Η 29η Μαΐου του 2024 αποτελεί πλέον μία ιστορική μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που φέρνει στη χώρα μας ευρωπαϊκό τίτλο στο ποδόσφαιρο κερδίζοντας στην τελικό τη Φιορεντίνα με 1-0.

Η ιταλική ομάδα ήρθε με όλα τα αστέρια της στην Αθήνα, αλλά αυτή που έκλεψε την παράσταση  και κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν η Ροσέλα Πετρίλο!

Η 27χρονη δημοσιογράφος που προσλήφθηκε από τον σύλλογο πριν από περίπου τρία χρόνια για να γίνει το πρόσωπο της Φιορεντίνα στον ψηφιακό κόσμο, δηλαδή σε social media, βίντεο κ.λπ. είχε γίνει viral το Φεβρουάριο του 2022 κατά την παρουσίαση του Αρθούρ Καμπράλ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε εντυπωσιαστεί από την Ροσέλα κάτι που δεν είχε περάσει απαρατήρητο.

Η Ιταλίδα δημοσιογράφος ξεκίνησε ως εξωτερική συνεργάτιδα το 2017 στο Radio Blu από το Πράτο, μια πόλη κοντά στη Φλωρεντία στην καρδιά της Τοσκάνης, και ενώ σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο.

Αρχικά, ήταν παρουσιάστρια στο τοπικό κανάλι RTV38 της Φλωρεντίας, όπου έκανε ήδη ρεπορτάζ για τη Φιορεντίνα, καθώς και σε ιστοσελίδες. Τον Ιανουάριο του 2021 η ομάδα αποφάσισε να στοιχηματίσει σε αυτή, προκειμένου να ξεκινήσει μία νέα εποχή, σε ό,τι αφορά την επικοινωνία, ενώ είναι και επικεφαλής στην οργάνωση των συνεντεύξεων Τύπου του συλλόγου.

Διαβάστε ακόμη: