Μολονότι υπήρξε προνομιακός συνομιλητής του Μαξίμου επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ, φίλος του Παππά και του Τζανακόπουλου και από εκείνους που θεωρούνται ρουφιάνοι του τότε συστήματος, όπου επιβίωναν μέσα από τα καρφώματα και τον χαφιεδισμό, εντούτοις η δεξιά παράταξη μέσα από τα δικά της ιδιότυπα συστήματα τον «καθάρισε» από τις αμαρτίες του παρελθόντος!

Αφού λοιπόν ο …στοιχηματζής με τα περίεργα γούστα την έβγαλε καθαρή, επέστρεψε με τις τσέπες φουσκωμένες και επιδιώκει να παραστήσει και πάλι τον παράγοντα!

Ας μην ανησυχεί! Έχουν γνώση οι φύλακες…

Όλοι εναντίον όλων οι τραπεζίτες! Οι διαρροές, οι συγκρούσεις, τα εσωτερικά ζητήματα και οι σχέσεις με την ΤτΕ

Σε μεγάλη κρίση βρίσκονται οι σχέσεις των τραπεζιτών μεταξύ τους, καθώς διανύουμε μια εποχή ανασφάλειας, αβεβαιότητας και ανατροπών, με συνέπεια ο ρόλος του καθενός στο σύστημα να συναρτάται με τις επιτυχίες ή αποτυχίες του άλλου.

Υπό αυτή την έννοια οι τραπεζίτες τρώγονται μεταξύ τους σε βαθμό που επιχειρούν διαρροές τόσο για θεσμικές και τραπεζικές κινήσεις των άλλων όσο και για ενδοτραπεζικές συγκρούσεις που αντιμετωπίζουν.

Υπό αυτό το πρίσμα πέραν πάσης αμφιβολίας οι σχέσεις μεταξύ των θεσμικών τραπεζιτών είναι άθλιες, ενώ σοβαρές συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις υφίστανται και εντός ισχυρών τραπεζικών ομίλων αλλά και σε σχέση με την τράπεζα της Ελλάδος!

Την έχει ακόμη γκόμενα;

Τώρα που εκείνη έχασε την ισχύ της, τον ρόλο της και δεν μπορεί να του κάνει τη … βρώμικη δουλειά, δηλαδή έργα και αναθέσεις από την πίσω πόρτα, την έχει ακόμη γκόμενα ή την έδιωξε;

Ποιον εργολάβο δεν «γουστάρει» η Lamda;

Μου λένε καλά πληροφορημένες πηγές, ότι στην Lamda ενόψει νέας προκήρυξης διαγωνισμών έχουν «κόψει» συγκεκριμένη εργοληπτική εταιρία, η οποία κατά πληροφορίες δεν θα περιλαμβάνεται σε επόμενες short lists!

Γιατί; Ο λόγος είναι εργοληπτικός; Έχει να κάνει με την ικανότητα και τις δυνατότητες της εταιρίας ή υπάρχει άλλος λόγος;

Διαβάστε ακόμη: