ΣΟΚ προκαλεί ο αριθμός των εταιρειών που θα έβγαιναν από το Χρηματιστήριο σήμερα, εάν εφαρμοζόταν ο Κανονισμός παρωδία του Χρηματιστηρίου ρίχνοντας στον Καιάδα χιλιάδες μικροεπενδυτές και ευνοώντας τις διοικήσεις των εταιρειών και τους μετόχους πλειοψηφίας.

Σύμφωνα με τον νέο Κανονισμό, η διασπορά των μετοχών θα θεωρείται επαρκής πλέον όταν είναι τουλάχιστον στο 25% του συνόλου για εταιρείες με κεφαλαιοποίηση κάτω των 200 εκατ. ευρώ και τουλάχιστον 15% όταν η κεφαλαιοποίηση ξεπερνά τα 200 εκατ.

Η επαρκής διασπορά θα ελέγχεται 2 φορές το χρόνο σε εξαμηνιαία βάση (Ιανουάριο και Ιούλιο) και θα λαμβάνει υπόψη τη μέση διασπορά κάθε εξαμήνου.

Κάτι που εκτιμάται ότι θα περιορίζει τις μεμονωμένες κινήσεις που θα δίνουν στρεβλή εικόνα της διασποράς και κυρίως τις αναγκαστικές πωλήσεις για να επιτευχθούν τα όρια, με αποτέλεσμα αναταράξεων.

Εφόσον η διασπορά των μετοχών της εισηγμένης μειωθεί κάτω του 25%, θα της δίνεται μία περίοδος 6 μηνών για να την αποκαταστήσει, με δυνατότητα να δοθούν επιπλέον 6 μήνες κατόπιν αιτήματος που θα κριθεί αιτιολογημένο.

Εφόσον η διασπορά παραμείνει κάτω του 25% μετά την προθεσμία αλλά υψηλότερη του 10%, η μετοχή θα μεταφέρεται στην Κατηγορία Επιτήρησης όπου θα μπορεί να παραμείνει για διάστημα έως και δύο ετών.

Αν υπολείπεται και του 10% θα αναστέλλεται άμεσα η διαπραγμάτευσή της προς διαγραφή.

Το radar επισημαίνει ότι η πρόβλεψη για την μεταφορά στην ΕΝΑ αντί της διαγραφής δεν θα προσφέρει τίποτα στους μικρομετόχους αφού η ΕΝΑ δεν είναι ρυθμιζόμενη αγορά δηλαδή με λίγα λόγια οι εταιρείες δεν θεωρούνται εισηγμένες με ότι αυτό συνεπάγεται.

Το μεγάλο ζήτημα όμως που δημιουργείται είναι η προστασία των μικροεπενδυτών, την οποία θα έπρεπε να προστατεύει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, αφού με την έξοδο των εν λόγω εταιρειών από το ΧΑ χιλιάδες μικροεπενδυτές θα χάσουν τα χρήματα τους.

Με δεδομένα τα ανωτέρω έρχονται χιλιάδες αγωγές από μικρομετόχους κατά κυρίως της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αφού με απλά λόγια θα απαξιώσουν την αξία των μετοχών τους.

Σε κάθε περίπτωση θα αναμένουμε την σχετική νομοθετική διάταξη της Κυβέρνησης για το εν λόγω θέμα.

Ά ρε μικρομέτοχε τι σου ‘μελλε να πάθεις.

Δείτε κάτωθι όλες τις εταιρείες.

  • ΑΚΡΙΤΑΣ ΑΕ
  • ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ
  • ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ ΑΕ
  • ΒΙΣ ΑΕ
  • ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΕ
  • ΔΑΙΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΒΕΕ
  • ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ ΑΒΕΕ
  • ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΙΒΑΝΗ ΑΒΕ
  • ΕΥΑΘ
  • ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ
  • ΚΕΚΡΟΨ Α.Ε.
  • ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ, Ι. – Ι. ΛΑΠΠΑΣ Α.Ε.
  • ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ Κ. ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΥΛΟΙ ΑΛΛΑΤΙΝΗ
  • ΛΑΜΨΑ ΑΕ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
  • ΜΑΘΙΟΣ ΠΥΡΙΜΑΧΑ ΑΕ
  • ΜΕΡΚΟ
  • ΜΠΗΤΡΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε.
  • ΜΠΛΕ ΚΕΡΔΟΣ ΑΕΕΑΠ
  • ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΟΙ
  • ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ ΑΒΕΕ
  • ΠΡΟΝΤΕΑ ΑΕΕΑΠ
  • ΣΙΔΜΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΕ
  • ΦΙΛΛΙΠΟΣ ΝΑΚΑΣ ΑΕ
  • ALPHA REAL ESTATE ΑΕ
  • ALUMIL
  • ATTICA ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΕ
  • AVE AE
  • ELTON GROUP
  • ENTERSOFT Α.Ε
  • FLEXOPACK ΑEΒΕΠ
  • INTERCONTINENTAL INTERNATIONAL A.E.E.A.Π
  • KARELIAS AE
  • KTHMA ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΑΕ
  • MIG ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
  • MINERVA ΑΦΟΙ Ι. & Β. ΛΑΔΕΝΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΕΚΤΙΚΗΣ Α.Ε.
  • MODA BAGNO – INTERNI
  • PREMIA AEEΑΠ
  • RED AE
  • TRASTOR AEE ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Πρόστιμο-χαστούκι 400.000 ευρώ στην Κεραμέως και 40 χιλιάδων στην Ασημακοπούλου για το σκάνδαλο της διαρροής δεδομένων των ομογενών – Κινδυνεύει η ευρωπαϊκή καριέρα της υπουργού που προοριζόταν για τη Κομισιόν – Εκτός των πλάνων της ΝΔ η Αννα Μισέλ για αρκετό διάστημα!

Πρόστιμο-χαστούκι 400.000 ευρώ στην Κεραμέως και 40 χιλιάδων στην Ασημακοπούλου για το σκάνδαλο της διαρροής δεδομένων των ομογενών – Κινδυνεύει η ευρωπαϊκή καριέρα της υπουργού που προοριζόταν για τη Κομισιόν!

Απόφαση- χαστούκι στην υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως είναι αυτή της Αρχής Προστασίας Δεδομένων που ουσιαστικά της καταλογίζει πρόστιμο 400.000 ευρώ.

Η Αρχή επέβαλε στο Υπουργείο Εσωτερικών, ως υπεύθυνο επεξεργασίας, διοικητικό χρηματικό πρόστιμο συνολικού ύψους 400.000 ευρώ για παραβάσεις των άρθρων 5, 25, 30, 32 και 33 του ΓΚΠΔ και έδωσε εντολή να προβεί σε ενέργειες που αφορούν τη συμμόρφωση των τηρούμενων μέτρων και διαδικασιών με τον ΓΚΠΔ, σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Η Αρχή επέβαλε στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ως υπεύθυνο επεξεργασίας, διοικητικό χρηματικό πρόστιμο συνολικού ύψους 40.000 ευρώ για παραβάσεις των άρθρων 5, 6 και 14 του ΓΚΠΔ και έδωσε εντολή διαγραφής των εν λόγω δεδομένων.

Ως προς τη Νέα Δημοκρατία και τον κ. Θεοδωρόπουλο, η Αρχή ανέβαλε την έκδοση απόφασης, δεδομένου ότι ο τελευταίος μετά την ακρόαση και την υποβολή υπομνημάτων, προσκόμισε ένορκη βεβαίωσή του ως προς τον τρόπο περιέλευσης σε αυτόν των εκλογικών καταλόγων, ως νεότερο κρίσιμο στοιχείο, από το περιεχόμενο του οποίου προκύπτει η ανάγκη περαιτέρω διερεύνησης των εκεί προβαλλόμενων ισχυρισμών.

Η Αρχή επισημαίνει ότι οι διαπιστωθείσες παραβάσεις δεν σχετίζονται με τη διαδικασία διενέργειας της ψηφοφορίας.

Αυτό σημαίνει ότι όσοι ψεκασμένοι έλεγαν ότι μπορεί να έχει επίδραση στην ψηφοφορία και μιλούσαν για νόθευση κ.α έμειναν με τις θεωρίες στο χέρι.

Το πρόστιμο αυτό είναι μία τεράστια κηλίδα στο έργο της Νίκης Κεραμέως στο υπουργείο και αφήνει πολλά ερωτηματικά και σκιές για το ρόλο της στην διαρροή των δεδομένων των ομογενών.

Το ζήτημα είναι ότι έχει παράξει έργο στο υπουργείο, έχει περάσει κρίσιμες μεταρρυθμίσεις, έχει πιστωθεί την αύξηση των μισθών στους δημοσίους υπαλλήλους, όμως, το ζήτημα αυτό κηλίδωσε και το όνομά της αλλά και την μεταρρύθμιση της επιστολικής ψήφου που σημειωτέον η κυβέρνηση θέλει να φέρει στην Βουλή εκ νέου και για τις εθνικές εκλογές.

Οι κακές γλώσσες, μάλιστα, λένε ότι εν τέλει μπορεί η υπόθεση των ομογενών να της κοστίσει και την Ευρωπαική Επιτροπή, όπου θα ήθελε να πάει ως επίτροπος της Ελλάδας. Θα είναι δύσκολο να προταθεί όταν υπάρχουν τέτοιες σκιές.

Όσο για την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.

Διότι μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι όλα έγιναν κάτω από τη μύτη της υπουργού, όμως, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η κ. Ασημακοπούλου γνώριζε ότι λάμβανε παρανόμως τα προσωπικά δεδομένα των ομογενών.

Γι’ αυτό και προβλέπουμε ότι πολύ δύσκολα θα επιστρέψει η πρώην ευρωβουλευτής σε κάποια θέση στη ΝΔ.

Στο στόχαστρο θα βρεθεί όμως σε λίγο καιρό και η ΝΔ καθώς ακόμα δεν έχει εκδοθεί απόφαση για την ΝΔ καθώς η Αρχή θα θελήσει να διερευνήσει ακόμα παραπάνω τους ισχυρισμούς του.

Ύστατος παρασκηνιακός αγώνας του Παύλου Μυλωνά να κόψει την έλευση Ξηρουχάκη στην διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας – Ο φόβος για το «πριόνισμα» της καρέκλας του και η απέλπιδα προσπάθεια να καλέσει τον πρωθυπουργό στο σπίτι του το Πάσχα!

Ύστατος παρασκηνιακός αγώνας του Παύλου Μυλωνά να κόψει την έλευση Ξηρουχάκη στην διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας – Ο φόβος για το «πριόνισμα» της καρέκλας του και η απέλπιδα προσπάθεια να καλέσει τον πρωθυπουργό στο σπίτι του το Πάσχα!

«Λυτούς και δεμένους» για να κόψει με κάθε τρόπο την έλευση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Ηλία Ξηρουχάκη στην Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, έχει βάλει το τελευταίο διάστημα ο Παύλος Μυλωνάς φοβούμενος – και σωστά – ότι πρόκειται για μεταγραφή που θα βάλει τέλος στην πολυετή θητεία του.

Τα απόλυτα επιτυχημένα placements που διοργάνωσε τους τελευταίους μήνες το ΤΧΣ στην Εθνική Τράπεζα, την Alpha Bank και εσχάτως στην Τράπεζα Πειραιώς, «εκτόξευσαν» όπως ήταν φυσικό τις μετοχές του Ηλία Ξηρουχάκη τόσο στον ίδιο τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και στο σύνολο του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης.

Το γεγονός της επιτυχημένης αποστολής που του ανατέθει, σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση της ζωής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (απομένουν ουσιαστικά η συγχώνευση της Attica Bank με την Παγκρήτια Τράπεζα και η διάθεση του εναπομείναντος 18% της Εθνικής Τράπεζας μέχρι το τέλος του χρόνου έχουν πυροδοτήσει το τελευταίο διάστημα την πληροφορία που θέλει τον Ηλία Ξηρουχάκη να αναλαμβάνει στο άμεσο μέλλον υψηλόβαθμη θέση στην Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας και πιθανότητα του Αντιπροέδρου ή του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου.

Πηγές της Εθνικής Τράπεζας αναφέρουν στο «R» ότι στο άκουσμα και μόνο της πληροφορίας «έλουσε κρύος ιδρώτας» τον Διευθύνοντα Σύμβουλο που αμέσως κινητοποίησε κάθε δυνατή πρόσβαση που μπορεί να διαθέτει στα εγχώρια κέντρα λήψης των αποφάσεων για να «κόψει τον δρόμο» του Ξηρουχάκη για την οδό Αιόλου.

Μάλιστα πληροφορίες που δεν έχουμε καταφέρει να επιβεβαιώσομε αναφέρουν ότι στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους συνεργάτες του ο Παύλος Μυλωνάς ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η έλευση του Ξηρουχάκη αποτελεί δούρειο ίππο για την αντικατάσταση του καθώς θα του πριονίζει καθημερινά την καρέκλα».

Στα 6 ευρώ ανά μετοχή ήθελε ο Ξηρουχάκης την αποκρατικοποίηση της Εθνικής Τράπεζας

Το γεύμα της Τήνου

Ενδεικτικό της αγωνίας που έχει καταλάβει τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας είναι το γεγονός ότι κατά την διάρκεια των εορτών του Πάσχα έφτασε στο σημείο να προσκαλέσει στο σπίτι του στην Τήνο για φαγητό τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη μήπως και καταφέρει να τον επηρεάσει για την παραμονή του στην θέση του.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι τα εξοχικά των δύο βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τον Παύλο Μυλωνά να «μεθοδεύει» συχνά «τυχαίες» συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό ενώ και η επώνυμη σύζυγος του διατηρεί φιλικές σχέσεις με την Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Ωστόσο όλοι γνωρίζουν καλά ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει καταλήξει στην άποψή του για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας σύμφωνα με την οποία ο Παύλος Μυλωνάς δεν θεωρείται το πρόσωπο που μπορεί να σηκώσει το βάρος της «επόμενης μέρας» ενός success story της Εθνικής Τράπεζας.

Μάλιστα η ίδια εικόνα επικρατεί σε όλους τους κορυφαίους υπουργούς, στους σημαντικούς επιχειρηματικούς παράγοντες της χώρας που εμπιστεύεται ο πρωθυπουργός, και φυσικά στους προβεβλημένους και προνομιακούς ξένους θεσμικούς επενδυτές – και επενδυτικές τράπεζες – που συνεργάζεται η κυβέρνηση.

Η σταγόνα πάντως που φαίνεται να έχει ξεχειλίσει το ποτήρι της δυσαρέσκειας στο Μέγαρο Μαξίμου είναι οι επιλεκτικές κινήσεις του Π. Μυλωνά στην Εθνική και η δημιουργία ενός προνομιακού κύκλου ημέτερων που απολαμβάνουν υψηλές αμοιβές, πρωτοφανή μπόνους και οφίτσια, αλλά και οι στρατιές πληρωμένων κονδυλοφόρων στα media που καθοδηγούνται από «εξειδικευμένους» πάσης φύσης νταραβεριτζήδες, έχουν προκαλέσει μείζον ζήτημα εσωστρέφειας στη μεγάλη τράπεζα, που έχει διαχωριστεί «ταξικά» σε πατρικίους και πληβείους, με ότι τούτο συνεπάγεται για την συνοχή της, σε μια εποχή που θεωρείται – και είναι- κρίσιμη για το μέλλον της!

Θέλουν μπλε τον χάρτη και στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Αυτή είναι η δεκάδα των δυνατών υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές

Σε σκληρούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προεκλογικές ετοιμασίες των υποψήφιων ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Η ΝΔ θα εκλέξει 8 ευρωβουλευτές και ήδη από τις δημοσκοπήσεις έχουν ξεχωρίσει ποιοι θα είναι τουλάχιστον στο τοπ 10 των εκλέξιμων.

Με βάση τις δημοσκοπήσεις, έχει αρχίσει και ξεχωρίζει στη ΝΔ η πρώτη τετράδα της σταυροδοσίας στο ευρωψηφοδέλτιο.

Η σειρά είναι Γιώργος Αυτιάς, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Φρέντι Μπελέρης.

Ο Αυτιάς παραμένει σε μεγάλη απόσταση από τον δεύτερο και παίρνει κυρίως από τις μεγάλες ηλικίες και σε όλες τις περιφέρειες.

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ έχει μία πολύ καλή βάση στην Αθήνα, είναι αναγνωρίσιμη και το κοινό της είναι κυρίως δεξιό.

Την έχει βοηθήσει σε υπερθετικό βαθμό ότι η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στέλνει τους ψηφοφόρους της προς το μέρος της.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις, κυρίως βλέπει τον δικό του μηχανισμό που είχε στην Β Αθήνας και όχι μόνο.

Έχοντας υπάρξει σε όλες τις βαθμίδες της ΝΔ γνωρίζει τις τοπικές όσο κανείς.

Πάντως, είναι αξιοσημείωτο ότι ο «Βαγγέλης δεν σκοτώνεται», θεωρεί σίγουρη την επανεκλογή του.

Ο Φρέντι Μπελέρης παρόλο που δεν μπορεί να τρέξει για την υποψηφιότητά του, αυτό το κάνει ο γιός του Πέτρος που τρέχει σε κάθε εκδήλωση της ΝΔ ενώ όπως έχουμε γράψει υπάρχει μία στήριξη στο πρόσωπό του από έναν μεγάλο κύκλο υπουργών, βουλευτών και περιφερειαρχών.

Πάντως, είναι ενδεικτικό της δυναμικής της υποψηφιότητάς του ότι στη Βόρεια Ήπειρο υπάρχει μια μεγάλη κινητοποίηση, όχι μονο για τον Μπέλερη αλλά και για τον Πύρρο Δήμα.

Ο Πύρρος έχει μία τρομερή δημοφιλία που φέρνει στη ΝΔ από όλα τα κόμματα, κυρίως από το Κέντρο και τη Κεντροαριστερά.

Αυτή είναι η τοπ τετράδα, η σίγουρη ότι θα εκλεγεί. Από εκεί και πέρα επικρατεί ένα χάος.

Με την έννοια ότι όλα εξαρτώνται από διαφορετικούς παράγοντες που δεν μπορούν να μετρήσουν οι δημοσκοπήσεις.

Βλέπουμε δηλαδή ότι από τις θέσεις 5 ως 8, υπάρχουν τα συγκεκριμένα ονόματα.

Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Δημήτρης Τσιόδρας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Ελεονώρα Μελέτη και Μαρία Σπυράκη.

Υπάρχουν αυτοί που βγαίνουν συχνά στα κανάλια και προσπαθούν να ανακτήσουν μία αναγνωρισιμότητα μέσα από τα ΜΜΕ.

Σε αυτό το πεδίο κινούνται πολύ ο Δημήτρης Τσιόδρας και η Ελεονώρα Μελέτη που δίνουν αρκετές συνεντεύξεις και κινούνται λιγότερο στην περιφέρεια και σε άλλες τοπικές εκδηλώσεις.

Από την άλλη, υπάρχουν και αυτοί οι υποψήφιοι που έχουν φτιάξει ήδη μηχανισμό και μιλάνε εδώ και καιρό με τις τοπικές κοινωνίες όπως είναι οι Μανώλης Κεφαλογιάννης και η Μαρία Σπυράκη.

Θεωρούμε ότι οι τελευταίοι έχουν τον πρώτο λόγο στο να κερδίσουν τον σταυρό λόγω της μεγαλύτερης τριβής με τον κόσμο.

Δυνατά πάντως πάει και ο Βασίλης Κοντοζαμάνης με πολλές φιλίες και δεσμούς με μεγάλα δεξιά ονόματα ανά την επικράτεια.

Σε κάθε περίπτωση από τις θέσεις 5 εως 8 τα πράγματα δεν είναι απολύτως ξεκάθαρα και θα παίξουν ρόλο και οι συμμαχίες των υποψηφίων με τους βουλευτές.

Αποκλειστικό: Έχει γίνει ραντεβού Παναθηναϊκού με τον Μαουρίτσιο Σάρι για «αντί-Τερίμ»

Αποκλειστικό: Έχει γίνει ραντεβού του Παναθηναϊκού με τον Μαουρίτσιο Σάρι για «αντί-Τερίμ»

Ο 65χρονος πρώην προπονητής του Μανδά στην Λάτσιο, από την οποία παραιτήθηκε στις 13 Μαρτίου, φιγουράρει τις τελευταίες ημέρες, στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ως ένας από τους δύο βασικούς υποψήφιους για να αναλάβουν την τεχνική του ηγεσία!

Η στήλη Agent Stories ψάχτηκε τόσο στην ιταλική, όσο κα στην ελληνική πιάτσα agents, για να μάθει αν όντως αληθεύει και τι ισχύει τελικά!

Έχουμε και λέμε λοιπόν: ο Παναθηναϊκός όντως βολιδοσκόπησε τον 65χρονο πρώην προπονητή των Λάτσιο – Τσέλσι – Γιουβέντους – Νάπολι, ενδεικτικό και του πόσο… υψηλούς στόχους βάζει για τον «αντι-Τερίμ»!

Μάλιστα φέρεται να έφινε και ραντεβού των δυο πλευρών, είτε με τον ίδιο τον Σάρι, είτε με τον ατζέντη του και τον Ιταλού κόουτς να συμμετέχει με βιντεοκλήση!

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο Σαρι δεν ήταν αρνητικός, το αντίθετο. Φέρεται να ζήτησε 7.000.000 ευρώ για τον ίδιο για 2ετές συμβόλαιο συν τα έξτρα για το σταφ του!

Και απάντηση – ενημέρωση από το τριφύλλι εντός 10ημέρου. Έβαλε δηλαδή και ντεντ λάιν…

Διαβάστε ακόμη: