημες θριαμβολογίες – εκτός τόπου και χρόνου- του Δ. Δημόπουλου, τα 6 ανοικτά ζητήματα, οι ευθύνες ΕΚ και ΤτΕ *«Έπαθε πλάκα» τεράστιος(α) οικονομικός παράγων με τη βίλα της χλιδής των 15 εκατ. ευρώ, του CEO μεγάλου ομίλου που όπως λέγεται κάνει «περίεργες δουλίτσες»!

UNDERCOVER

Όλα στον αέρα για την Παγκρήτια Τράπεζα: Η έγκριση – γιαλατζή του ενημερωτικού από την ΕΚ, οι 2 βαρείς επενδυτικοί κίνδυνοι και το ζήτημα αποχώρησης του Μ. Σάλλα *Οι επίσημες θριαμβολογίες – εκτός τόπου και χρόνου- του Δ. Δημόπουλου, τα 6 ανοικτά ζητήματα, οι ευθύνες ΕΚ και ΤτΕ *Το ελλιπές ενημερωτικό, τα οικονομικά αποτελέσματα 6μηνου, η απάντηση που δεν δόθηκε από τον Ι. Στουρνάρα, η επάρκεια κεφαλαίων και η αύξηση που δεν μπορεί να καλυφθεί υπό τις παρούσες συνθήκες *Θυγατρική του ομίλου Βιοχάλκο βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με ξένο όμιλο *Έχουν πυκνώσει οι επαφές των ξένων με το ΤΧΣ και κυβερνητικά στελέχη *Πέριξ των 450 εκατ. η πιστοποιημένη ζημία της Attica Bank *Η Ιντεάλ, η Byte, η τήρηση των κανόνων και ο ρόλος της Επ. Κεφαλαιαγοράς