Για τις δύσκολες συνεργασίες που έχει αντιμετωπίσει στην επαγγελματική του πορεία, τις τοξικές συμπεριφορές στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και την τεράστια αναγνωρισιμότητα που απέκτησε μέσα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης», μίλησε ο Βασίλης Κούκουρας.
Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και στον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη, κάνοντας αναδρομή στις εμπειρίες του από το θέατρο και την τηλεόραση.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις συμπεριφορές συναδέλφων του, οι οποίες, όπως αποκάλυψε, τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση κατά τη διάρκεια της καριέρας του.
«Έχω ζήσει να με υποβιβάζουν και να με μειώνουν»
Ο Βασίλης Κούκουρας εξήγησε ότι η συμπεριφορά ενός ηθοποιού μπορεί να επηρεάσει καθοριστικά το κλίμα μιας συνεργασίας, ιδιαίτερα όταν ξεπερνιούνται τα όρια.
«Αν ο ηθοποιός περάσει τα όρια, γίνεται πολύ κακό, γίνεται καταστροφικό. Μπορεί ο άλλος να σε αποδιοργανώσει τελείως, μπορεί να σε υποβιβάσει, να σε μειώσει, έχω ζήσει τέτοια πράγματα. Ένας τοξικός άνθρωπος, θα είναι και τοξικός ηθοποιός», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος υποστήριξε ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν περνούν απαραίτητα απαρατήρητες ούτε από τους θεατές, καθώς το κοινό μπορεί να αντιληφθεί όσα συμβαίνουν μεταξύ των ηθοποιών.
«Και ο κόσμος πάντως, επειδή έχει σοβαρό κριτήριο πια, το αισθάνεται αυτό, το αντιλαμβάνεται», πρόσθεσε.
Τα σημειώματα από τις θαυμάστριες μετά το «Κωνσταντίνου και Ελένης»
Σε πιο ανάλαφρο τόνο, ο ηθοποιός θυμήθηκε την απήχηση που είχε στο γυναικείο κοινό από τα νεανικά του χρόνια, περιγράφοντας με χιούμορ τις εκδηλώσεις θαυμασμού που δεχόταν.
«Ήμουν ένας από τους ωραίους. Τα κορίτσια μας κυνηγάγανε, δέρνατε τότε θυμάμαι, μας σκίζανε τα ρούχα. Στο Γυμνάσιο τα πράγματα ήταν πιο σοβαρά», είπε γελώντας.
Ωστόσο, η δημοτικότητά του αυξήθηκε ακόμη περισσότερο όταν ενσάρκωσε τον Μάνθο Φουστάνο στην επιτυχημένη κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης».
Ο χαρακτήρας του γοητευτικού και αμετανόητου γυναικά έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στους τηλεθεατές, με τον Βασίλη Κούκουρα να αποκαλύπτει ότι εκείνη την περίοδο δεχόταν φλερτ ακόμη και με έναν αρκετά ασυνήθιστο τρόπο.
«Μετά το Κωνσταντίνου και Ελένης, με φλερτάρανε με χαρτάκια και τηλέφωνα σε τσέπες», αποκάλυψε.
Διαβάστε ακόμη:
- myEOPYY: Η νέα εφαρμογή που αλλάζει την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων
- Κυβερνοασφάλεια: Η Kaspersky προειδοποιεί για χιλιάδες εκτεθειμένα επαγγελματικά ψυγεία
- Η Rihanna αποκάλυψε το προϊόν ομορφιάς που της «κλέβει» συνεχώς ο A$AP Rocky
- Googlebooks: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα νέα laptops της Google
