Το νέο τρέιλερ του «American Horror Story: Delicate Part Two» επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη για το κοινό.

Στο κλιπ που κυκλοφόρησε την Τετάρτη 20 Μαρτίου, η Κιμ Καρντάσιαν φιλάει στο στόμα τη συμπρωταγωνίστριά της, Έμμα Ρόμπερτς και η σκηνή των δύο γυναικών κάνει ήδη τον γύρο του Διαδικτύου.

Δείτε το βίντεο


Η Έμα Ρόμπερτς υποδύεται την Άννα Βικτόρια Άλκοτ, μια έγκυο ηθοποιό που έρχεται αντιμέτωπη με πολλά διλήμματα, τα οποία καλείται να λύσει η ατζέντης της, Σιόμπαν, ρόλο που έχει αναλάβει η Κιμ Καρντάσιαν. Η ηρωίδα της Ρόμπερτς έχει έρθει αντιμέτωπη με υπερφυσικά φαινόμενα που συνδέονται με την εγκυμοσύνη της, όπως οράματα και απειλές, με αποτέλεσμα να γίνεται παρανοϊκή. Η απελπισία της να κερδίσει ένα Όσκαρ την οδηγεί σε ακραίες πράξεις.

kim-kardashia

H 43χρονη τηλεπερσόνα που είχε ήδη σχολιαστεί ποικιλοτρόπως για την «έφοδό» της στην υποκριτική με τη συμμετοχή της στο ίδιο πρότζεκτ πέρυσι, ακούγεται να ρωτά την Έμα Ρόμπερτς «τι θα έδινες για αυτό;» και εκείνη της απαντά «τα πάντα» κοιτώντας τη στα μάτια. Τότε η Καρντάσιαν την πλησιάζει και οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν ένα καυτό φιλί.

Στο τρέιλερ, η Σιόμπιαν χαστουκίζει την Άννα και την προειδοποιεί να μην εγκαταλείψει τις φιλοδοξίες της. «Δεν θα σε αφήσω να πεις άλλη λέξη για παραίτηση» της λέει.

Η 12η σεζόν της αμερικανικής σειράς τρόμου «American Horror Story», με υπότιτλο «Delicate», βασίζεται στο βιβλίο «Delicate Condition» της Danielle Valentine και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 3 Απριλίου.

Διαβάστε ακόμη: