Εντάξει, μπορεί το ΠΑΣΟΚ να πανηγυρίζει που κέρδισε έναν σημαντικό δήμο, αυτόν της Αθήνας – διότι Αγγελούδης και Μώραλης είχαν δηλώσει ανεξάρτητοι- αλλά ας δούμε και την πραγματικότητα.

Η ΝΔ είναι κυρίαρχη στο πολιτικό σύστημα και δεν υπάρχει ούτε κόμμα που μπορεί να της πάρει την πρωτιά, ούτε πολιτικό πρόσωπο που μπορεί να κοντράρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αυτή η έλλειψη αντιπολίτευσης, αυτή η λειψανδρία πολιτικών Α’ κατηγορίας έχει αποσυντονίσει την κυβέρνηση που στις πρώτες 100 μέρες ισορροπεί μεταξύ αστοχίας και αλαζονείας.

Οι ήττες στις περιφέρειες προήλθαν από γαλάζιους αντάρτες.

Όσοι ψηφοφόροι τούς ψήφισαν, μην νομίσετε ότι στις εθνικές εκλογές θα πάνε σε άλλο κόμμα…

Ακόμα και στο δήμο της Αθήνας, η αποχή έπαιξε το ρόλο της.

Ο γαλάζιος μηχανισμός κοιμήθηκε, ο Χαρδαλιάς βγήκε από την πρώτη Κυριακή και κάποιοι πήγαν για μπάνιο την Κυριακή πιστεύοντας ότι η νίκη Μπακογιάννη είναι κοντά.

Ή απλά δεν γουστάραν το πρόσωπο του Μπακογιάννη παρόλο που υποστήριζαν τη ΝΔ.

Ή τέλος θέλανε να στείλουν ένα μήνυμα στην οικογένεια ότι δεν υπάρχουν δεδομένοι ψηφοφόροι…

Όποια ερμηνεία και να κάνει κάποιος οι ήττες στις εκλογές της αυτοδιοίκησης είναι μία χρυσή ευκαιρία για τον ίδιο τον Πρωθυπουργό να τις δει ως μία αφετηρία για ένα νέο ξεκίνημα.

Και όταν λέμε νέο ξεκίνημα εννοούμε καταρχάς έναν μίνι ανασχηματισμό σε πρόσωπα που έχουν ενοχλήσει την κοινωνία, σε πρόσωπα που έχουν αποδειχθεί αναποτελεσματικά.

Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε φυσικά για ελάχιστες αλλαγές και όχι για δομικές αλλαγές καθώς κάτι τέτοιο θα ακύρωνε την αρχή της θητείας Μητσοτάκη.

Από εκεί και πέρα, όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρειάζεται πιο dedicated πρόσωπα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το κυβερνητικό παρασκήνιο βοά ότι υπάρχει μία δυσαρέσκεια για τον Άκη Σκέρτσο σχετικά με το γεγονός ότι ο συνήθως λαλίστατος υπουργός, λούφαξε την ώρα που, επ’ αφορμή των απωλειών σε Αθήνα, Θεσαλονικη και Θεσσαλία, ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ λυσσομανούσαν ότι έχουμε αλλαγή πολιτική σκηνικού!

Όπως, υπάρχει, φυσικά και για τον Γιάννη Μπρατάκο που άφησε χωρίς να διπλοτσεκάρει τον γαλάζιο μηχανισμό.

Συνολικά, όμως, θα πρέπει να τοποθετήσουμε ευθύνες και στο κόμμα.

Παύλος Μαρινάκης- Γιάννης Σμυρλής οργάνωσαν τις εξορμήσεις υπουργών στις περιφέρειες αλλά έπρεπε να βάλουν όλο το δυναμικό της Πειραιώς να παίρνει τηλέφωνα για τον δεύτερο γύρο, να έχουν ξεσηκωμένες τις τοπικές οργανώσεις…

Και φυσικά, μερίδιο ευθύνης σε επίπεδο εντυπώσεων έχουν και πρωτοκλασάτοι υπουργοί όπως ο Λ. Αυγενάκης που τσίτωσε το σύστημα με την απαράδεκτη δήλωση για αποζημιώσεις που θα χαθούν εάν ψηφιστούν οι αντίπαλοι…

Όλα τα παραπάνω, συνηγορούν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρειάζεται μία νέα κυβερνητική ομάδα, χρειάζεται ακόμα πιο στενό κύκλο συνεργατών και όχι απλά διάφορους άναρχους παίκτες μέσα στο Μαξίμου -και εδώ φαίνεται ο ρόλος που έπαιζε ο Γρηγόρης Δημητριάδης…

Τέλος, σίγουρα χρειάζεται να κάνει αλλαγές στο κόμμα ώστε να δημιουργήσει μία νοοτροπία νίκης και πειθαρχίας του κομματικού μηχανισμού σε τέτοιες εκλογές με δύο γύρους.

Μπορεί ο Παύλος Μαρινάκης να ήρθε με φόρα και φιλοδοξία να μπει στην κυβέρνηση, όμως, ξέχασε την γραμματεία του κόμματος.

Και ήταν λάθος από την αρχή που ο ίδιος ο Μητσοτάκης δεν φρόντισε να αναπληρώσει την θέση του γραμματέα, όταν αποφάσιζε να κάνει τον Π.Μαρινάκη κυβερνητικό εκπρόσωπο…

Νέο άνοιγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στους εκσυγχρονιστές του ΠΑΣΟΚ – Ο Πρωθυπουργός σκέφτεται να τιμήσει τον Κώστα Σημίτη πηγαίνοντας στην εκδήλωση προς τιμή του στις 6 Νοεμβρίου – Μαζί του και πολλοί σημερινοί υπουργοί της κυβέρνησης – Ποιοι διεκδικούν το χώρο των μεταρρυθμιστών!

Νέο άνοιγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στους εκσυγχρονιστές του ΠΑΣΟΚ – Ο Πρωθυπουργός σκέφτεται να τιμήσει τον Κώστα Σημίτη πηγαίνοντας στην εκδήλωση προς τιμή του στις 6 Νοεμβρίου – Μαζί του και πολλοί σημερινοί υπουργοί της κυβέρνησης – Ποιοι διεκδικούν το χώρο των μεταρρυθμιστών!

Ένα ερώτημα που έχουν θέσει στον Πρωθυπουργό στελέχη του κοντινού περιβάλλοντος είναι πως θα κινηθεί ο ίδιος σε σχέση με τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά. Ποια είναι η κατάσταση εκεί;

Ο Στέφανος Κασσελάκης εμφορούμενος από την λογική ΓΑΠ θέλει να στραφεί στο Κέντρο και την Κεντροαριστερά.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θέλει να κάνει δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ αλλά στα τυφλά. Με συνθήματα του 80’ και αναφορές για συντήρηση και Δεξιά.

Είναι δυνατόν να ισχυριστεί κανείς σώφρων άνθρωπος ότι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι συντηρητική ή Δεξιά; Γι’ αυτό τα συνθήματα αυτά δεν έχουν καμία απήχηση…

Η αλήθεια είναι ότι η ΝΔ έχει καταφέρει να αφομοιώσει το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ.

Σε πρόσφατη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου πως αν γινόταν ψηφοφορία μεταξύ των μελών του πρώτο κόμμα θα έβγαινε το… ΠΑΣΟΚ. Το εκσυχρονιστικό ΠΑΣΟΚ…

Επειδή, λοιπόν, θεωρεί ότι αυτός ο χώρος έχει ακόμα στελέχη που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω και να κάνουν ζημιά στο σημερινό ΠΑΣΟΚ, ο Πρωθυπουργός σκέφτεται πολύ σοβαρά να πάει να τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Άννας Διαμαντοπούλου στις 6 Νοεμβρίου.

Στην εκδήλωση σκέφτονται να παραβρεθούν και υπουργοί που υπηρέτησαν ή ήταν κοντά στην θητεία του από άλλες μικρότερες θέσεις.

Για παράδειγμα, θα παραστεί ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, άλλοτε αγαπημένο παιδί του Κ.Σημίτη, ο Γιώργος Φλωρίδης, επίσης, πρόσωπο που ανέδειξε ο πρώην Πρωθυπουργός, η Λίνα Μενδώνη, ο Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Χρήστος Στυλιανίδης, που ανήκει στον προσωπικό κύκλο του Σημίτη και εξ απορρήτων του κάποτε στην Κύπρο αλλά και ο Πάνος Τσακλόγλου, σημαντικός τεχνοκράτης προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ.

Εκεί θα βρεθεί και ο Ανδρέας Λοβέρδος, στέλεχος που ο Κώστας Σημίτης έκανε υπουργό και ουσιαστικά τον ανέδειξε.

Υπόψιν, ο Λοβέρδος είναι με το ένα πόδι στη ΝΔ και αυτό είναι ένα δείγμα ότι η ΝΔ κινείται ακόμα προς το κεντρώο χώρο που προσπαθεί να πάρει πίσω το ΠΑΣΟΚ.

Δεν ξέρουμε αν θα είναι εκεί ο Άκης Σκέρτσο, επιτελών χρέη συντονιστή στην κυβέρνηση.

Όμως, είναι και αυτός ένα στέλεχος που αναδείχτηκε σιγά σιγά από τον Κ.Σημίτη μέσω του Μ.Χρυσοχοίδη ενώ πολύ πιθανόν να είναι εκεί και ο Θανάσης Κοντογιώργης.

Σημαντική λεπτομέρεια. Δεν αποκλείεται να δούμε και τον Αντώνη Σαμαρά μιας και οι δύο άνδρες είχαν από παλιά μία καλή σχέση.

Πάντως, ο Νίκος Ανδρουλάκης που πασχίζει να βρει κόσμο σε αυτό το χώρο, θα βρεθεί στην εκδήλωση.

Άλλωστε, αν θυμάστε όταν βγήκε πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ, τον πρώτο που πήγε να συναντήσει ήταν ο Κώστας Σημίτης.

Ασφαλώς ο Σημίτης δεν ασχολείται με το σημερινό ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, να πούμε ότι η Άννα Διαμαντοπούλου έφτασε κοντά στην κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά δεν έγινε υπουργός.

Αυτοί είναι οι Άραβες που ενδιαφέρονται για την Τέρνα Ενεργειακή - Οι φήμες για το Royal fund του Άμπου Ντάμπι (Πέτρος Στάθης) που αγόρασε και το Nammos, αλλά και για το κρατικό fund του Ντουμπάϊ - Άνω των 20 ευρώ θα υπάρξει ντηλ!

Αυτοί είναι οι Άραβες που ενδιαφέρονται για την Τέρνα Ενεργειακή – Οι φήμες για το Royal fund του Άμπου Ντάμπι (Πέτρος Στάθης) που αγόρασε και το Nammos, αλλά και για το κρατικό fund του Ντουμπάϊ – Άνω των 20 ευρώ θα υπάρξει ντηλ!

Σας είχαμε αποκαλύψει προ ημερών κατ’ αποκλειστικότητα, ότι μετά την αρνητική έκβαση των διαπραγματεύσεων με τους Αυστραλούς, πρώτα με την Macquarie, μετά με την First, στη συνέχεια και με τους δύο μαζί και στο τέλος μόνο με την First, έχει προκύψει και νέος ενδιαφερόμενος για την Τέρνα Ενεργειακή, που κακά τα ψέματα, είναι το «διαμάντι» της Ενέργειας και σε μόνιμη βάση στο στόχαστρο των ξένων θεσμικών επενδυτών και των κορυφαίων funds που επενδύουν στο ελληνικό Χρηματιστήριο!

Και σας είχαμε ενημερώσει, έγκαιρα και έγκυρα όπως πάντα κάνουμε από το Radar και την Axianews, ότι σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της Τέρνα Ενεργειακής φέρεται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον Άραβες επενδυτές, με την υπόθεση μάλιστα να έχει τεθεί υπόψιν του Μαξίμου αλλά και του κυβερνητικού επιτελείου, με τον Αλ. Πατέλη να λέγεται ότι την γνωρίζει καλά!

Και είναι προφανές ότι ένα εν δυνάμει ντηλ μιας κορυφαίας εγχώριας ενεργειακής επιχείρησης με ένα κολοσσιαίο fund πιθανότατα των Εμιράτων, δημιουργεί μια νέα δυναμική για την εθνική οικονομία και το Χρηματιστήριο της Αθήνας!

Το ζήτημα του ενδιαφέροντος των Αράβων επενδυτών, επανήλθε και από οικονομικό ειδησεογραφικό σάιτ, προ 2-3 ημερών, επιβεβαιώνοντας εμμέσως πλην σαφώς την αποκάλυψη του Radar, χωρίς ωστόσο να δημοσιοποιούνται πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα των ενδιαφερομένων Αράβων επενδυτών!

Και μάλιστα η πληροφορία αυτή περί Αράβων συνδέθηκε και με ταξίδι του Γ. Περιστέρη στο Λονδίνο όπου κατά τις πληροφορίες του εν λόγω σάιτ, διαπραγματεύθηκε την πώληση πακέτου μετοχών της Τέρνα Ενεργειακής στα 18,30 ευρώ!

Εμείς με τη σειρά μας, βάσει των όσων ήδη έχουμε αποκαλύψει πρώτοι μέχρι σήμερα αλλά και επί τη βάσει νεότερων πληροφοριών σας ενημερώνουμε για τα εξής:

1. Με βάση τις πληροφορίες που κυκλοφορούν στην αγορά, το αραβικό ενδιαφέρον προέρχεται από τα Εμιράτα και πιθανολογείται ότι είτε αφορά το royal fund του Αμπου Ντάμπι που ήδη έχει επενδύσει μεταξύ άλλων και στο Nammos, στο οποίο εμπλέκεται ο γνωστός επιχειρηματίας Πέτρος Στάθης, είτε το κρατικό fund του Ντουμπάϊ, που διατηρεί και άριστες σχέσεις με κορυφαίο εγχώριο όμιλο που είναι μέτοχος της ΓΕΚ Τέρνα, δηλαδή τον όμιλο Λάτση!

2. Κατά την άποψη μας αλλά και βάσει των πληροφοριών που έχουμε στη διάθεση μας, θεωρούμε απίθανο ο Γ. Περιστέρης να έχει διαπραγματευθεί στο Λονδίνο μόνο ένα μικρό σχετικά πακέτο μετοχών της Τέρνα Ενεργειακή! Δεν συνάδει με την λογική που επικρατεί μεταξύ των μετόχων του ομίλου! Το βέβαιον είναι, σχετικά με το τίμημα ανά μετοχή, ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κλείσει ντηλ με Άραβες ή τυχόν άλλους ενδιαφερόμενους σε τιμή κάτω των 20 ευρώ!!! Το 18,30 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Σε κάθε περίπτωση πάντως εκείνο που έχει σημασία να σταθεί κανείς είναι πως η Τέρνα Ενεργειακή προσελκύει την ώρα τούτη παγκόσμιους επενδυτές, που αναγνωρίζουν την πραγματική αξία της και την αξιολογούν βάσει και των προοπτικών της.

Οι Άραβες είναι τεράστιοι παίκτες στην επιχειρηματική σκακιέρα και έχει μεγάλη σημασία πως το ενδιαφέρον τους, ανεξαρτήτως της τελικής έκβασης, φέρεται να έχει γνωστοποιηθεί στο Μαξίμου!

Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί πως επισήμως διαπραγματεύσεις με τους Άραβες για την Τέρνα Ενεργειακή δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν την ώρα τούτη καθώς η ΓΕΚ Τέρνα δεσμεύεται με exclusivity με την First έως τις 31-12-2023! Μολονότι κάποιοι ισχυρίζονται ότι έχει υπάρξει ήδη σχετική αποδέσμευση!

ΟΤΕ – Deutsche Telekom – Ίδιες μετοχές: Στο ίδιο έργο θεατές;

Ο ΟΤΕ, οι υπεραξίες μαμούθ, τα υπερκέρδη, οι δηλώσεις Τσαμάζ, η αλλαγή μάνατζμεντ, η κινητικότητα των Γερμανών, το ενδιαφέρον κορυφαίων funds και η επιβεβαίωση του Radar!

Δεν χωρεί αμφιβολία ότι τα όσα ανακοίνωσε στην press conference ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ έρχονται να επιβεβαιώσουν πλήρως τα ρεπορτάζ και τις αποκαλύψεις του Radar σχετικά με την κινητικότητα, τις εξελίξεις, τις υπεραξίες, τη μετοχή του ΟΤΕ αλλά και τα όσα επίκεινται όσον αφορά το μάνατζμεντ του Οργανισμού!

Ο Μιχάλης Τσαμάζ μέσα από την επίσημη τοποθέτηση του αναφέρθηκε στις τεράστιες υπεραξίες από την περιουσία του ΟΤΕ, που ανέρχεται γύρω στο 1 δις. και για την οποία πρώτο και μόνο το Radar είχε επισημάνει και αναλύσει σε βάθος, ενημερώνοντας έγκυρα το επενδυτικό κοινό!

Όπως και το γεγονός ότι παρά τα υπερκέρδη και τις τεράστιες υπεραξίες, η μετοχή του ΟΤΕ στο ΧΑ παραμένει εγκλωβισμένη σε χαμηλά επίπεδα, εντελώς ανεξήγητα, γεγονός που δημιουργεί υπόνοιες για μάζεμα λόγω μελλοντικής πώλησης ή για τυχόν υποβολή δημόσιας πρότασης!

Έχουμε ήδη αποκαλύψει για το ενδιαφέρον κορυφαίων funds προκειμένου να αποκτήσουν ένα στρατηγικό ποσοστό του Οργανισμού αλλά και την αποτίμηση που κάνουν οι Γερμανοί στις διαπραγματεύσεις ανεβάζοντας την στα 8 δις!!!

Οι οποίοι την ίδια ώρα μέσα από συνεχείς αγορές μετοχών με τα κεφάλαια που προέρχονται από την κερδοφορία (το 50% των καθαρών κερδών) αυξάνουν τη συμμετοχή τους πάνω από το 51% του ΟΤΕ!

Υπό αυτή την έννοια, όλα όσα ανακοινώθηκαν και όλα όσα εξελίσσονται επιβεβαιώνουν απολύτως το Radar, καθώς ξεκάθαρα προκύπτει ότι οι Γερμανοί έχουν συνειδητοποιήσει ότι την ώρα τούτη τα κέρδη έχουν πιάσει το peack ενώ οι υπεραξίες των ακινήτων έχουν επίσης χτυπήσει ταβάνι και όλα αυτά λαμβάνουν χώρα σε μια εποχή που οι τηλεπικοινωνίες διεθνώς δεν είναι της μόδας, όπως συνομολόγησε ο Μιχάλης Τσαμάζ, προαναγγέλοντας την αλλαγή μάνατζμεντ και το κλείσιμο του κύκλου του!

Ταυτόχρονα τα μεγέθη του ΟΤΕ προσελκύουν ενδιαφερόμενους μεταξύ των κορυφαίων funds του κόσμου όπως για παράδειγμα το CVC και άλλα πολλά!

Το μέλλον θα δείξει. Οι Γερμανοί – που αποχωρούν σταδιακά από τις διεθνείς επενδύσεις τους σε μια αλλαγή πολιτικής σε σχέση με τις προηγούμενες δεκαετίες, ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν!

Άλλωστε είναι κοινό μυστικό ότι τον ΟΤΕ τον έχουν πλέον ξεζουμίσει σε επίπεδο προμηθειών …

Το «Βατερλό» της Βασίλως (ή Κριστλ Κάρινγκτον της «Δυναστείας» ) - Η καθοριστική ήττα με 4-3, το ΔΣ που την έχει εγκαταλείψει και η συντριβή σε μια υπόθεση που την είχε πάρει προσωπικά!

Το «Βατερλό» της Βασίλως (ή Κριστλ Κάρινγκτον της «Δυναστείας» ) – Η καθοριστική ήττα με 4-3, το ΔΣ που την έχει εγκαταλείψει και η συντριβή σε μια υπόθεση που την είχε πάρει προσωπικά!

Μια φορά κι έναν καιρό η Βασίλω (μία είναι η Βασίλω, που ενίοτε αποκαλείται και Κριστλ Κάρινγκτον λόγω της καταπληκτικής της ομοιότητας στο στυλ και το μαλλί με την πρωταγωνίστρια της σαπουνόπερας «Δυναστεία» την δεκαετία του ‘80) είχε υποστεί Αυγουστιάτικα, ντάλα καλοκαίρι, μια ήττα απρόσμενη, με 4-3 που σε πρώτη φάση της έκοψε τα φτερά και την προσγείωσε όσον αφορά αυτό που αποσκοπούσε να επιτύχει!

Μετά την ήττα του Αυγούστου, η Βασίλω το δούλεψε καλύτερα το θέμα και σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να πετύχει μια αιφνιδιαστική νίκη με 6-1 ανατρέποντας τις προηγούμενες ισορροπίες που είχαν διαμορφωθεί και της είχαν επιφέρει πλήγμα στην ψηφοφορία του ΔΣ!

Στις μέρες μας, κοντά δυο χρόνια μετά, η Βασίλω χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει, ότι οι ευρύτερες ισορροπίες και συμμαχίες σε όλα τα επίπεδα έχουν διαφοροποιηθεί και ότι τα πράγματα δεν είναι πλέον όπως τότε, αποφάσισε να βγάλει το θέμα από το ντουλάπι, να το επαναφέρει, εκτιμώντας αφελώς ότι θα αποσπάσει μια εύκολη μετά το 6-1 απόφαση του ΔΣ και θα επιφέρει το τελικό πλήγμα στον στόχο της, που δεν ήταν άλλος από το να του προκαλέσει πρόβλημα όσον αφορά τη συμμετοχή στο τραπεζικό σύστημα και το περίφημο fit and proper που απαιτείται από την Τράπεζα της Ελλάδος και τον SSM!

Δυστυχώς για την Βασίλω, η έκβαση των πραγμάτων και η απρόσμενη εκ νέου ψηφοφορία, που έληξε 4-3 κατά της πρότασης της την εξέθεσαν ανεπανόρθωτα, τόσο ως Πρόεδρο Ανεξάρτητης Αρχής όσο και ως τεχνοκράτη της αγοράς της οποίας η πρόταση καταψηφίζεται ως αβάσιμη ελλείψει ικανών στοιχείων!

Για τους καλά γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα, η συγκεκριμένη υπόθεση όπως εξελίχθηκε αποτελεί ένα προσωπικό Βατερλώ για την Βασίλω η οποία αδιαμφισβήτητα «δεν μπορεί να σταθεί» πλέον στο συγκεκριμένο θώκο, όπου έχει απωλέσει τη στήριξη όλων των θεσμικών φορέων, όπως είναι η ΤτΕ και η ΕΛΤΕ, αλλά ακόμη και της ανεξάρτητης και πολύ σοβαρής και αξιόπιστης Αντιπροέδρου, που όπως όλοι γνωρίζουν έχει και γνώση και άποψη!

Μόνο με τους 2 «σωματοφύλακες» του ΔΣ η Βασίλω δεν στέκεται. Θα πρέπει να αναζητήσει άλλους ρόλους και δυστυχώς η «Δυναστεία» και το «Ντάλας» έχουν κλείσει τον κύκλο τους.

Λέγεται ότι φλερτάρει με το Ευρωκοινοβούλιο και ότι θα τοποθετηθεί σε κάποια λίστα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Μακάρι να είναι έτσι και να καταφέρει να εκλεγεί. Για το καλό το δικό της, αλλά κυρίως για το καλό της αγοράς…

Διαβάστε ακόμη: