Στον απόηχο της ακύρωσης του διαγωνισμού για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, θα ήταν ενδιαφέρον να ερευνήσει κανείς το προφίλ και το παρελθόν του πιο προβεβλημένου στα μέσα ενημέρωσης εκπροσώπου ενός από τα σχήματα που συμμετείχαν και συγκεκριμένα του κου John Χαραλαμπάκη, καθηγητή Οικονομικών του Πανεπιστημίου του Κεντάκι και διευθύνοντος συμβούλου της Black Summit Financial Group Inc., η οποία, συμμετέχοντας σε σχετική κοινοπραξία, κατέθεσε μία από τις δύο προσφορές για το ως άνω λιμάνι.

Ο κύριος Χαραλαμπάκης εμφανίζεται ως γκουρού της οικονομίας, με ριζοσπαστικές απόψεις για το Ευρώ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις κεντρικές τράπεζες και έγκριτος καθηγητής Οικονομικών.

Σε πολλές συνεντεύξεις του δε εκφράζει το έντονο ενδιαφέρον του για επενδύσεις στην Ελλάδα, κυρίως για λιμάνια, γι΄αυτό και το ως άνω σχήμα, εκτός από τον διαγωνισμό για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, έχει καταθέσει και τη μοναδική προσφορά για το λιμάνι της Καβάλας, ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ και έχει ανακηρυχθεί προτιμητέος επενδυτής!

Η απόλυση από το Πανεπιστήμιο Asbury του Κεντάκι, το εμπόριο κρασιών, η εξαπάτηση επενδυτών και οι δωρεές για φιλανθρωπίες που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ!

Ερευνώντας, όμως, το προφίλ και το υπόβαθρο του συγκεκριμένου καθηγητή, ανακαλύπτει κανείς αρκετά σκοτεινά σημεία στο, όχι και τόσο, μακρινό παρελθόν του.

Πιο συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από διάφορα δικαστικά έγγραφα που μπορεί κανείς εύκολα να βρει δημοσιευμένα στο διαδίκτυο, ο κ. Χαραλαμπάκης το 2010 απελύθη από το Πανεπιστήμιο του Asbury στο Κεντάκι, του οποίου ήταν καθηγητής οικονομικών επί περίπου 19 έτη, όταν το Πανεπιστήμιο δέχτηκε πολλές καταγγελίες, από διαφορετικές πηγές, για εμπόριο κρασιών από την Ελλάδα στις ΗΠΑ πράγμα που παραβίαζε τις πολιτικές του Πανεπιστημίου για τους μόνιμους καθηγητές του και για εξαπάτηση επενδυτών εκ μέρους του, μέσω διαφόρων επιχειρήσεων και φιλανθρωπικών ιδρυμάτων που είχε συστήσει.

Από τις καταγγελίες αυτές προκύπτει ότι ο κ. Χαραλαμπάκης, χρησιμοποιώντας την θέση του και την φήμη του ως καθηγητής του συγκεκριμένου Πανεπιστημίου, έπειθε διάφορους πλούσιους επενδυτές και δωρητές να επενδύουν ή να δωρίζουν μεγάλα χρηματικά ποσά σε εταιρίες επενδυτικού σκοπού ή σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που είχε συστήσει ο ίδιος, τα οποία όμως χρήματα ουδέποτε χρησιμοποιήθηκαν για τους σκοπούς για τους οποίους δόθηκαν, αφού ούτε οι επενδύσεις, ούτε οι φιλανθρωπίες που προωθούσε ο Χαραλαμπάκης πραγματοποιήθηκαν ή υλοποιήθηκαν ποτέ (όπως, π.χ., ένα νοσοκομείο στην Ελλάδα ή ένα κτιριακό συγκρότημα στη Γαλλία), αλλά αντιθέτως φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκαν από τον ίδιο τον κ. Χαραλαμπάκη για δικά του προσωπικά έξοδα και σκοπούς.

Φαίνεται ότι είχε ασκηθεί μάλιστα και αγωγή για παραπλάνηση κατά του κ. Χαραλαμπάκη από τους κληρονόμους ενός δωρητή, χωρίς όμως να υπάρχουν περαιτέρω στοιχεία για την τύχη της.

Ο άνθρωπος που ήθελε να πάρει το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης: Ο …ταλαντούχος καθηγητής John Χαραλαμπάκης και τα σκοτεινά σημεία στο παρελθόν του - Η απόλυση από το Πανεπιστήμιο Asbury του Κεντάκι, το εμπόριο κρασιών, οι εύπιστοι δωρητές, η παραπλάνηση, οι αγωγές - Μεσάζων σε «μυστική« δήθεν αγοραπωλησία ράβδων χρυσού - Τον πήραν χαμπάρι οι Αμερικανοί της πρεσβείας στην Ελλάδα - Τώρα κοροϊδεύει την Βουλγαρική κυβέρνηση…

Τα ερωτήματα για την πολυτελή ζωή του κυρίου καθηγητή… Οι απολαβές των 60.000 το χρόνο και το σπίτι των 700 χιλιάδων δολαρίων!!! Οι καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές

Ερωτήματα είχε δημιουργήσει και το γεγονός ότι ο κ. Χαραλαμπάκης ζούσε μία πολύ άνετη ζωή που δεν δικαιολογούνταν από τις φορολογικές του δηλώσεις και τα ποσά των πανεπιστημιακών του μισθών, που ήταν λιγότερα από 60.000 δολάρια ετησίως, ενώ την ίδια περίοδο με την σύζυγό του έχτισαν ένα σπίτι με εκτιμώμενη αξία πάνω από 700.000 δολάρια.

Υπήρχαν όμως κι άλλες καταγγελίες, για κακοποιητική και υποτιμητική συμπεριφορά προς τους υπαλλήλους των επιχειρήσεών του, οι οποίοι ήταν πρώην φοιτητές του στο Πανεπιστήμιο, και για μη πληρωμή των νόμιμων μισθών τους.

Και όλα αυτά ενώ ήδη υπήρχε επί αρκετά έτη δυσαρέσκεια εκ μέρους της διοίκησης του Πανεπιστημίου για παραμέληση των καθηκόντων του στο Πανεπιστήμιο, λόγω της ενασχόλησής του με τις προσωπικές του επιχειρήσεις και υποτιθέμενες φιλανθρωπίες.

Μεσάζων σε «μυστική» αγοραπωλησία χρυσού!

Στα δικαστικά έγγραφα που εμφανίζονται στο διαδίκτυο αναφέρεται και μία άλλη περίεργη ιστορία, όπου ο κ. Χαραλαμπάκης, σύμφωνα με δικούς του ισχυρισμούς, ενεργούσε το έτος 2009 ως μεσάζων σε μία «μυστική» διεθνή αγοραπωλησία ράβδων χρυσού, η οποία δήθεν θα του απέφερε προμήθεια εκατομμυρίων δολαρίων, συναλλαγή η οποία ουδέποτε πραγματοποιήθηκε για λόγους που ο Χαραλαμπάκης καταλογίζει στο Πανεπιστήμιο που εκείνη την περίοδο τον είχε θέσει σε αναστολή λόγω των καταγγελιών, και για τον λόγο αυτόν ο κ. Χαραλαμπάκης είχε δηλώσει στην φορολογική του δήλωση του έτους 2009 επιχειρηματική ζημία ύψους 22.000 δολαρίων.

Η αναστολή (αρχικά) και η απόλυση (οριστικά) από το Πανεπιστήμιο! Η απόρριψη των δικαστικών του ενστάσεων από την Δικαιοσύνη

Όλες οι παραπάνω καταγγελίες είχαν ως αποτέλεσμα ο κ. Χαραλαμπάκης αρχικά να τεθεί από το Πανεπιστήμιο Asbury σε περίοδο αναστολής και τελικά να απολυθεί, παρά τις προσπάθειές του, μέσω των εσωτερικών οργάνων του Πανεπιστημίου, να σταματήσει οποιαδήποτε διαδικασία εναντίον του.

Ο κ. Χαραλαμπάκης μετά στράφηκε δικαστικά κατά του Πανεπιστημίου κατηγορώντας το για διακριτική συμπεριφορά λόγω της ελληνικής καταγωγής του, για παραβίαση εργασιακής σχέσης και για δυσφήμιση, όμως η σχετική αγωγή απερρίφθη σε όλους τους βαθμούς από τα αρμόδια αμερικανικά δικαστήρια.

Η σύγκρουση συμφερόντων, η Black Summit Financial Group, η Αλεξανδρούπολη και το Λιμάνι της Καβάλας

Πέραν όμως της ανωτέρω αντιδικίας του κ. Χαραλαμπάκη με το Πανεπιστήμιο Asbury, υπάρχει και μία απόφαση του 2021 του Τμήματος Χρηματοοικονομικών Ιδρυμάτων & Κινητών Αξιών του Κεντάκι (κρατική ρυθμιστική αρχή), το οποίο, σε έλεγχο ρουτίνας το 2019, διαπίστωσε ότι ο κ. Χαραλαμπάκης και η εταιρία του “Black Summit Financial Group Inc.” (συμμετέχουσα στο επενδυτικό σχήμα για το λιμάνι της Καβάλας και της Αλεξανδρούπολης), ως σύμβουλοι επενδύσεων είχαν αποκρύψει από τους πελάτες τους την σύγκρουση συμφερόντων που είχαν λόγω της συμμετοχής του κ. Χαραλαμπάκη σε εταιρίες χρηματοοικονομικού σκοπού, στις οποίες έπεισαν τους εν λόγω πελάτες τους να επενδύσουν.

Τον πήραν χαμπάρι οι Αμερικανοί της πρεσβείας στην Αθήνα! Τώρα κοροϊδεύει την Βουλγαρική κυβέρνηση, αλλά και εκεί έχουν ήδη αντιληφθεί το ποιόν του!

Δεν ξέρουμε για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, για το οποίο η κυβέρνηση θεώρησε ότι, δεδομένων των τρεχουσών συνθηκών, έπρεπε να παραμείνει στα χέρια του δημοσίου και ακύρωσε τον διαγωνισμό, αλλά όλα τα παραπάνω σίγουρα ακούγονται ιδιαίτερα ανησυχητικά για τον προτιμώμενο επενδυτή του λιμανιού της Καβάλας…

Σε κάθε περίπτωση το γεγονός είναι, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι τον Ελληνοαμερικανό Χαραλαμπάκη τον πήραν χαμπάρι οι Αμερικανοί της πρεσβείας στην Ελλάδα , αλλά αυτός «άνοιξε τα φτερά» και κοροϊδεύει τώρα τη νέα Βουλγαρική κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό της, αλλά από ότι μαθαίνουμε ήδη και εκεί έχουν αντιληφθεί το ποιον του…

Η «ροζ» Διαπλοκή παίρνει θέση για την διαδοχή στον ΣΥΡΙΖΑ – Ο «καιροσκόπος» Μάρης, η ΕΦΣΥΝ που προτιμάει Τσακαλώτο και αποδομεί Παππά, τo Documento στηρίζει Τεμπονέρα και η Αυγή που υπερασπίζεται την Αχτσιόγλου απέναντι στον Πολάκη

Με συμμάχους τα πιο διάσημα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ η Έφη Αχτσιόγλου προχωράει σε μία πιο αισιόδοξη βάση ώστε να είναι η επόμενη αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα στελέχη που επηρεάζουν πολλούς είναι μαζί της, όπως π.χ η Έλενα Ακρίτα, ο Αλέξης Χαρίτσης, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης -που εάν ήταν υποψήφιος αρχηγός ίσως και να την κέρδιζε- ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο Αριστείδης Μπαλτάς που ήταν ο μέντορας του Τσίπρα και ελέγχει το ακαδημαϊκό κατεστημένο.

Το Έτερον στις υπηρεσίες της κόκκινης Έφης

Βέβαια, αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι ότι δεν είναι τυχαία η στήριξη του Σακελλαρίδη στο πρόσωπό της.

Πίσω από τον υπεύθυνο του think tank Eteron υπάρχει ο Δημήτρης Μάρης, γνωστός εκδότης στο χώρο της Κεντροαριστεράς που έχει δραστηριοποιηθεί και στο διαδικτυακό στοίχημα.

Ο Δημήτρης Μάρης, κάποτε ήταν στενός συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα επενδύοντας πάνω του προσπαθώντας να χτίσει έναν μεγάλο όμιλο ΜΜΕ, πράγμα που δεν κατάφερε.

Δημήτρης Μάρης: Έφαγε «πόρτα» από τον Τσαγκαρουσιάνο και τη LIFO

Ο Μάρης στρέφεται προς την Αχτσιόγλου

Η κάτω βόλτα του ΣΥΡΙΖΑ τον βρήκε να προσπαθεί να μπει στα ενδότερα της ΝΔ και να αναζητήσει συνομιλητές. Χωρίς επιτυχία.

Τώρα, όμως, βλέποντας την δυναμική που αναπτύσσει η Έφη Αχτσιόγλου κινείται υπέρ της υποψηφιότητάς της βάζοντας τον Γαβριήλ δίπλα της για να την στηρίξει.

Πέρα από τον Μάρη που λειτουργεί πάντα με καιροσκοπισμό, υπάρχουν και άλλα ΜΜΕ που βλέπουν θετικά την περίπτωση της Έφης Αχτσιόγλου.

Σημαντική λεπτομέρεια. Ο Νίκος Μαραντζίδης ο οποίος συμβουλεύει την Έφη, έχει στενή σχέση με τα MME του Μάρη…

Εκδοτικά κέντρα που υπήρξαν απέναντι στον Κ.Μητσοτάκη και πήραν την απάντησή τους στις εκλογές, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά εξαϋλώθηκε όπως για παράδειγμα, η περίπτωση του Ιβάν με το Open και το ethnos.gr.

Ολοι αυτοί θα πάνε με τον νικητή…

Η ΕΦΣΥΝ κλείνει προς τον Τσακαλώτο

Προσέξτε, κανείς από αυτούς δεν πιστεύει ότι η Έφη Αχτσιόγλου μπορεί να κοντράρει στα ίσια τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αυτό που πιστεύουν είναι ότι τουλάχιστον με την κόκκινη Έφη το κόμμα δεν θα πάει στο 3% αλλά θα κρατήσει κάπως τις δυνάμεις του.

Διότι αν το κόμμα πάει στον Τσακαλώτο ή στον Παππά, μέσα σε 6 μήνες το πολύ θα έχει διασπαστεί τελείως ή θα τρέχουν στην Καλιφόρνια να φέρουν πίσω τον Τσίπρα για να φτιάξει νέο κόμμα…

Από την άλλη, βλέπουμε ότι η Εφημερίδα των Συντακτών στα άρθρα της υπερασπίζεται αρκετά τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Θυμίζουμε ότι σε κεντρικό άρθρο αποδόμησε τον Νίκο Παππά για την φράση του ότι ο «ΣΥΡΙΖΑ υπερφορολόγησε τους πάντες για το μαξιλάρι των 37 δις ευρώ».

Ουσιαστικά, όμως, υπερασπίζεται την αριστερή τάση και στροφή του κόμματος χωρίς, ωστόσο, να παίρνει θέση κατά της Έφης Αχτσιόγλου.

Tσίπρας – Τεμπονέρας: Τα κρυφά ραντεβού, το «δαχτυλίδι» και τα... νεύρα των «δελφίνων»

Το Documento ήθελε Τεμπονέρα ή αλλιώς… Πολάκη

Αξιοσημείωτη είναι και η στάση του Documento στην υπόθεση διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα.

Το documentο θέλησε να στηρίξει τον Διονύση Τεμπονέρα, ως τον αντι-Τσίπρα, όμως, εκείνος δεν θέλησε να κατέβει.

Για την ώρα. Υποψηφιότητες θα έχουμε μέχρι και τον Σεπτέμβρη. Οπότε κανείς δε ξέρει.

Πάντως, υποστηρίζει τις πιο αντισυστημικές περιπτώσεις, όπως τον Παύλο Πολάκη με τον οποίο είναι και φίλος ο Βαξεβάνης.

Πάντως, ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε της Αυγής και του διευθυντή της Σπυρου Ραπανάκη, επειδή υπερασπίστηκε την Έφη Αχτσιόγλου σχετικά με μία σεξιστική επίθεση που δέχτηκε από τον Παύλο Πολάκη.

Άρα να υποθέσουμε ότι η Αυγή στηρίζει περισσότερο την προοπτική της Έφης Αχτσιόγλου;

Πολύ πιθανόν, διότι η Αυγή περιμένει μία στέρεη ηγεσία προκειμένου να επιβιώσει και αυτή και ο ραδιοφωνικός σταθμός του ΣΥΡΙΖΑ στο Κόκκινο.

Όλα τα σενάρια είναι ανοικτά για το δήμο της Αθήνας – Η περίπτωση του Δούκα που τραβάει από όλους τους ψηφοφόρους και ο Ηλίας Κασιδιάρης που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα όπως με τους «Σπαρτιάτες»- Η πιθανότητα να την πάθει ο Μπακογιάννης όπως ο Κακλαμάνης με τον Γιώργο Καμίνη!

H υπόθεση του Δήμου της Αθήνας παίρνει μία νέα τροπή.

Καταρχάς, κατεβαίνει από πλευράς ΠΑΣΟΚ ένα πρόσωπο το οποίο είναι καταρχάς σοβαρό.

Ο Χάρης Δούκας για τον οποίο σας είχαμε εγκαίρως ενημερώσει εγκαίρως στο Radar είναι καθηγητής στο ΕΜΠ γνωρίζοντας πολύ καλά τα θέματα ενέργειας αλλά και τα αστικά συστήματα.

Καλή περίπτωση που μπορεί να τραβήξει από όλες τις παρατάξεις ο Δούκας

Είναι ουσιαστικά ένας τεχνοκράτης που έχει ξεμείνει στο ΠΑΣΟΚ ενώ θα μπορούσε να αξιοποιηθεί αλλού.

Εν πάση περιπτώσει είναι μία καλή υποψηφιότητα που μπορεί να κοντράρει τον «πεσμένο» Κώστα Μπακογιάννη.

Και αυτό διότι μπορεί να μπει στον δεύτερο γύρο και να τραβήξει ψήφους από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ. Και όχι μόνο.

Η περίπτωση του Χάρη Δούκα μπορεί να απευθυνθεί και σε κοινό όπως από το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ που έχουν πάει οι περισσότεροι στη ΝΔ.

Άλλωστε, να ξέρετε ότι ο Κώστας Μπακογιάννης δεν έχει μεγάλες συμπάθειες στη σημερινή Νέα Δημοκρατία.

Ούτε στους Καραμανλικούς – ποιος δεν θυμάται που ο Κ.Καραμανλής τον άδειασε για τα διόδια στο Κέντρο-, ούτε φυσικά στους Σαμαρικούς για ευνόητους λόγους αλλά και στους πασοκογενείς τα πράγματα είναι μοιρασμένα…

Γ Καμίνης: έμμεση κυβερνητική παραδοχή λάθους στη φύλαξη διασήμων

Μπορεί να την πατήσει όπως ο Νικήτας από τον άγνωστο τότε Καμίνη;

Γενικά η περίπτωσή του θυμίζει την κυριαρχία του φίλου του (και φίλου της μητέρας του) Νικήτα Κακλαμάνη που φάνταζε κυρίαρχος στο δήμο της Αθήνας και έχασε από έναν άγνωστο τότε Γιώργο Καμίνηη θητεία του οποίου ήταν ίσως η χειρότερη τα τελευταία 30-40 χρόνια.

Λέτε να την πατήσει έτσι και ο μικρός Μπακογιάννης; Να πιστέψει ότι είναι ο κυρίαρχος λόγω της μεγάλης επικοινωνιακής προβολής που τυγχάνει λόγω οικογένειας και να χάσει την ουσία;

Εξάλλου η θητεία του έχει αρκετά τρωτά. Μεγάλη κατασπατάληση κονδυλίων για αποτυχημένα πρότζεκτ, το Κέντρο παραμένει ένα απέραντο εργοτάξιο, μεγάλα επικοινωνιακά λάθη όπως η περίπτωση της «Πολιτείας Πλάτωνα» και πολλά άλλα που δεν προδιαγράφουν μία σίγουρη νέα θητεία.

Και μάλιστα σε δημοσκοπήσεις ο Μπακογιάννης ήταν στα ίσα με τον Νίκο Παππά τον μπασκετμπολίστα…

Εκλογές 2023: Προβληματίζει το κόμμα Κασιδιάρη - Πού θα πάνε οι ψήφοι;

Κατεβαίνει στο δήμο Αθηναίων και ο Κασιδιάρης

Εν τω μεταξύ, υπάρχει και άλλος ένας μεγάλος κίνδυνος.

Να κατέβει υποψήφιος είτε ως αρχηγός παράταξης είτε ως δημοτικός σύμβουλος ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος με ένα του νεύμα κατάφερε να βάλει τους άγνωστους Σπαρτιάτες στη Βουλή φτάνοντάς τους κοντά στο 5%.

Η κυβέρνηση έχει στα πλάνα της να φέρει τροπολογία για να απαγορεύσει την κάθοδό του αλλά εάν υποστηρίξει κάποιο τρίτο πρόσωπο;

Τα προβλήματα του Κέντρου, η παράνομη μετανάστευση, τα γκέτο και η ανασφάλεια που υπάρχει στις γειτονιές τρέφουν τις ακραίες δυνάμεις.

Και όπως είδαμε μετακινήσεις και διαρροές στη ΝΔ προς τα ακραία κόμματα, μπορεί να δούμε και στο δήμο Αθηναίων.

Όλα τα παραπάνω συντείνουν ότι η υπόθεση της δημαρχίας Αθηνών έχει πολύ ψωμί και τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Στο δεύτερο γύρο όλα μπορεί να συμβούν.

O κάθε πικραμένος νομίζει ότι μπορεί να γίνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Από την ωραία Έφη με τα Γαλλικά και το πιάνο, στον κολλητό του Πετσίτη, Νίκο Παππά που είδε φως και μπήκε- Η περίπτωση του καλτ Τζουμάκα και οι τσακωμοί του Πολάκη δίνουν το στίγμα του σόου που θα ακολουθήσει μέχρι την εκλογή του αρχηγού!

Αυτός ο τίτλος θα ταίριαζε απόλυτα σε αυτό που συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ξεκινάμε από την περίπτωση της ωραίας Έφης Αχτσιόγλου που έχει σύντροφο το παλικάρι από το Αιγάλεω, και θέλει να προσδώσει στον ΣΥΡΙΖΑ λίγη κεντρώα αισθητική και εσάνς χαβιαριού και κρεμ μπρουλέ.

Κανείς δεν ξεχνάει, όμως, ότι ήταν η υπουργός Εργασίας που κατήργησε το όριο για τις ομαδικές απολύσεις και πέρασε τις πιο σκληρές διατάξεις που και ο ΣΕΒ ακόμα τις είδε και δάκρυσε…

Ο κολλητός του Πετσίτη

Ο Νίκος Παππάς ο κολλητός του Μανώλη Πετσίτη, του the white Porsche, είδε φως και μπήκε.

Ο Νικολάκης που έλυνε και έδενε επί ΣΥΡΙΖΑ, από την Βενεζουέλα μέχρι τα βοσκοτόπια της Ιθάκης που θα έμπαιναν για εγγύηση για το Syriza Channel, θέλει να γίνει και αυτός αρχηγός.

Μαθαίνω ότι του πιπίλισε το μυαλό η Ρένα Δούρου, που φυσικά δεν είχε το ηθικό ανάστημα να πάει και εκείνη για αρχηγός με τόσους θανάτους στην πλάτη της, και εν τέλει δέχτηκε…

Νίκος Παππάς: Πλημμεληματική παραπομπή χωρίς νόημα

Ο Νίκος ξέρει πολλά

Ο Νίκος ξέρει πολλά για όλους, κυρίως όμως για τον Αλέξη. Γι’ αυτό και ποτέ δεν πήρε πόδι στον ΣΥΡΙΖΑ…

Να θες όμως να γίνεις αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ενώ είσαι καταδικασμένος 13-0 από το Ειδικό Δικαστήριο, νομίζω πάει πολύ.

Βέβαια, δεν είναι ο πρώτος… Και ο Γιάννης Μαντζουράνης, καταδικασμένος σε φυλάκιση για το σκάνδαλο Κοσκωτά αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να γίνει βουλευτής και δικηγόρος των μεγάλων προσώπων του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι τσακωμοί του Πολάκη

Αρχηγός θέλει να γίνει και ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος τα έβαλε με τον Διευθυντή της Αυγής Ραπανάκη επειδή ο δεύτερος τον κατηγόρησε για σεξισμό απέναντι στην Έφη Αχτσιόγλου.

Καταλάβαμε ότι ο Παύλος δεν θέλει την Έφη για αρχηγό, αλλά καταντάει γραφικό να νομίζει ότι έχει ρεύμα και ο Πολάκης.

Προφανώς θέλει να δείξει την δύναμή του στους αντισυστημικούς και τους ψεκασμένους της Αριστεράς.

ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ: Άρχισαν τα όργανα – Ο Πολάκης «βγάζει στη σέντρα» τον Μπίστη

Η περίπτωση του καλτ Τζουμάκα

Όμως, η πιο αστεία περίπτωση είναι ο Στέφανος Τζουμάκας.

Ο πασόκος Τζουμάκας γνωστός για την φράση «Το 81 στο ΠΑΣΟΚ βγάζαμε γκόμενες, το 84’ βγάλαμε λεφτά και τα επόμενα χρόνια δίναμε λεφτά σε δικηγόρους» θέλει να ηγηθεί του ΣΥΡΙΖΑ κατεβάζοντας και ιδεολογική πλατφόρμα.

Άλλο ένα σημάδι πως έχει ξεπέσει το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Θυμίζουμε ότι ο αγαπητός Στέφανος είχε κατέβει και για αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

Μέχρι που ανακάλυψε ότι το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ και του Βενιζέλου πίκρανε τον λαό και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα της Κεντροαριστεράς.

Θυμάστε τον Πόντα;

Φυσικά, δεν πρέπει να γελάνε οι Πασόκοι για όσα γίνονται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Θυμίζουμε ότι στο ΠΑΣΟΚ έχει κατέβει για αρχηγός ένα τύπος ονόματι Απόστολος Πόντας ο οποίος έκλεψε motamo τα λόγια του Κέβιν Σπεισι (Φρανκ Άντεργουντ) στο τρέιλερ του House of Cards με μουσική υπόκρουση Carnina Burana.

Ναι αυτά τα γραφικά παιδιά είχε και το ΠΑΣΟΚ και τώρα είναι στα αζήτητα.

Όσο για τον Γιάννη Ραγκούση που ήταν και αυτός υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τώρα τι θα κάνει στον ΣΥΡΙΖΑ; Άγνωστο…

Δεν θα μπει στην κυβέρνηση Μητσοτάκη ο Ανδρέας Λοβέρδος, ούτε όμως θα γίνει …ντράμερ! Το συμβούλιο της Ευρώπης και ο Ο.Ο.Σ.Α

Ο ντράμερ που θέλει να φτιάξει κόμμα

Τέλος ασχολίαστη δεν θα αφήσω και μία άλλη πληροφορία που ήρθε στα αυτιά μου ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος που θα πάει να παίξει σε πανηγύρι ως ντράμερ του τραγουδιστή Χρήστου Μενιδιάτη, σκέφτεται πολύ θετικά το ενδεχόμενο να συστήσει πολιτικό φορέα.

Αφού είδε την πόρτα κλειστή της ΝΔ και του Μαξίμου, σκέφτηκε ότι κόμμα έκανε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου και με καρδούλες έφτασε στην Βουλή, εγώ γιατί όχι;

Τελικά ο κάθε πικραμένος νομίζει ότι είναι πολιτικός μεγάλου εκτοπίσματος και ότι μπορεί να ηγηθεί ενός κόμματος.

Διαβάστε περισσότερα