O Στέφανος Κασσελάκης προετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του από το στρατόπεδο που βρίσκεται για να υπηρετήσει την πατρίδα…

Όπως μαθαίνουμε θέλει να επιστρέψει στα καθήκοντά του και να γίνει είτε βουλευτής, δηλαδή να καταλάβει την έδρα του μονίμως (με το ένα πόδι) παραιτηθέντα Όθωνα Ηλιόπουλου είτε να πάει για ευρωβουλευτής.

Θυμίζουμε ότι παλαιότερα είχε αποκλείσει να θέσει τον εαυτό του στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος καθώς πίστευε ότι θα έπαιρνε μία θέση στην ελληνική βουλή.

Όμως, τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελε. Το πρόβλημα για να γίνει βουλευτής επικεντρώνεται σε όσους προηγούνται αυτού στην σειρά των επιλαχόντων του ψηφοδελτίου.

Κυρίως, όμως, στην Ζωρζέτα Λάλη η οποία είναι ιδιαίτερα πιστή στον Αλέξη Τσίπρα και δεν είναι υπέρ του Κασσελάκη.

Δηλαδή, μπορεί να έπαιρνε την έδρα η κ. Λάλη και να προσχωρούσε ακόμα και στη Νέα Αριστερά.

Αλλωστε, κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν και με την Πόπη Τσαπανίδου η οποία συναντήθηκε με τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι θέλει να κάνει ή αν θέλει να υποστηρίζει αυτην την αντιπολίτευση lifestyle που διεξάγει ο Κασσελάκης.

Σε κάθε περίπτωση οι πολύ γνώστες, λένε ότι δύσκολα θα γίνει βουλευτής ο Κασσελάκης κάτι που ούτως ή άλλως είναι ένα μεγάλο μείον για το αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ετσι, λοιπόν, μένει να ασχοληθεί με τις ευρωεκλογές ως υποψήφιος ευρωβουλευτής όπου είναι σίγουρο ότι μπορεί να βγει αφού μπορεί να μαζέψει περισσότερες ψήφους από τους υπόλοιπους υποψηφίους.

Ενώ θα μπορεί να φέρει και μεγαλύτερα ποσοστά για το κόμμα του. Όχι βέβαια να πιάσει το 17% των εθνικών εκλογών αλλά να μην πέσει κάτω από το 13-14%.

Αλλωστε, η ευρωβουλή έχει δείξει ότι «πουλάει» και «έχει δημοσιότητα» αφού πήρε έκταση και το ψήφισμα για το κράτος δικαίου και η ομιλία της Καρυστιάνου.

Με άλλα λόγια ο Στέφανος πιστεύει ότι θα ρίξει τον Μητσοτάκη από τα έδρανα της ευρωβουλής, επιτιθέμενος στην κυβέρνηση Μητσοτάκη στηριζόμενος στα θέματα κράτους δικαίου και δικαιωμάτων.

Διαβάστε ακόμη: